Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са преживяванията на бъдещите майки след прегледи и изследвания?
Кои са препоръчителните лекари и болници в София?
Има ли майки с термин през януари 2024 г.?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са преживяванията на бъдещите майки след прегледи и изследвания?
-
Кои са препоръчителните лекари и болници в София?
-
Има ли майки с термин през януари 2024 г.?
-
Какви са симптомите и преживяванията на другите бъдещи майки?
-
Имате ли подобни страхове от бременността или съм прекалено паникьосана?
кога ти е последна редовна менструация ? С вагинален или коремен ехограф те гледа ?

... Та реши да ме погледне, видя нещо, но не беше сигурна какво, изпрати ме да направя уринарен тест , въпреки че аз и казах, че не вярвам да се е получило. Бях в шок. Втората черта светна на момента
Много се зарадвах и не знаех как да реагирам. Записа ми час за понеделник следващата седмица и се надявам всичко да бъде наред и да потвърди бременността, въпреки че и на първия нямаше съмнения след уринарния тест. Последната ми менструация беше на 10.04 и по мои сметки съм в 5 г.с, както и по изчисления на едно приложение, но според други съм в 4 + няколко дни. Не знам защо се разминават. Много се вълнувам и ще се радвам да чета как се развиват нещата и при вас.Успех