Термин ЯНУАРИ 2024 год.

• 41 129
  • 726
  •   1
Отговори
# 435
Момичета имате ли много по видими вени по краката гърдите и корема? На 23 години съм до сега не съм имала разширени вени но страшно се притеснявам да не се появят...

Вените ще ни стават все по-видими особено на местата, където кожата е по-тънка и бяла. Направо се плашех от корема си последния път. Но се оправят после. Аз разширени вени не съм получавала, но виж някое и друго капилярче се е пукало.

Колкото до секса - и двамата с ММ имаме желание, но от Майчин дом не дават Confused. Дано си променят мнението по-натам. Между другото, не знам как са с апаратурата и условията в болницата, но аз като че ли на тези доктори имам най-голямо доверие. Три пъти ми се е налагало за кратко или по-дълго, по една или друга причина и винаги са били мили и адекватни.

# 436
Същата история и при мен 😂

Макар че, снощи имах еротичен сън и за малко в съня си да изневеря на ММ и той ме събуди сутринта. Даже му бях сърдита, че ме е събудил точно тогава

После осмислих какво се случи и ми стана неудобно към самата мен 😂

Абсолютно никакво желание нямам и то откакто видях двете чертички, за разлика от мъжа ми, който си иска всеки ден. И почвам да му обяснявам как чета във форума, че другите мъже се притеснявали, не искат и дума да става....та поне малко да се спре. И орална ли любов не може, пита? 😁
Ох, как ще я караме така, трудна работа...единия иска, другия не иска.
С първата бременност си правихме, когато ни е кеф. Сега хем се притеснявам, но повече е не желанието ми.

# 437
Може да звуча глупаво, но ще попитам:
Тези кремове и лосиони за стрии от сега ли трябва да се мажат, и кои части на тялото мажете? Колко пъти на ден?
Аз никога не съм имала стрии, слаба съм и почти не качвам килограми.

Щраусовата мас казват, че е много ефективна

# 438
Момичета аз днес наистина почти се реших да излизам в болничен, денят ми беше наистина много тежък. Изцяло на крак и бягане напред назад. При мен още няма потвърдена бременност от АГ, но въпреки това казах на работодателя си, защото искам да се задейства и да търси човек. Според вас могат ли по-рано да ме регистрират от 12 г.с и да си излизам болничен. Най-вече искам мнение от момичетата от Варна. Първия път, когато отидох и нищо не се видя бях при д-р Мирослав Иванов в МД и го попитах за болничен. Той ми каза е нямам на база на какво да ти дам болничен, за болките пиеш но шпа.

# 439
Момичета има ли някоя от вас с двурога матка ? Иначе за фейсбук , ние май тука си пишем повече , там няма много активност или поне на мен не ми излиза .

Фейсбукът ни според мен е за някакви по-лични теми, които някои момичета може да не искат да обсъждат тук, защото колкото и да сме анонимни тук, все имаме познати.

Аз имам един такъв по-личен въпрос. Как сте с желанието за секс? Аз в последните дни имам страшно много мерак, направо място не си намирам. Мъжът ми го е страх обаче, та си оставам само с желанията засега. Май ще пробвам да го напия довечера 🤣
В началото не само че нямах желание, а и при правене усещах болка, това беше и един от първите симптоми, който ме насочи че може да съм  бременна🧐
Желание имам на моменти и то само ако съм около ММ 🤭 Смятам, че ако няма проблеми и се чувстваме добре няма индикация да не се прави секс, разбира се много внимателно.

# 440
Момичета аз днес наистина почти се реших да излизам в болничен, денят ми беше наистина много тежък. Изцяло на крак и бягане напред назад. При мен още няма потвърдена бременност от АГ, но въпреки това казах на работодателя си, защото искам да се задейства и да търси човек. Според вас могат ли по-рано да ме регистрират от 12 г.с и да си излизам болничен. Най-вече искам мнение от момичетата от Варна. Първия път, когато отидох и нищо не се видя бях при д-р Мирослав Иванов в МД и го попитах за болничен. Той ми каза е нямам на база на какво да ти дам болничен, за болките пиеш но шпа.
Доктора ми предложи да ми пусне болничен още преди трансфер,но аз отказах,понеже личната ми пусна тогава 14дни.Отидох 2дни на работа ,за да имам прекъсване и веднага след + тест ми пуснаха 14дни от клиниката.Той е до Неделя включително и от Понеделник ще го удължавам с ЛКК .Ако искаш може да ми пишеш на лично .
Казах веднага след теста на работодателя, понеже съм в детска ясла и не ми се иска да работя , работата е динамична ,често на крак ,а и дечицата си искат тяхното.Освен това и често има болести ,от които искам да се предпазя.

# 441

Kukumiavka давай смело! Бг пазарът и без това е залят с китайска стока с висока надценка. Чети ревютата. Ти и тук може да си вземеш нещо и да съжалиш след две седмици. В алито поне ще можеш да го върнеш. Относно митото е относително. Малко на късмет дали ще ти спрат пратката или не на митница.

Досега не ми се е налагало да връщам нищо, нямам представа как стават нещата, струва ми се много сложно Neutral Face

Някоя от вас прави ли упражнения вкъщи? Допреди да забременея правех съвсем леки - клекове и т.н., предполагам, че ако няма проблем с бременността, не е противопоказно? Напълно ми е изтрещял мозъкът, трета бременност ми е, а все едно ми е първа Animal See No Evil
Могат да се правят упражнения и вкъщи, и в група с бременни, ако няма отлепване или други проблеми. Като, ако си тренирала преди това спокойно може да продължиш, като намалиш малко темпото,слушайки тялото си и без да правиш никакви изолирани за корем упражнения. Също, ако не си свикнала на дълбоки клекове и усещаш напрежение или болка в таза и корема при тях, си прави по-плитки. Аз си правя Йога, както и малко упражнения със собствено тегло - клекове, разни махове, с леки гирички за рамене, че имам един проблем при врата и трябва да заздравявам там. Но ми се гади толкова много и ми е лошо, че цялостно всичко това е кратко и когато успея. Разхождам се най-вече, дъщеря ми приключи градина, няма да ходи лятото, наесен ще е предучилищна в училище, та ще си се гледаме основно двете - ходим на разходки, площадки, гостита и тн, та ми се събира движение.

# 442
Момичета боли ме един зъб от 2 дни насам и не знам какво да правя,с предишната бременност моята лекарка ми каза,че до 3 месец не трябва да си правя снимки на зъб или пломби. Взимали ли сте някакво болкоуспокояващо?

# 443
Отидете на зъболекар да ви прегледа. Не е задължително да ви правят тези процедури. Ако е необходимо да се изчака за процедура, поне ще ви кажат някакво безопасно обезболяващо.

Здравейте и от мен Simple Smile
Дали има сред вас момичета, които са решили да се следят в Токуда?
🍀

Аз се следих в Токуда с предишната бременност и сега пак ще съм там.

# 444
И аз ще се следя в Токуда

# 445
Оф, никакво желание за секс нямам, за разлика от предишната бременност, когато не можех да се спра, будех го директно с екшън. Сега милия ме пита в коя седмица ще влезна пак в тая фаза 😂

# 446
  • София
При нас ММ иска, аз се дърпам. Имам дискомфорт тези дни и ме е страх да не стане беля. Не сме хипохондрици, но не мога да му споделям, мъж е и не може да разбере страховете ми, в повече му идва. Миналата седмица видяхме само сакче и съм под напрежение дали всичко се развива нормално, но прегледът е чак на 22-ри…

# 447
  • София
Wanderer in Life, Лято 2021 при кой ще се следите? И по здравна каса ли? Онзи ден звънях и ми казаха, че само Колева и още една следят бременност по ЗК и задължително искат после да се ражда при тях.

# 448
Момичета, имам следното питане/притеснение.
В събота ходих в Майчин дом, където премериха ембрион 6w2d. Във вторник с коремен докторът отчете 6w6d. Днес като отидох при докторката, която изначално бях избрала, която работи в частна клиника със страхотна техника, тя ме мери с в 6-та седмица. Притесни ме, разбира се, че има такова забавяне. Игнорира измерването в Майчин дом, но не й казах за това във вторник... И все пак въпросът ми е - възможно е да има забавяне или спиране на растежа, но няма как да се смали ембриона, нали? В смисъл не се свива ако не се развива?

# 449
Wanderer in Life, Лято 2021 при кой ще се следите? И по здравна каса ли? Онзи ден звънях и ми казаха, че само Колева и още една следят бременност по ЗК и задължително искат после да се ражда при тях.

Аз при Велева , но с фонд ще се следя при нея , имам друга докторка по здравна каса .

Inedica това е от апартаа разликата , всеки лекар си казва различни неща , аз ходя при два , едната каза в левия рог е ембриона , другата каза в дясно е , едната казва изследвай НК клетки , другата каза глупости , най- добре е при един да се ходи , за да няма такива обърквания . Стискам палци всичко да е наред

Общи условия

Активация на акаунт