Термин ЯНУАРИ 2024 год.

• 41 104
  • 726
  •   1
Отговори
# 465
Аз все пак пих 1 хапче. Ако съм пила и през деня, ще станат 2 за днес. Дано не е голям проблем.

# 466
Няма никаква драма, изобщо не го мислете, това е добавка!
Аз все пак пих 1 хапче. Ако съм пила и през деня, ще станат 2 за днес. Дано не е голям проблем.

# 467
Аз пия по 800 мг на ден метилирана фолиева,която е в комбинираните ми витамини. Отделно, с предишна бременност репро лекарят ми беше изписал пак по 800 мг на ден от положителен тест.

Ивченцето, пуснаха ли ти прогестерон и колко е? Моят беше започнал да пада и зацапах,увеличиха ми приема на прогестерон и спря. Сега в 10 гс вече си прокървих,но за 1 ден - уж заради образуването на плацентата. Пия по 1000 мг вит Ц и 300 мл фреш портокал всяка сутрин.
Пази леглото и вярвай в бебчето си 🍀🍀🍀

Последна редакция: сб, 10 юни 2023, 09:48 от Devilche

# 468
Здравейте! В търсене на АГ по НЗОК съм в София. Ще се следя и на частно,но искам и по каса, а нямам никаква идея къде и при кого ..

# 469
Мина първия ми преглед ,видя се бебчето ,но не чухме пулс . Дано следващия път да се чуе. В момента пия антибиотик,заради много силни болки на един зъб,целия се поду. Надявам се всичко да е наред с бебчето ,да не му стане нещо от антибиотика.

# 470
Ходих на преглед в частен кабинет в 8 седмица тигава лекарската му каза ако искам да продължа при нея да искам направление за ЖК от личната но трябва ли да кажа на личната при коя съм ходила и че искам направление за нея?

# 471
Ходих на преглед в частен кабинет в 8 седмица тигава лекарската му каза ако искам да продължа при нея да искам направление за ЖК от личната но трябва ли да кажа на личната при коя съм ходила и че искам направление за нея?

Мисля, че няма нужда да уточняваш при кого ще ходиш. Искаш направление, казваш причината и това е. Моето беше електронно и после където и да отидеш излиза в системата.

# 472
Момичета, някой ползвал ли е това приложение Healee, за онлайн консултация с лекар?
Ако някой е ползвал да питам няколко неща

# 473
Момичета, някой ползвал ли е това приложение Healee, за онлайн консултация с лекар?
Ако някой е ползвал да питам няколко неща
Аз.

# 474
Аз също се свързах с д-Р Иванова през приложението .
Момичета вие усещате ли леко почукване ниско долу , аз днес няколко пъти усещам нещо старинно , но не е болка , стрелкащо и минава 😬

# 475
Аз също усетих на няколко пъти,като леки движения ниско долу в ляво.

Аз също се свързах с д-Р Иванова през приложението .
Момичета вие усещате ли леко почукване ниско долу , аз днес няколко пъти усещам нещо старинно , но не е болка , стрелкащо и минава 😬

# 476
Аз движения не усещам още, но пък корема ми май е пораснал. При втора бременност нали проличавало по-рано. Все по-трудно ще става да се крия, а и времето е топло вече и свалихме връхните дрехи.
Вашите коремчета как са в 9 - 10 седмица?

# 477
  • Бургас
Мен определено вече много ми личи и ще трябва да казваме на всички. Вече трудно се крие Simple Smile

# 478
На мен ми личи, но повтарям, че съм дебела и толкоз.

# 479
Аз пък съм слаба и според близки започва да ми личи, но аз по-скоро мисля, че изглеждам като преяла Laughing

Общи условия

Активация на акаунт