Термин ЯНУАРИ 2024 год.

• 41 099
  • 726
  •   1
Отговори
# 480
Разкажете ми за това haelee, как се процедира?
Само чат ли е с лекаря или е разговор?
Как протича
Трябва ли някаква регистрация, час ли се записва, колко време е консултацията, някакви изследвания има ли как да се покажат, изпращат ли се или как?
Как се плаща?
Знам че звучат тъпо въпросите, но оня ден го отворих и си викам сега то ще вземе директно да ме свързва с доктора без да съм готова 😁

Аз имам малко коремче. Обаче само ако съм с нещо супер прилепнало тогава личи. И то пак може да мине за просто от похапване 😁 Обаче аз не нося чак толкова впити дрехи, че не са ми комфортни вече, така че за сега не ми.личи. Но определно тоя път ще проличи по-рано. Личи си, че кожата си е разтегната.

За движение ми е много рано на мен, но съм края на януари.

# 481
  • Пловдив
За приложението: плащаш си консултация, като за всеки лекар пише след колко време  най-късно отговаря. Само чат е, и имаш право на 20 дена да си задаваш въпросите, после се заключва чата.

Как протича
Трябва ли някаква регистрация, час ли се записва, колко време е консултацията, някакви изследвания има ли как да се покажат, изпращат ли се или как?
Как се плаща?
Знам че звучат тъпо въпросите, но оня ден го отворих и си викам сега то ще вземе директно да ме свързва с доктора без да съм готова 😁

Аз имам малко коремче. Обаче само ако съм с нещо супер прилепнало тогава личи. И то пак може да мине за просто от похапване 😁 Обаче аз не нося чак толкова впити дрехи, че не са ми комфортни вече, така че за сега не ми.личи. Но определно тоя път ще проличи по-рано. Личи си, че кожата си е разтегната.

# 482
Допълвам, че може да се пращат изследвания, има опции за прикачване ва файл, а лекарят може да ти върне електронна рецепта при необходимост.

За приложението: плащаш си консултация, като за всеки лекар пише след колко време  най-късно отговаря. Само чат е, и имаш право на 20 дена да си задаваш въпросите, после се заключва чата.

Как протича
Как се плаща?

# 483
Аз движения не усещам още, но пък корема ми май е пораснал. При втора бременност нали проличавало по-рано. Все по-трудно ще става да се крия, а и времето е топло вече и свалихме връхните дрехи.
Вашите коремчета как са в 9 - 10 седмица?

Аз съм в 9 ГС и сутрин нямам коремче, но до вечерта става все едно съм в 5/6-ти месец вече. Grinning

# 484
Аз съм в 9 ГС и сутрин нямам коремче, но до вечерта става все едно съм в 5/6-ти месец вече. Grinning
[/quote]
Ооо да, вечерта е издут, твърд, ще гръмне направо. Но и сутрин си имам, но тогава е мек и дебел 😄

# 485
  • София
Момичета, имате ли сънливост, ако да горе долу от коя седмица започна. Чудя се от бременността ли ми се спи толкова или от Утрогестана. Заради кървенето в петък ми го изписаха 3х2. Отделно съм на Естрофем 3х1, Циклогест 2х1, Ношпа 3х1. Утре съм. с работа, а от вчера само да се облегна на дивана и започвам да дремя.

# 486
Момичета, аз реших да си направя един тест пиклив да си имам за спомен, понеже правих само кръвни. Та взех си днес шуър чек.
Не ви ли се струва бледа чертата за 6 г.с. Леко се притесних да не е почнало да пада нещо чхг-то 😥

# 487
Nickie, кога си пак на преглед?

# 488
Nickie, кога си пак на преглед?
На 21.06

# 489

Зависи в кой момент на деня си правила теста, ако си пила много течности също се отразява.  Според мен не е драма, ако все пак се притесняваш си пусни кръвен ❤️

# 490
На мен и с тези тестове, и с Престо все ми излизат бледи черти. Както с тази бременност, така и с дъщеря ми преди това.
Чела съм, че след 10-12та седмица нивото на ЧХГ започва да намалява. Около 20та седмица вероятно нищо няма да излезе на тези тестове.

# 491
Много ви благодаря, успокоихте ме. Ще си чакам прегледа на 21.06 и няма да се вживявам прекалено много, че психиката ми доста се разклати с тия притеснения 🙂

# 492
А защо чак на 21.06 ти е прегледа? Казваш сега си в 6 г.с. Аз бих запазила час за тази седмица. Трябва вече да се види. Иначе за развитието на бременността не може да се съди по чертите от теста.

# 493
А защо чак на 21.06 ти е прегледа? Казваш сега си в 6 г.с. Аз бих запазила час за тази седмица. Трябва вече да се види. Иначе за развитието на бременността не може да се съди по чертите от теста.
Защото бях миналата седмица и не се видя нищо и лекаря каза да дойда след две седмици, понеже е твърде рано.

# 494
И на мен вече определено ми личи, изглеждам като доста доста преяла, не че не си хапвам добре, но и самата бременност вече се вижда. И затова решихме че няма да крием повече от близките, пък и много искаме вече да ги изненадаме.
Днес казахме на майка ми, че Калина ще става кака и тя, след като замига няколко секунди на парцали, супер много се зарадва, вика така се прави Grinning

Общи условия

Активация на акаунт