Термин ЯНУАРИ 2024 год.

• 42 867
  • 726
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте. Записвам се и аз с термин около 5-6 януари. Последен цикъл на 01 април. Вчера бях за пръв път на преглед, отговаря си на седмицата, има сърдечна дейност Simple Smile) Изписаха ми Дуфастон, Биозин Мама. По цял ден ми се гади, не съм повръщала, но повдигането е ужасно.

Klarheit Здравей! С теб вървим заедно с последен цикъл Simple Smile)) Аз също имам гадене, но за щастие и аз съм без повръщане. Имам напрежение в гърдите. За корема оплаквания нямам.  Аз лично имам притеснения относно лекараствата които ще ми се изпишат понеже ми е много трудно да пия хапчета и таблетки и просто не знам как ще стане номера SmileySmileySmiley Ще видим какво ще каже Доки на 25-26ти като отида на втори преглед. Успех на всички!

# 91
Здравейте. Записвам се и аз с термин около 5-6 януари. Последен цикъл на 01 април. Вчера бях за пръв път на преглед, отговаря си на седмицата, има сърдечна дейност Simple Smile) Изписаха ми Дуфастон, Биозин Мама. По цял ден ми се гади, не съм повръщала, но повдигането е ужасно.

Klarheit Здравей! С теб вървим заедно с последен цикъл Simple Smile)) Аз също имам гадене, но за щастие и аз съм без повръщане. Имам напрежение в гърдите. За корема оплаквания нямам.  Аз лично имам притеснения относно лекараствата които ще ми се изпишат понеже ми е много трудно да пия хапчета и таблетки и просто не знам как ще стане номера SmileySmileySmiley Ще видим какво ще каже Доки на 25-26ти като отида на втори преглед. Успех на всички!
За гадене каза Вомитус хийл. Иначе хапчетата са дребни, не са големи и трудни за преглъщане.

# 92
Еха, как хубаво се пълни темичката, добре дошли на всички от последните дни! А даже си имаме и мамче с трета бременност, поздравления за смелостта, kukumiavka! Аз също си мечтая за 3, но да видим първо с две как ще е 😁

За но-шпа моят АГ също ми е казал да си заредя, но до сега не съм имала силен дискомфорт и не съм пила, само леки моментни боцкания и придърпвания. Аз като цяло хапчета пия само в крайни случаи.

Мен пък ме подкара ужасна хрема, помня, че и предния път беше така в началото. Било нормално, лигавицата се надувала. Носът капка въздух не пропуска, пресъхна ми устата, а докато ям имам чувството, че ще се задуша. Ще си правя инхалации, че не се издържа.

Същата работа още на плюс теста с хрема. Сега сън със синузит направо... Ужасно е. Моя АГ каза инхалации с лайка да си правя и солена вода в носа. Намалява, но още има доста секрети...

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 14:34 от Sineochka_24

# 93
Аз съм супер притеснена , бях на преглед днес в 5г.с съм , отидох за второ мнение при друга гинеколожка , първата видя точката и каза , че всичко е окей за сега . Втората каза , че лигавицата е уголемена но не се визуализира плоден сак все още , каза че имало време , другата седмица пак да отида , гледаме с вагинален ехограф . Пуснах b-HCG , чакам резултата и се побърквам 😔има ли някой подобно нещо

# 94
Аз съм супер притеснена , бях на преглед днес в 5г.с съм , отидох за второ мнение при друга гинеколожка , първата видя точката и каза , че всичко е окей за сега . Втората каза , че лигавицата е уголемена но не се визуализира плоден сак все още , каза че имало време , другата седмица пак да отида , гледаме с вагинален ехограф . Пуснах b-HCG , чакам резултата и се побърквам 😔има ли някой подобно нещо

Не се шашкай, всичко зависи от апаратурата и лекаря. Всичко ще е наред.

# 95

Не се шашкай, всичко зависи от апаратурата и лекаря. Всичко ще е наред.

Ох много се бях шашнала , чак корема ме заболя но бета чхг ми излезна и е 5447 и се успокоих ( имам аборти преди и затова така се шашардисвам ) искам тоя път всичко да е наред

# 96
Опитайте при друг доктор, при мен 5гс+2д вече чухме сърчице ❤️
ЧХГ изглежда супер 💐
Стискам палци всичко да е наред 🤞🙏

# 97
Опитайте при друг доктор, при мен 5гс+2д вече чухме сърчице ❤
ЧХГ изглежда супер 💐
Стискам палци всичко да е наред 🤞🙏

Благодаря много Simple Smile доста рано при вас са чули пулс , явно апаратурата и докторката са доста добри . В софия ли ходите на преглед, Иванова ?

# 98
Първото сърчице  чухме в КИРМ Плевен (профилактично второ мнение) иначе ходиме в София - Надежда, но понеже имах зацапване най-близко ми беше в Плевен и нямах време да го мисля

# 99
Здравейте, записвам се и аз тук, с пожелание всичко да е наред докрай. Two Hearts
При мен последния Ц беше на 7.4, трансфер на 24.4. В 6г.с. съм и чакам втори преглед за да чуем сърце.

# 100
Здравейте, записвам се и аз тук, с пожелание всичко да е наред докрай. Two Hearts
При мен последния Ц беше на 7.4, трансфер на 24.4. В 6г.с. съм и чакам втори преглед за да чуем сърце.

Здравейте , добре дошла и успех , до края !

# 101
Лято 2021 и аз ще ти вдъхна кураж да не бързаш да се притесняваш. Разбирам, че лошият опит те подтиква към кофти мисли и може би е неизбежно, но опитай да си визуализираш малката точица, която расте всеки ден все повече Simple Smile

Аз днес цял ден имам усещания че нещо мърда в корема ми 😆 Даже видях леки подскачания. Ясно, че още е твърде рано и сигурно е от червата, но адски много ми напомни на усещането на движенията на бебето и ми стана едно такова много хубаво. Казват, че с втора бременност се усеща по-рано, но все пак в 8гс според приложението ми се струва невъзможно. Момичета, които вече сте изкарали втора бременност, кога започнахте да усещате малчовците?

# 102

Момичета, които вече сте изкарали втора бременност, кога започнахте да усещате малчовците?

Първа бременност-11г.с, втора- 9 г.с. Не бяха ритници, но не може да се сбърка 😁 и двата пъти бях със задна плацента и лекарят ми смяташе , че затова усещам толкова рано.

Последна редакция: чт, 18 май 2023, 22:32 от Bobby_g

# 103
Лято 2021 и аз ще ти вдъхна кураж да не бързаш да се притесняваш. Разбирам, че лошият опит те подтиква към кофти мисли и може би е неизбежно, но опитай да си визуализираш малката точица, която расте всеки ден все повече Simple Smile

Аз днес цял ден имам усещания че нещо мърда в корема ми 😆 Даже видях леки подскачания. Ясно, че още е твърде рано и сигурно е от червата, но адски много ми напомни на усещането на движенията на бебето и ми стана едно такова много хубаво. Казват, че с втора бременност се усеща по-рано, но все пак в 8гс според приложението ми се струва невъзможно. Момичета, които вече сте изкарали втора бременност, кога започнахте да усещате малчовците?

Много благодаря, да давам си си кураж , повтарям си положителни неща , но днес май не успях да се предпазя от притесненото , затова и веднага писах , за да бъде изказано и да не стой в мен . ❤

# 104

Момичета, които вече сте изкарали втора бременност, кога започнахте да усещате малчовците?

Първа бременност-11г.с, втора- 9 г.с. Не бяха ритници, но не може да се сбърка 😁 и двата пъти бях със задна плацента и лекарят ми смяташе , че затова усещам толкова рано.
Леле, значи може и да не си въобразявам?!? Това е супер откачено! 😀

Общи условия

Активация на акаунт