Термин ЯНУАРИ 2024 год.

• 43 564
  • 726
  •   1
Отговори
# 195
Аз да кажа , че моя преглед беше този вторник (23.05) бях в 6г.с. + 4 дни. При мен лично се видя само туптене , предполагам че на този ранен етап това трябва да е. Но не съм сигурна може да има и някаква по напреднала апаратура и да се чуе, другите да кажат ...от мен е това 😇🤞

# 196
Мами, утре ми предстои преглед, на който очаквам да видим сърдечен ритъм Simple Smile Имам въпрос за тези от Вас ,които са минали вече през него, а именно как минава самия преглед, чува ли се наистина пулса или се вижда туптенето на ехографа? Понеже с таткото искахме да сме заедно, но нито съм сигурна дали си заслужава да се ангажира, ако всъщност не се чува, а ,,вижда", нито пък съм сигурна , че ще го пуснат Simple Smile
Здравей, ние на предишния преглед 6w4d видяхме на екрана как тупти.
Все още не сме чули, но на 31.05 се надявам вече да чуем пулса, защото нямаме търпение. По принцип знам, че между 7-8 седмица вече се чува добре на ехограф.
Тогава ще бъда 8w6d.

# 197
При нас още в 5+4 се чу сърчице и сега всеки път ни го пускат, попитайте да ви пуснат би трябвало да се чува ❤️

# 198
Мами, утре ми предстои преглед, на който очаквам да видим сърдечен ритъм Simple Smile Имам въпрос за тези от Вас ,които са минали вече през него, а именно как минава самия преглед, чува ли се наистина пулса или се вижда туптенето на ехографа? Понеже с таткото искахме да сме заедно, но нито съм сигурна дали си заслужава да се ангажира, ако всъщност не се чува, а ,,вижда", нито пък съм сигурна , че ще го пуснат Simple Smile

Аз бях на преглед точно в 7-ма седмица. Видяхме туптенето. Предполагам, че навсякъде е различно и зависи от самата апаратура. Моят преглед беше в МЦ Афродита.

# 199
Здравейте ! Последно бях на преглед в 7ма г.с
Гинеколожката каза че всичко е наред ембриона беше голям 11.2мм. Дали това е нормална големина за седмицата в която бях или е малък?

# 200
Гинеколожката каза че всичко е наред ембриона беше голям 11.2мм. Дали това е нормална големина за седмицата в която бях или е малък?
Моя последен преглед също беше в 7г.с. и при мен беше 11мм.

# 201
  • Бургас
Заслужава си със сигурност!

# 202
Моя последен преглед също беше в 7г.с. и при мен беше 11мм.

Благодаря ти ! Успокоих се 🌹

# 203
  • София
kukumiavka успяхте ли да видите точицата? Питам понеже и моят първи преглед беше по това време и видяхме само тъмно петно, на вторият вече ясно се виждаше точица. Иначе според измерванията на апарата казват коя седмица е плода, но може да има разминаване +- 1милиметър.

Аз си пия по 2 кафета на ден, без да се притеснявам. А пък като ми се допие бира, си пийвам една нормална. То и чаша вино не е проблем принципно, но аз не съм фен. Като цяло може всичко, в определени умерени количества 🍻

Докторката каза, че се вижда плоден сак. Само това Expressionless

# 204

Здравей, при мен нямаше много смисъл от това да мъкна таткото, защото си го оставиха навън пред вратата. При мен се чуваше сърчице, но беше още трудно уловимо, доктора каза, че му трябват няколко дни още, за да се чуе силно. След няколко дни ми е следващия преглед вече в началото на 9та седмица, пък да видим...
Иначе симптомите ми са основно ужасна умора и едва отлепям от леглото сутрин....като и ужасна раздразнителност на моменти, всичко и всички ме дразнят. Дано да мине, че трудно се понасям сама Smile

# 205
Kukumiavka, значи всичко трябва да си е в реда на нещата, на следващия преглед ще се види съществената част Simple Smile

На моят последен преглед в 8гс се видя много ясно тупкането, също го чухме доста силно и бързо и доктора ми показа кръвоносната система, която представляваше червени и сини мърдащи петънца. Не ми е казал какъв размер е, но щом казва че всичко е наред, какво повечв да иска човек. Всяко ембрионче се развива различно и няма как да се сравняват едно с друго или пък според някакви таблици. Аз поне не гледам изобщо такива неща и ви съветвам да не се впрягате толкова. Например детето ми сега на 1г7м е 10кг, а според всички таблици трябва да е 12+. Еми детето си е супер, яде си стабилно по 4 5 пъти на ден, супер активно е, няма никакви проблеми, така че приемаме, че за това дете всичко си е наред Simple Smile

# 206
Здравейте мили момичета,
Включвам се и аз с ПРМ на 11.04.2023. След инвитро сме, и се хванаха и двата върнати ембриона. Днес бях на преглед, чухме пусчетатат им. Имам следния въпрос. Понеже слагам фраксипарин от 09.05 и днес лекаря ми изписа и Акард (аспирин) от 150mg по една таблетка вечер, та някой прилагалнли ги е и двете и трябва ли да  има някакъв интерал между двете? Малко ме е страх, защото и двете са кръворазреждащи.

# 207
  • Бургас
Здравейте мили момичета,
Включвам се и аз с ПРМ на 11.04.2023. След инвитро сме, и се хванаха и двата върнати ембриона. Днес бях на преглед, чухме пусчетатат им. Имам следния въпрос. Понеже слагам фраксипарин от 09.05 и днес лекаря ми изписа и Акард (аспирин) от 150mg по една таблетка вечер, та някой прилагалнли ги е и двете и трябва ли да  има някакъв интерал между двете? Малко ме е страх, защото и двете са кръворазреждащи.
аз също съм на терапия и с двете, не се притеснявай, действието им е малко по-различно.

# 208
Минах и аз преглед преди малко и чух сърчице. Отговаря на 6 с. и 3 дни. На 20.06 пак съм на преглед и ми се вижда толкова далече, че не е истина направо...

# 209
Bobby_g Малий то наистина далече ...моя АГ за сега ме вика през 12-14 дни. И пак ми се струва много голям интервал от време. Просто притеснението ми идва в повече.

И въпреки всичко , пожелавам на всички ни да имаме безпроблемна бременност. И по малко да се налага да се срещаме с доктори. (когато трябва, разбира се) 😁🙏🙏

Общи условия

Активация на акаунт