Термин ЯНУАРИ 2024 год.

• 41 151
  • 726
  •   1
Отговори
# 390
Относно мъжът ми, споделям всичко с него при нас аз съм хипохондрика и той ме заземява. Все пак трябва да има баланс.
А може ли да споделите коя е групата, бих искала да се включа, разбира се, ако ме приемете ☺️.
Днес все повече се замислям как искам възможно най-скоро да изляза в болничен, но ще се опитам да изчакам 12 г.с, просто има прекалено много стрес на работа и не ми влияе добре изобщо.

# 391
Относно мъжът ми, споделям всичко с него при нас аз съм хипохондрика и той ме заземява. Все пак трябва да има баланс.
А може ли да споделите коя е групата, бих искала да се включа, разбира се, ако ме приемете ☺.
Днес все повече се замислям как искам възможно най-скоро да изляза в болничен, но ще се опитам да изчакам 12 г.с, просто има прекалено много стрес на работа и не ми влияе добре изобщо.
Аз съм същата,опитвам се да издържа до 12седмица. На мен също ми е много натоварено на работа психички,а и си е отровна но АГ каза след третия месец .Имам отпуска да ползвам чудя се дали да не си пусна малко 🤔

# 392
https://www.facebook.com/groups/1664491457353690/?ref=share_group_link групата

Болнични може и преди трети месец, ма доста аг-та се правят на ударени.
Аз споделям с мъжа ми. С предишната си бременност нямах подкрепа от партньора си (разделихме се, когато бях в трети месец) и сега оценявам колко е хубаво да не си сам в това приключение. В моя случай се оказа, че истинският мъж наистина идва след първото дете 🤣🤣🤣 Така ме окуражаваха момичетата в групата ни.

# 393
  • София
Здравейте момичета. Записвам се и тук. Терминът ми е началото на Февруари, но не е изключено щастието да се случи последните дни на Януари. Първо дете ще ми е, след инвитро.

# 394
Аз се опитвам да изтрая до 12 г.с, защото иначе тия 180 дни няма да ми стигнат. А пък АГ след като не видя нищо, ми каза не съм потвърдил бременност, нямам основание. Така че стискаме още малко, пък надяваме се да е за добро и всичко да е наред през това време на работа. 😟

# 395
Аз се опитвам да изтрая до 12 г.с, защото иначе тия 180 дни няма да ми стигнат. А пък АГ след като не видя нищо, ми каза не съм потвърдил бременност, нямам основание. Така че стискаме още малко, пък надяваме се да е за добро и всичко да е наред през това време на работа. 😟
Не е фатално и да не ти стигнат. Минава се телк след тия 180 дни и си продължаваш до термин с болничния.

# 396
Здравейте, да се включа и аз в групичката 8 г.с и термин 21-22 януари. Има ли мами от Варна?

# 397
Гледам всичко да си казвам на половинката. За да съм спокойна. Обсъдихме и с АГ пренаталните тестове и ме прати при една мацка в Афродита за Визио теста. За момента на това съм се спряла, само ще видя в коя седмица да бъде. Момичето ми каза, че може да е още в 10 седмица, а АГ ми каза в 11 седмица. Други ме съветват след БХС в 12 г.с. При вас какво се чува по този въпрос?
Най-вече моя АГ иска да съм спокойна предвид предишните ми негативни преживявания. Каза ми, че ако по този начин съм спокойна да го направя. Но всъщност усетих, че мнението му е "ако има нещо на БХС". Записах час и за ранна фетална и БХС в Оскар клиник при д-р Стратиева. Предния път бях при нея многократно и съм много доволна .
Аз бих пуснала възможно най-рано. Ако пише, че може от 10 г.с., тогава. Защото ако излезе, че има генетична аномалия, колкото по-рано се открие, толкова по-добре.
Заедно с БХС, който си е чиста статистика, трябва да се прави и ранна фетална морфология. Ако доктора е добър специалист и има изменения в плода, той ще ги види. При мен, при предходната бременност, на ранната фетална морфология, доктора видя че липсва носна костица. После с генетично изследване се доказа Синдром на Едуардс.

Дописвам. По въпроса за изследванията, хематолога ме накара да пусна с положителния тест ПКК, желязо, феритин, ТЖСК, коагулация. Гинекологът след като установи вътрематочна бременност, ме прати да изследследвам прогестерон.

Последна редакция: ср, 07 юни 2023, 19:06 от Minnie.Mouse

# 398
Здравейте ,момичета! В момента разглеждам и обмислям да направя поръчка на продукти против стрии. Колебая се между Био масло на Икаров,Палмерс или комплект Mama Care(по клоня към него). Вие какво ползвате или какво бихте ми препоръчали?!

# 399
Може да звуча глупаво, но ще попитам:
Тези кремове и лосиони за стрии от сега ли трябва да се мажат, и кои части на тялото мажете? Колко пъти на ден?
Аз никога не съм имала стрии, слаба съм и почти не качвам килограми.

# 400
Може да звуча глупаво, но ще попитам:
Тези кремове и лосиони за стрии от сега ли трябва да се мажат, и кои части на тялото мажете? Колко пъти на ден?
Аз никога не съм имала стрии, слаба съм и почти не качвам килограми.
Аз вече се мажа понякога по 1 път понякога по два пъти, някои дни забравям.
Основно корема, бедрата, дупето и гърдите.
Още от ученичка имам стрии по дупето и бедрата, явно съм предразположена, затова не искам да рискувам. Стискайте палци утре съм на преглед дано най-накрая чуем пулса 🙈

# 401
Аз съм се насочила към Кокосово масло. Трябва вече да започвам с мазането.

# 402
Аз още не се мажа. С предната бременност се нацепих чак след раждането, въпреки че бях станала огромна, през самата бременност не ми излезе нито една стрия. За лосионите - вижте ги как миришат и изберете нещо, дето не ви дразни. Иначе всичко по-мазничко и хидратиращо става. Но да знаете, че си е малко и до ген.

До момента съм изследвала прогестерон и коагулация.

# 403
Миналия път не съм се мазала изобщо и ми се появи само една стрия от дупката на обицата на пъпа 2см нагоре, сега пак ме мързи и няма да се мажа, но аз и по принцип не се мажа. Иначе кокосово + какаово масло е супер!
Rainbow стискаме Simple Smile

# 404
Не е фатално и да не ти стигнат. Минава се телк след тия 180 дни и си продължаваш до термин с болничния.
Аз доколкото разбрах трябвало да лежиш в болница за ТЕЛК? Значи може грешно да съм разбрала.
yodibi аз съм от Варна ☺️, ти при кого се следиш?

Общи условия

Активация на акаунт