Термин ЯНУАРИ 2024 год.

• 41 078
  • 726
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Колебаех се между декември и януари... Здравейте! Последен цикъл 06.04., но съм с близнаци и вероятно ще ги вадят по-рано от термина, който се пада 09.01. А в един сайт за калкулиране на термин при инвитро има опция да се въведе едноплодна, двуплодна и т.н. бременност. Там ми излиза термин 18.12. Но вероятно ще си ме водят по стандартните сметки 😃
Докат се запиша сте изписали половин тема. Връщам се да ви чета, че да видя дали няма някой познат ник от други теми...
Здравей и аз съм след инвитро. Може ли линк към сайта?

# 511
Момичета много ми е притеснено ! На 21ви ще отида да ми направят кръвни изследвания , а на 22ри ще бъде първия ми скрининг. Попитах гинеколожката ми за пренатален тест тя каза , че няма нужда от такова изследване за мен, но се притеснявам . Също така искам да попитам 4d и 3d кога се прави отделно ли и това от феталната морфология, имам чувство, че много неща не знам и изпускам нещата 😭😭

# 512
  • София
Момичета, какво представлява предварителната информация за БХС? Чудя се, като дойде моментът дали изобщо ще има смисъл от него. Предвид че са статистически данни, а ММ е осиновен, дали да не мислим за пренатален?

# 513
Сега се връщам от генеколожката която ще ме преглежда... Тя каза че няма да има нужда да ходя в София и тя ще си извърши този преглед. Записахме нов час за 20 когато ще съм в 12 седмица и тогава ще ми прави всички тестове и изследвания който трябва та се надявам да мине без проблем Simple Smile

Кити, аз се записах за 21ви за феталната, аз също ще съм в 12та седмица. Като че ли малко късно ми се стори като каза доки ама щом има и други през 12та значи всичко е ок Hug

Днес бях на преглед 11та г.с. и 1ден. Доки ми даде направления за кръв и урина, чудя се дали да ходя утре или друг ден Grinning изписа ми вече витамини супле маман или нещо такова (още не съм го видяла в аптеката).. та да си дойда на думата- бебчето е пораснало много (сравнение с предния път беше само точка) и ще добавя снимка Simple Smile) Казаха че всичко е наред и ще ме чака след месец. Какво ще правя до тогава не знам Joy колкото до симптоми, много ми се спи и ставам да пикая през 2часа. И последно, но не на последно място- официално съм с термин 07.01.2024г.Heart Eyes

Та това е от мен момичета! Леко бременеене:)

# 514
Много хубава снимка , хубави новини , нака всички да се хвалим, аз също имам в 12 седмица фетална морфология . Успех ❤

# 515
Супер снимка, Pukii Heart
И аз съм на скрининг на 21ви, ще съм в 12с Simple Smile
Моите резултати от кръв и урина излезнаха и всичко е тип топ. Завишени са ми левкоцитите и суе-то, но доки каза че е абсолютно нормално при бременност.

Desislavaiva моят аг също е на мнение, че пренатестовете са излишни, когато няма индикации за проблеми. Казва, че има смисъл ако на ранния скрининг резултатът не е добър. Аз не съм правила с първата бременност, сега също няма да правя. На 3д или 4д гледат точно на феталните морфологии, там апаратите са на много високо ниво.
Теб какво по-точно те притеснява? И какво мислиш, че изпускаш? Ако се чувстваш добре и на прегледите доктора ти казва, че всичко е наред, можеш само да се радваш, защото както виждаш и тук в нашата тема, не всяка жена има този късмет
😊

# 516
Супер снимка, Pukii Heart
И аз съм на скрининг на 21ви, ще съм в 12с Simple Smile
Моите резултати от кръв и урина излезнаха и всичко е тип топ. Завишени са ми левкоцитите и суе-то, но доки каза че е абсолютно нормално при бременност.

Desislavaiva моят аг също е на мнение, че пренатестовете са излишни, когато няма индикации за проблеми. Казва, че има смисъл ако на ранния скрининг резултатът не е добър. Аз не съм правила с първата бременност, сега също няма да правя. На 3д или 4д гледат точно на феталните морфологии, там апаратите са на много високо ниво.
Теб какво по-точно те притеснява? И какво мислиш, че изпускаш? Ако се чувстваш добре и на прегледите доктора ти казва, че всичко е наред, можеш само да се радваш, защото както виждаш и тук в нашата тема, не всяка жена има този късмет
😊
Благодаря много за отговора❤ Ами просто ми е за първи път и не знам дали всичко правя по ред и дали е правилно Ии дано всичко е наред със скрининга 🙏 Иначе вече се чувствам по-добре на предния преглед всичко беше супер нямаше никакви поводи за притеснение 🍀 Благодаря отново 💋

# 517
Каква яка снимка, изглежда се едно си лежи и се плацика 😁 и се наслаждава
Много ми е рано за снимки още, а искам  и аз:)

Момичета, може ли някой да ми препоръча добър аг във Варна, който да ме прегледа на частно. Искам добър специалист и с добър уред. Защото ще пътуваме и нямам сили да дочакам да се върнем, за да видят пак бебето.

# 518
Здравей и аз съм след инвитро. Може ли линк към сайта?
https://ivf.ca/fet5dayduedate.php#
Може би има някъде опция и за тридневни, не съм търсила. Линка отваря директно за петдневни замразени ембриони и се въвежда датата на трансфер.

# 519
За пренатест на мен доктпрката ми каза , ако имаш възможност направи го . Каза , че тя ако била бременна би го направила , и разбира се има паричната възможност , аз мисля да го правя за мое успокоение , да не мисля после защо не го направих , а за фетална съм се записала при др Стратиева , много добри мнения за нея има .

# 520
Аз вчера направих пренатест и ще чакам резултати. Никой лекар не ми каза да го направя, но чеших за собствено спокойствие.

# 521
Аз вчера направих пренатест и ще чакам резултати. Никой лекар не ми каза да го направя, но чеших за собствено спокойствие.

Къде го направи ?

# 522

Къде го направи ?

Избрах най-разширения пакет на NMGenomix, като може да се направи от всеки град в България. Работят с лаборатории партньори, до които изпращат самия комплект. На лабораторията единствената задача е, да ви вземе кръв, да комплектова всичко и куриер да мине да вземе комплекта от там. Супер лесно става, а всички документи се попълват и подписват онлайн, след което ви звънят и се разбирате с подробностите.

# 523
Момичета понеже сюпле маман хапчетата са огромни просто няма как да ги пия, та някоя от вас има ли мнение за тези витамини?

Малко като в детската градина ама какво да се прави Joy

# 524
Момичета понеже сюпле маман хапчетата са огромни просто няма как да ги пия, та някоя от вас има ли мнение за тези витамини?

Малко като в детската градина ама какво да се прави Joy

Фармацевта ми ми ги препоръча за предната бременност, а му имам страшно доверие, човекът много си разбира от работата. Жена му ги беше пила и с двете бременности. Аз също останах доволна.

Общи условия

Активация на акаунт