Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е продължителността на ваканцията между първия и втория срок?
Какво мислите за проверката на раницата на децата?
Какво е мнението за ученето на децата през ваканцията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е продължителността на ваканцията между първия и втория срок?
-
Какво мислите за проверката на раницата на децата?
-
Какво е мнението за ученето на децата през ваканцията?
-
Какви са мненията за учебните материали и сборниците по математика?
-
Какво е предложението на министъра на образованието за изучаването на чужд език?

Иначе аз и баща му го пускаме- той не е толкова буен, сравнително добре се обслужва сам, вече е отделян от къщи и със сигурност няма да прави ревливи изпълнения.

преди няколко дни ми говори за шоколадови сърца в сладкарницата, дали не е купил едно... / Снощи спа в баба си, а тази сутрин се видяхме за 10 минути и нямаше време да сподели.

) и процеса "загащване". Още помня какъв мерак имах за лагер от първи клас, но така и никога не ме пуснаха. Е, после се находих по бригади, ама вече бях на друг акъл.
, освен ако не е прибрано току-що от простора (тогава си личи) или лично поставено от мен на закачалка - не съм от най-нюхащите, така че откъде да знам кой и кога е носил тая дреха. Два пъти ми се случва мъжът ми чинно да е дал заявка 3 дни предварително за изгладена риза, аз съм го направила, той се върнал, свалил я от закачалката, метнал я на леглото и мръднал за малко нанякъде. Докато се върне, ризата вече е в коша или направо в пералнята. Ама после му гладех други без заявка. 
А и нищо не ми разказа да са говорили ,което много ме озадачи