Първолачето езици учи, в ЕС трябва да сполучи

• 15 259
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
Добре дошла, blanc!
Патриотичният буквар и според мен е чудесна инициатива, жалко че остана регионална.
Снощи разреших на щерките да рисуват на тапетите, които подлежат на скорошна смяна.
Първолачето нарисува Филип Тотю newsm78
Че и информация ми даде за него.

blanc, родените в края на март... сме специални хора Embarassed

# 166
Ето ме и мен голяма организация с тия Патриотични буквари дайтте да ги видим дали не може да ги набавим от някаде.В нашият клас има един разбойник който тормози Йоанка постояно това вече е втори месец.Снощи си говорим  с нея и аз нали съм малко временна та не ми се разправя с тоя и оня родител и нашият татко реши да посети класната.Тя ,естествено била много любезно но незнаела,че има такъв случай да видим от утре въпросното момче ,как ще се държи.Йоанка казва,че г-жата постоянно го наказвала но няма промяна.По случай обесването на Васил Левски си говорили в часът но класния и тя им раказала как бил обесен Левски та Йоанка беше много тъжна как ще се беси човек защо никой не го е спасил итака.Утре им иска парче плат за часът по ДБТ ще шият джоб е толкова от нашият клас.  bouquet Hug

# 167
  • София и там където не се пуши
И аз се заинтересовах

Намерих това http://big.bg/modules/news02/article.php?storyid=15809

http://www.rakovski.info/index.php?id=252a6f18976b3865

# 168
Здрасти! Отдавна не съм се появявала. И моето първолаче си има "Патриотичен буквар". Аз веднъж го сгащих този буквар яко. Много интересно ми се стори. Струва си определено да го имате.  Grinning

# 169
Здравейте приятели!

Моето първолаче пък вчера стана на 8!  Grinning Купона беше щур, станаха вир вода ...

Поздрави!

# 170
Пак сме болни-и-и-и
Вече не ми се мисли Cry
Уж оздравяхме от единия грип, ходихме на училище 1 семица  и пак се тръшнахме  ooooh!
От днес диагнозата е бронхит  Tired
Дано вашите деца да са здравички... ние се лекуваме, по- нататък ще наваксваме с букви и смятане Thinking
Докторе, да ти е живо и здраво чедото! И все по- щури купони да си спретвате занапред!  newsm44

# 171
  • София
Др. да ти е жива и здрава малката принцеска!
Елия много гадно ,че сте болни,желая Ви бързо оздравяване!
И аз мисля да се поразтърся за този буквар!И ние с дисциплината сме малък ужас!Даже утре ще го водим да си трие гардеробчетата ,който е нарисувал с боички ConfusedИ на мен ми омръзна да говоря едни и същи неща и да наказвам!Надявам се просто да го израсте WinkНашичкият поне не е агресивен,но пък няма цедка на езика,каквото му е на сърчицето ,това му е на езика!Дано стане по въздържан Crazy

# 172
Ирка, да ти е живо и здраво момчето! А че било рисувало по шкафчетата- ами има талант детето...  Laughing За цедката на езика- може би е за добре- така бързо ще разтоварва негативните емоции... всъщност- май сега ще трябва да набиваме в главите ми повече от всякога кога и какво е умество да се говори  newsm78
Абе, родителски неволи... Те само да са здрави, с другото ще се справяме в крачка  Peace

# 173
  • гр.София
Не че има кой знае какво важно да кажа,но да побутна Hug
Синът ми си заслужи обещаната топка миналата седмица. Естествено, сети се да попита,какво ще получи,ако слуша и тази седмица. Казах му,че подкупи не давам. Ама, не може ли поне дъвчица ?  Дъвка може Peace.
И той не е агресивен, много е нежен към бебето, към животните. Помага ми вкъщи. Най-сериозният ни проблем е, че чува чак на трето казване , а е много реактивен и докато се обърна белята,без да иска станала. Той така се и храни, така пише и домашните- за отрицателно време. Нали се сещате,че от това куца качеството... Вече му е време да мисли повече,преди да действа.
Verdad, права си, че сте специални. И баща му е овен и понякога се чудя,каква късметлийка съм,че са се " паднали" на мен- имат лек характер и са много любвеобвилни.

Dr.Jend-много здраве и игри на рожденничката Peace

И ние се стягаме за празник на буквите. Аз си въобразявах,че ще е за 24май , пък то-преди априлската ваканция.

# 174
Поздрави на всички!Отдавна не съм се включвала.
Започнах работа и едва ми остава време да напиша нещо във фотографската тема. Grinning
Имам чувството,че нещата леко ми се изплъзват.
Лора пише много небрежно и ако не я изконтролирам вечер,не се старае много,което хич не ми харесва.
Не иска да ходи на зелено училище,но при нас и организацията не е много добра,така че и аз не напирам.

Така се разглезихме на тази жега,че като стане 0 градуса и умираме от студ. Grinning А днес даже и сняг вали.

# 175
  • София
Ехо!Здравейте!Тази сутрин ни върнаха теста по математика!Според мен се е справил добре-има четири грешки от около двайсетина примера!Но г-жата е крайно недоволна Rolling EyesИ затова сега трябва да повтори теста!Незнам как е при вас и как се справяте с задачите до 20,но нашата г-жа твърди,че всички деца вече смятали наум ShockedИ тъй като нашичкият си смята на отделен лист с чертички ,това я е подразнило още повече ThinkingА пък досега с колкото и родители да съм говорила всички казват ,че децата им си помагат или с пръсти или с пръчици,как е при вас?И дали е права и трябва да му забраня всякакви помощни средства newsm78

# 176
Здравейте,

И ние си помагаме с к'вото можем, irka7! Не се шашкай!  Grinning Не мисля, че трябва да се тормози детето за това. Някои свикват по-бързо, някои по-бавно. То и ние - възрастните, едни смятат на ум, други без калкулатор са заникъде (аз съм от тях).  Grinning

П.П. Момичета, благодаря за пожеланията!  Heart Eyes

Поздрави!  Sunglasses

# 177
Привет и от мен! Болни сме от неделя - цялото семейство сме с гадния ентеровирус. Децата, естествено, го карат по-тежко, баткото даже вдигна температура. Но овладяхме вече положението.

Ученикът е станал много прилежен, без ропот сяда да си работим вкъщи нещата, които се преподават в училище, за да не изостава. С математиката нямаме никакви проблеми  - смята до 20 наум, никога не е ползвал помощни средства.

С писането имаме съществен напредък - започна да пише по-старателно, по-красиво, диктовките и засилените "игри" за правопис, които "играем", му се отразяват много добре. Като видЯ, че започва да задобрява, вече не се дърпа толкова за писане.

# 178
  • София
Честита Баба Марта на всички!Да сте здрави и червени,румени ,засмени!

# 179
Честита Баба Марта и от мен!
Пожелавам много здраве и успех!

Общи условия

Активация на акаунт