Първолачето езици учи, в ЕС трябва да сполучи

• 15 152
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
Леле, момичета, вие направо ме уплашихте!  Shocked Много болни деца! Sick
Всъщност следейки новините вчера се шашнах как пълзи грипа из България. Ние сме в дълбокия Североизток и за сега до епидемия не се е стигнало... ох, дано и да ни подмине  Praynig
Като чета- вашите деца изучават чужд език под една или друга форма. Нашите калпазани /в училището/ така и не предложиха такъв СИП, та си останах само с надеждата, че до следващата година Гого няма да е забравил онова, което беше научил в градината  newsm78
За седалките съм в чуденка. Предстои да поставим столче в колата за бебо, ако наместим и една седалка за баткото дори и нашия "автобус" /изразът е на баба ми, иначе колата ни е прилично голям таралясник/ ще ни отеснее ooooh! А и в тази кола освен двете деца често се возят възрастни.... къде ще се намърдат на задната седалка, ако там има столче и седалка  Whistling

# 76
  • ново

Въпросът е, момичета, как става спирането на детето от училище по семейни причини и колко време може да не ходи? Следя новините за грипа и вече съм на прага да взема решение да го спра.

Моли, по този въпрос не сте ли говорили на род. срещи?
На нас още в началото на годината, учителката ни каза, че имаме право на три дни отсъствие по сем. причини, разрешени от нея. За повече се разрешава от директора на училището.
Попитай вашата учителка все пак, защото незнам това дали е вътрешна разпоредба за самото училище, или важи за всички ученици.

# 77
  • София и там където не се пуши
Голямото ми дете е болно и направо от училище днес са му дали 4 дни болнични. За седалките за кола било 140 см или 12 год. Аз с баткото, който е на 11,5 год се разминавам със седалката ама за първокласника не знам как ще бъде на мен единя колан отзад минава през корема на детето за града според мен ми върши работа.

По домашни причини може мисля официално да отсъствате 3 дни, но говорете си с учителката, тя може да не ви пише отсъствие все пак става дума за първи клас.

# 78
Ние Стара Загора сме в грипна ваканция до вторник включително.

# 79
Ох, и ние вече сме с температура  Sad Sad Sad
Май и аз ще взема болничен поне до вторник.

# 80
Ето ни и нас момичета,Гери поздравления за темата Hug.Момичета,това с грипа е сериозна работа вземайте мерки на момента ние за сега сме добре не се оплаква от нищо.Много теми сте засегнали доста сте си побъбрили ВЕЛИ това със тези столчета ме заинтрегува дали са го приели имаш ли инфо,Йоанка постоянно е в движение де с мен де с тати.С учебния материал се справяме чудесно чете много добре само на диктовките изпуска накоя буква за сега.Другото с което се гордея е,че две седмици правим три кариеса и тя милата доста добре се държа без проблем.Разбира се аз не влизам в кабинета и нещата се получават големи сме вече.  bouquetБързо оздравяване.

# 81
И ние май сме сред болните.Сополи,главоболие,болки по цялото тяло.
Много ме страх за малката.Мъжът ми ни тъпче с Биоцитрон,който твърди,че е панацея. Mr. Green

Около нас,който се разболя,грипът премина през всички членове на семейството му.

# 82

някой има ли лични впечатления от езиковите училища по програмата ФАРОС newsm78 мисля там да запиша сина, че в училището им хич нямам вяра нещо да научи Sunglasses
моля, споделете Grinning
   Здравейте! Моята дъщеря е първокласничка и същевременно ходи в училище Фарос. Имам и по-голям син,който вече завърши цялото си обучение във Фарос и скоро се яви на изпит за сертификат към Кембридж. За този изпит също го подготвиха във Фарос.Аз лично съм много доволна-системата на обучение е добра,учебниците и програмата за по-малките са интересни и децата ходят с желание. Сина ми научи перфектно английски,виждам,че и малката напредва/за сега без големи натоварвания,което е добре!/. Успех на всички! Grinning
[/quote]

Благодаря ти  bouquet А дали е късно за записване вече, да речем от 2-рия срок??

и моя първолак днес не е на уч-ще.цяла нощ не можахме да спим-диша тежко, кашля и т.н. ние сме с хроничен(май) ларингит  Sad довечера ще го водим при личната да видим как и що е Close

# 83
  • ново
Имаме рожденичка днес  Simple Smile

Честит рожден ден, Тони! Желая ти здраве, щастие и много усмивки!

# 84
Веси,   love001  love001  love001, благодаря ти!

# 85
Ама,че сте ранобудни.Честит празник Мила Тони!Здраве ,щастие на цялото ви семейство.Бъди обичана и разбрана.Весел празник!  bouquet Hug

# 86
  • София
Честит празник на Тони!Желая много здраве,любов и успехи  bouquet

# 87
Отново благодаря!  bouquet
Как са първокласниците?
Нашата грипна ваканция свършва и утре би трябвало вече да са на училище, но е възможно и да я удължат, защото май грипната вълна не е отминала.

# 88
Засега в Пловдив положението е по-спокойно, отколкото в София и други градове. Днес слушах по радио Пловдив, че едва 12 % от учениците са болни. Но знаете как е с епидемията, утре може да са двойно повече.

В класа на Трифон има 3 болни деца.

Ох, дано ни подмине Praynig

# 89
И при нас е относително нормално - две болни дечица в класа на Ралица.
Напредват с материала, предстои да започнат да събират и изваждат с прехвърляне на единицата, дори задачите пишат една под друга (не се изразих много правилно?!?).
По писане - буква Ш.

Веднъж седмично си правят "Море от любов" в малко по-различен вариант от известното предаване - ако някое детенце има затруднения по математика или писане, целия клас се заема да му помага под формата на игра.

Днес купихме две седалки от споменатите вече.
Не ми се струват кой знае колко добра идея, но ще се движим дисциплинарано.

Обърнахте ли внимание, че тази година Великден се пада на 9 април.
Сметките ми показват, че малчуганите ще имат по-дълга от 10 дни ваканция Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт