Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е продължителността на ваканцията между първия и втория срок?
Какво мислите за проверката на раницата на децата?
Какво е мнението за ученето на децата през ваканцията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е продължителността на ваканцията между първия и втория срок?
-
Какво мислите за проверката на раницата на децата?
-
Какво е мнението за ученето на децата през ваканцията?
-
Какви са мненията за учебните материали и сборниците по математика?
-
Какво е предложението на министъра на образованието за изучаването на чужд език?

А и в тази кола освен двете деца често се возят възрастни.... къде ще се намърдат на задната седалка, ако там има столче и седалка
.Момичета,това с грипа е сериозна работа вземайте мерки на момента ние за сега сме добре не се оплаква от нищо.Много теми сте засегнали доста сте си побъбрили ВЕЛИ това със тези столчета ме заинтрегува дали са го приели имаш ли инфо,Йоанка постоянно е в движение де с мен де с тати.С учебния материал се справяме чудесно чете много добре само на диктовките изпуска накоя буква за сега.Другото с което се гордея е,че две седмици правим три кариеса и тя милата доста добре се държа без проблем.Разбира се аз не влизам в кабинета и нещата се получават големи сме вече.
Бързо оздравяване.