Първолачето езици учи, в ЕС трябва да сполучи

• 15 172
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
http://bloomstoday.com/images/flowers_max/LCBD6015.jpg мисля,че се орентирах но ми го дава като адрес не като изображение

# 196
\http://bloomstoday.com/images/flowers_max/LCBD6015.jpg/

# 197
  • гр.София

Не си вкарала адреса в тагове. Над полето за отговор кликваш върху иконката с картина в рамка и се появяват двата тага img-между тях пишеш адреса,след което излизаш,цъкваш курсора да излезе извън тага.

# 198
Момичета специално за вас blanc мерси миличка за търпението Вели спешъл и за теб надявам се да не съм ви притеснила.Сега съм на консултация,че малкият човек ме урита едно хубаво.

# 199
Добро утро!

След вчерашната родителска среща разбрах, че изискванията за четивна техника, за която спомена Mama_Nana са не 40, а 60 думи в минута!
До края на учебната година ще се занимават и с кратки устни и писмени преразкази.

Госпожата ни разказа за страхотната инициатива на мамите от Б клас, ама Гери си мълчи Grinning
Децата са изработвали и продавали мартенички, облечени в народни носии, закичили са лично кмета, когото са поканили да присъства на тържеството за буквите, а от събраните средства са решили да подобрят условията в класната стая.

Нашият празник на буквите ще бъде последната седмица на март, денят - неучебен, мястото - актовата зала на училището, която е невероятна!

По всичко личи, че ще се събере и група за зелено училище - началото на май!

# 200
Искам и аз зелено училище-е-е Cry Ама няма.
Моят Котарак се справи супер на тържеството, даже го бяха избрали за капитан на един от отборите Hug
За майките имаше подарък- снимка на детето и по едно цвете. Сега ми се изясни защо събираха по 2 лв. преди време за снимки  Party
Много мило ми стана Heart Eyes
Вчера го изюрках да чете за 1 минута. Доста бързо четеше, аз изброих до 60-тата дума и спрях /още имаше/, ама се успокоих- нали писахте за 40, та реших, че отвсякъде покриваме норматива Mr. Green
Вчера ми донесе "Отличен" в три различни тетрадки. Явно няма за какво да се притеснявам, че е изпуснал много през принудителната ваканция покрай боледуването.
Усмихнат ден на всички ви!

# 201
  • Майничка
Браво на Котарака!

# 202
Добро утро!

След вчерашната родителска среща разбрах, че изискванията за четивна техника, за която спомена Mama_Nana са не 40, а 60 думи в минута!
До края на учебната година ще се занимават и с кратки устни и писмени преразкази.

Госпожата ни разказа за страхотната инициатива на мамите от Б клас, ама Гери си мълчи Grinning
Децата са изработвали и продавали мартенички, облечени в народни носии, закичили са лично кмета, когото са поканили да присъства на тържеството за буквите, а от събраните средства са решили да подобрят условията в класната стая.

Нашият празник на буквите ще бъде последната седмица на март, денят - неучебен, мястото - актовата зала на училището, която е невероятна!

По всичко личи, че ще се събере и група за зелено училище - началото на май!

Вили, ние сме във "В" клас, та и аз не знам за тази инициатива. Но наистина е много хубава. Да се готвим значи за кметско посещение, а Laughing

Трифон много иска на зелено училище, ние с баща му засега обмисляме.

# 203
                                                                                     Чести осми март,момичета!Много щастие и да бъдем най обичаните жени.Лек ден пълен с настроение!

# 204
  • Майничка
Честито и от мен! Здраве, любов, благополучие и послушни деца ви желая!

# 205

Честит празник, момичета! Нека усмивките никога не слизат от щастливите ви личица!   Hug  Heart Eyes   bouquet 

# 206
Честит празник и от мен!
Бъдете обичани и уважавани майки и съпруги!

Моля, някоя от вас да ми обясни звуковите "трансформации" на буква ю и зависимостите от предходна гласна/съгласна!
Гледам тотално неразбиращо, а Ралица е много натъжена, че днес не е сборила модела на думата полюлей.

Страхотна снимка, Dr.Jend!

Последна редакция: чт, 08 мар 2007, 13:20 от Verdad

# 207
  • София
Честит Празник момичета!Желая Ви много любов и приятни емоции!Бъдете обичани ,ухажвани и усмихнати майки и съпруги!  bouquet

# 208
Честит празник и от мен, мили мами!
Хайде да си похваля и аз първолачката- решава судоку детето, напълно вярно и изобщо с математиката няма проблеми, а с четенето набира скорост също. Греши когато бърза и не се задълбочи върху това, което чете, това й е проблем. Но с английския е още в началото - малко часове имат. Мисля лятото да я запиша, ако знаете някъде да се организират летни курсове пишете ми.
А, и още нещо - отпечатаха нейна рисунка в последния брой на сп. Бърборино, много съм горда Embarassed

# 209
мечтица, моля, покажи ни рисунката!
Изпитвам някакво собствено угризение, защото дъщеря ми рисува твърде добре, а не съм направила нищо по въпроса.

За лятото и английски курсове проверявам и аз. Доколкото знам, Британика организират десетдневни лагери, с много интересни програми.
Условието беше - навършени 8 години, дали обаче е само за техни ученици - не знам.

Общи условия

Активация на акаунт