Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 12 тема

• 52 800
  • 788
  •   1
Отговори
# 180
Честито и от мен на печелившите! Grinning Между другото аз топовете от плетиво като цяло ги харесвам и ги смятам за практични, имам 3 - 4 ...(аз като гледам съм една от малкото). Снощи бях с една блузка от плетиво с къс ръкав за хапване навън, към 9 вечерта всички почнаха да обличат якета и сака, а аз си бях по блуза през цялата вечер вкл. прибиране пеша до нас. Но специално новия хавлиен топ не е за моя скромен бюст, а и в Абу Даби като гледам скоро няма да ходя на плаж хаха... Но все още не съм изгубила надежда за новата колекция...

Последна редакция: пт, 02 юни 2023, 08:54 от *Emerald

# 181
  • София
Топовете от плетиво са удачни точно за това време, но за лятото и аз не бих носила. Новите модели не ми харесват. След пролетната колекция, не знам какво да очаквам от лятната 😀

# 182
  • Варна
То уж плетиво, ама на мен сякаш ми прилича на хавлиени чорапи?

# 183
Топовете от плетиво са удачни точно за това време, но за лятото и аз не бих носила.

Да да, лятото абсурд, но за по-хладно време са ми много удобни, аз и зимата ги нося. Grinning

# 184
Поръчах си преди малко Hard to resist роклята, с кода за отстъпка от 15%. Някоя от вас има ли я? Не ми се даваха толкова пари по принцип за подобна рокля тип тениска, но пусто, нищо не ми хареса по магазините... 🤔 Аз май като тегля чертата от Алеса имам само рокли... ааа и 1 панталон и 1 сако Simple Smile Май роклите са нещото, което най-много ми допада при тях.

# 185
  • Варна
Аз я имам. Не е лоша. Логото е щампа. Взех си я докато съм бременна да има какво да нося, ама вече взе да ми окъсява с уголемяването на корема.

# 186
На мен също не ми харесва този хавлиен топ ,и ако времето е хладно пак ще измръзнеш с тези голи рамене .Много посредствени дрехи ,простеят ми топчета и къси панталонки  ,нещо което може да намериш навсякъде за една трета от техните цени.Аз този месец имам рожден ден ,но въобще няма да ползвам кода им за отсъпка,просто нищо не ми харесва,нищо не ме грабва .Супер скъпи  парцали .Преди наистина се стараеха и изкарваха хубави колекции .

# 187
И аз съм фенка на роклите им най-вече и на летните дрехи като цяло. Банските им също са хубави. Чакам да излезнат шарените принтове, миналата година си взех роклята с Позитано принта, Маджестик гардъна като рокля и червения на бански и риза и много си ги харесвам. Като цяло за лятото предпочитам шаренийки 😁 На плетивата под формата на пролетно-летни дрехи не бях привърженик, но есента ми трябваше нещо подходящо за морето и за корема ми в края на осмия месец и си поръчах розова и червена Follow your vision рокли и сега си ги нося в това време, много доволна останах 😃

# 188
Аз имам една къса синя рокля от плетиво от миналата лятна колекция и цяло лято доста я носих. Нито ми е запарявала, нито друго... Не е шарения и не е и кичозна.

# 189
Ако нищо не ми хареса от новата колекция, мисля да поръчам дънковата пола-панталон Take the chance от миналата година. Харесва ми, че полата не е само отпред като повечето модели, ами и отзад е същото. Само се притеснявам да не е дреха, която да е модерна само миналата/тази година и догодина да ги зарежа.

# 190
Ами то с тези високи цени е нормално ,като купуваш да си мислиш ,че ще те изкара поне няколко сезона .Аз мисля че дънкова пола-панталон ще е в тренда винаги .

# 191
Тази колекция ще чакаме  пак до юли месец  доставки.Не знам защо не я пускат още Sad
Иначе са качили снимка с някакви пайетени неща,които стават за Абу Даби,но не и за квартала 😅

Последна редакция: сб, 03 юни 2023, 19:31 от Edelvais123

# 192
Тази колекция ще чакаме  пак до юли месец  доставки.Не знам защо не я пускат още Sad
Иначе са качили снимка с някакви пайетени неща,които стават за Абу Даби,но не и за квартал 😅
Тези пайетени поли бяха голям хит около коледните и новогодишни партита. Не знам защо ги пускат сега, както винаги с половин година закъснение 😂

# 193
И аз се изненадах (неприятно) от пайетените поли, въобще не ми се връзват за лятна колекция, а и принципно са ми малко демоде…

# 194
Ако нищо не ми хареса от новата колекция, мисля да поръчам дънковата пола-панталон Take the chance от миналата година. Харесва ми, че полата не е само отпред като повечето модели, ами и отзад е същото. Само се притеснявам да не е дреха, която да е модерна само миналата/тази година и догодина да ги зарежа.

За пола-панталончето, според мен няма да съжаляваш. Поличката е страхотна и е една от моите топ покупки. Поне от моя тренд със сигурност скоро няма да излезе Heart Eyes

Последна редакция: сб, 03 юни 2023, 13:28 от *Emerald

Общи условия

Активация на акаунт