Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 12 тема

• 52 796
  • 788
  •   1
Отговори
# 165
Еее, сред спечелилите съм в играта. Този път реших да участвам и ми излезе късметът. Никога не съм печелила нещо, много съм доволна. 😀

# 166
Честито . Добавиха нови модели .

# 167
Аз не съм, продължавам да мисля с какво да заменям.
Някой има ли това сако? Иска ми се да не е прекалено мек плата, да стои по-опънато, ако ме разбирате. Харесах и новото черно, но тези капаци на джобовете ми идват ретро.

# 168
Сакото го нямам, ама новите неща ми затвърдиха мнението , че таргет групата са им момичета до 25…

# 169
Интересно , че ги пуснаха нещата рано . Мислех , че ще са с колекцията , очертава се скука за сега .

# 170
  • Варна
Мрежа за плаж 100лв. Чехли за плаж, които не трябва да се мокрят 190лв. Чантата и тя същата като миналата година. Да продължават в тоя дух, доста пари ще си спестя.

# 171
Аз не съм, продължавам да мисля с какво да заменям.
Някой има ли това сако? Иска ми се да не е прекалено мек плата, да стои по-опънато, ако ме разбирате. Харесах и новото черно, но тези капаци на джобовете ми идват ретро.

Не е мек, твърд си е платът, чуден е този блейзер.

# 172
Лежат си май на стари лаври .Тия тинейджърски кроп -топчета и както каза Диди 100 лева чехли за плаж ,които не могат да се мокрят .Те направо са си яка конфекция ,нищо креативно и стилно ,което да те грабне.

# 173
Аз загледах “плажните” топ и пола в синьо, ама като огледах по-добре… кроп-топа става, ако беше без ръкав, а полата без тия завършващи пискюли или ресни (каквото и да е).. Ей така ако ми ги пуснат, ще ги поръчам за плаж 😁 Другото… хард пас 🥱

# 174
Все ще има нещо хубаво в колекцията , няма да са само цените .
По  online магазините , прилича ми малко на новият принт на Алеса .

# 175
Ох ,нищо не ме кефи вече,ни от пролетната им ни от лятната им колекция до тук .За цените нямам думи скъпотия ,ама да имаше за какво.

# 176
Качили са и някакъв топ в ярко коралов цвят от хавлиена материя. Виждат се някакви нови къси дънки 🫤

Все ще има нещо хубаво в колекцията , няма да са само цените .
По  online магазините , прилича ми малко на новият принт на Алеса .
Абе, какво става с тия модели на дрехи и изобщо какви са тези снимки 😬 Ръцете й не виждат ли как са излезли на снимката, или по-точно как не са излезли?

Последна редакция: пт, 02 юни 2023, 00:27 от posh95

# 177
  • Пловдив
Между другото това Candy Girl цвета - за по старите клиентки ако си спомняте- имаше такава цветова комбинация 2015 година точно със сако и пола. По времето, когато имаха блузки с напечатан макарон отпред и с пингвинче. Изчерпали са се бая.

Мен плажните неща ми допадат, полата по точно, ама мина това време - с. Дете съм на плажа и не мога да се фръцкам с такава пола, няма да ми е удобно , докато търча след малката 😂

# 178
  • Варна
На местен плаж или басейн не си се представям да се скрехна с тия поли и чанти. Ще се чувствам смешна. Може би ще трябва да отида на плаж в Абу Даби.

# 179
И топ от плетиво .. цвета е хубав, но до там.

Общи условия

Активация на акаунт