Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 12 тема

• 51 859
  • 788
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Виждала съм я наживо на една колежка. Даже и 84 са ѝ много.

# 76
Аз поръчах червената top shelf тениска само и само да участвам в играта.  Ще я видя след малко.  Чудя се за treasure chest якето - някой ако го има да каже как е Simple Smile

# 77
Виждала съм я наживо на една колежка. Даже и 84 са ѝ много.

😳 А, стига де. Материята ли е кофти? Или не стои добре също

# 78
  • Варна
Ох...не знам. Може би малко пресилено се изказах на фона на други техни неща, които наистина не си заслужават, но на мен нещо не ми хареса. Нещо ми простееше.  Ластиците долу и на раменете ми изглеждаха износени. А може просто на нея да не ѝ е седяла добре или да не я е третирала добре.

# 79
Ох...не знам. Може би малко пресилено се изказах на фона на други техни неща, които наистина не си заслужават, но на мен нещо не ми хареса. Нещо ми простееше.  Ластиците долу и на раменете ми изглеждаха износени. А може просто на нея да не ѝ е седяла добре или да не я е третирала добре.

Май просто си обективна, не че е пресилено 🥲 Пратиха ми известие, че е изпратена, утре ще я видя. Дано като е от ново преиздаване да е ок…

# 80
Хубава е роклята, не се притеснявай. Не знам при преиздаването как е обаче.
За новите обувки какво ще кажете. На мен са ми симпатични, но тези ленти Alessa отзад развалят всичко.

# 81
Честно казано за мен са като гумени галоши, но аз така и не се научих да се възприемам с такива подметки. Като гледах снимки на клиентки ми се видяха добре как стоят подобни подметки. Имам чувството, че на мен ми правят крака да изглежда голям 😒

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 06:21 от posh95

# 82
  • Варна
Без да искам да обидя вкуса на никого - на мен грам, ама грам не ми харесват тия обувки. Като клоунски са ми.

# 83
О не ,сега  като каза Диди ,че са като клоунски и автоматично ми заприличаха на такива 😂

# 84
Да не говорим за тия чорапи с гумена емблема на тях… Аз пролет, есен, зима нося все чорапи за маратонки, сега ще тръгна с тия чорапи и с гумените им галоши. Автоматично си представям и чорапите обути със сандали 😅

# 85
Е те западняците отдавна си носят сандали с чорапи, при нас всичко идва със закъснение...дето се казва време е Joy

https://blog.obuvki.bg/%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%B … 0%B4%D1%83%D0%B5/

# 86
Наскоро видях една продавачка на цветя с Алеса, Алеса, Алеса крещящи надписи. Голям кич. Не знам от коя колекция е, ама крещеше на евтиния. Не знам как бранда има клиентки, цените не коментирам, те не са такъв фактор, а кофти материите и надписчета...

# 87
Има и хубави модели , не всички са с много надписи .
За качеството , може би има некачествени неща , но повечето са добре .  Но с тези цени вече , ще купувам рядко .

# 88
Тази продавачка на цветя може да работи за себе си и да си докарва едни 5000 лв на месец чисти. Имам приятел, който направи страхотен бизнес с продажба на цветя и прави годишен оборот над 100 000 лв. Какво като е продавачка? Няма право да носи Алеса ли? Това са просто дрехи, които може да носи всяка жена, независимо дали е с прическа, грим и маникюр. Защото и такива коментари съм чела тук...

# 89
Разбира се, че всеки има право да носи каквото иска. Дали е продавачка, маникюристка, ИТ, или богата наследница - избора си е личен. Надписите на доста марки са такива едни “кресливи”, нима Гес не креват, че дори Кавали са с огромни надписи, имам на Ralph Lauren тениска с огромни надписи - всички го правят , на който му пречи да не ги носи. За евтините материи вече въпросът е друг - имам качествени тениски от тях, имам и такива които евтинеят като материя… Нооо с тези цени , лично мен ме изгубиха…, а и в качеството не виждам да имат прогрес…

Общи условия

Активация на акаунт