Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 12 тема

• 51 861
  • 788
  •   1
Отговори
# 90
Тази продавачка на цветя може да работи за себе си и да си докарва едни 5000 лв на месец чисти. Имам приятел, който направи страхотен бизнес с продажба на цветя и прави годишен оборот над 100 000 лв. Какво като е продавачка? Няма право да носи Алеса ли? Това са просто дрехи, които може да носи всяка жена, независимо дали е с прическа, грим и маникюр. Защото и такива коментари съм чела тук...

Съгласна съм, но момичето по-скоро май имаше на предвид, че е била облечена кичозно, и че някои от дрехите им са прекалено натрапващи с тези логота навсякъде, както и продължението - коментира самия бранд.. Не мисля, че е искала да каже, че жената като продава цветя и едва ли не защо носила алеса ☺ Пък и то вече и аз като видя тия огромни логота и ми се отщява, масово всеки бяга от тях 😁 Направо накърти..

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 10:15 от posh95

# 91
# 92
  • Варна
То по-скоро няма значение какво работиш и колко изкарваш, ами че с тия надписи отгоре до долу малко ми напомня на капалъ чарши. Ама маааалко са се поспряли вече с надписите сякаш.

# 93
Всички брандове имат големи надписи и винаги ще има жени, които се обличат така. Аз преди една-две седмици бях в магазин, една жена беше си сложила де що е намерила дрехи на известни марки върхи себе си, маратонките и бяха гес, сакото на Карл Лагерфелд, чантата Келвин Клайн, нищо с нищо не се вързваше, но тя се оглеждаше като заек дали всички останали я гледаме. Ако въпростаната продавачка е била със спортен екип на Алеса примерно, нормално е да е бил с надписи. Аз имам само един техен пуловер с лого, просто не издържах, защото цвета и кройката много ми харесаха. Всичките ми други дрехи са с малки или направо миниатюрни надписи / плочки Алеса. Даже с лъкжъри принта не смея нищо да си взема хаха, въпреки че рочличките и топовече ми харесват. Относно качеството аз мисля че е малко пресилено да се твърди че дрехите им са парцали и тн. Да някои са по-зле от други, но аз имам три евриидейки,  убих ги от носене съответно пране цяла зима, еми не са мръднали, нито като цвят, нито като плат, нито като кройка. Но от сникърсите им се разочаровах, отпуснаха се, нещо и не разбрах как да ги почиствам, омазах ги с разни гъби, а те са матови и съвсем им се развали фасона....

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 12:27 от *Emerald

# 94
  • Варна
Аз даже за логото не говоря, а за надписи. Примерно Designer mindset блейзъра, Dangerous mix тениската, спортно долнище дето е като заден лист на ученическа тетрадка от послания..

# 95
Да съгласна съм, аз не бих си купила блейзъра, той според мен не е подходящ за ежедневен, по-скоро за някакви вип партита или незнам и аз за какво,... но не са само Алеса с тези лога, надписи и тн. А и аз също мисля, че те понамалиха надписите и логата.

# 96
Мен ме е срам да ходя по улиците с надписи Алесса Сега за тази риза се чудех

И я поръчах, обаче този принт.. Всички ще ме разпознават, че е тяхня риза и догодина даже няма да е модерен този десен.
Бях по главната. Ужас. Аз съм отвикнала да пазаря от физически магазини. Гледам като теле и не мога да преценя нито размер, нито модел. Цените не са по ниски от Алеса, даже някой неща които ми харесват са по - високи. Поне имат размери, не като Алесите. Някой недели стоя добре и на по едри. Те не стига, че умалиха кройките,ами само до Л Всичко ми е до  пъпа от тях. Аз съм 170 см. жилетките много ли са къси?

# 97
  • Пловдив
Истина е , че са им умалени панталоните например на АЛЕСА, но чак всичко не е късо. Аз съм 172 см и си нося спокойно блузи, тениски, жилетка имам, както и едно яке.
Тази роза от снимката е добре лато дължина.
И да, всеки ще знае, че е тяхна, ама е готона Simple Smile

# 98
  • Варна
Точно коментирах вчера за тоя топ What a delight кроп топ, че няма начин Мими е с ХС, който ми пращат и на мен. Сто про е по нейни размери. Аз съм 70Б и едва се натиквам в него и то без сутиен. Със сутиен нямам шанс.

# 99
Аз също отдавна си мисля ,че дрехите с които позират  се правят по техни размери

# 100
Трябва да им седят добре , за да се продават .

# 101
  • Варна
Ами то лошо няма, ама да не заблуждават с тия описания - Мими е не знам си колко см и позира с не знам кой номер. Мими с тоя силикон трябва да е за М според мен, колкото и да е слабичка.

# 102
Аз съм с гръдни имланти и XS-S си ми стават като размер. Не мисля, че шият по техни размери.

# 103
  • Варна
Конкретно тоя топ ти става в ХС?

# 104
Имам го в дълъг вариант в S размер и ми е голям в чашките. Ако говорим за един и същ топ. 😃

Общи условия

Активация на акаунт