Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 12 тема

• 52 772
  • 788
  •   1
Отговори
# 690
Може ли мнения за блейзерите?

# 691
Аз имам един блейзър от тях и няма как да съм по-доволна! Седи красиво, устойчив на пране, нямам никакви забележки, единственото за което съжалявам е, че нямам повече от техните блейзъри Simple Smile (малко като реклама прозвучах, ама си е така, не мога да кажа същото за панталоните) Simple Smile

# 692
Би ли споделила кой модел имаш?

# 693
Определено блейзърите им са хубави. Аз имам/имах доста моделчета - доволна съм. Продадох дънковия от миналата пролет и сега съжалявам. От миналата зимна колекция пък си харесах един кожен, обаче така и не го пуснаха за продажба.....

# 694
Аз лично имам този - Make it yours:

Седи чудесно както с гуменки, така и с по-официални обувки:)

# 695
Момичета, когато ти възраст парите като депозит, как се избира да се плати с него?

# 696
Депозитът нито можеш да го видиш в профила си, нито можеш да избереш опция да платиш с него. Разчиташ, че те ще го видят и ще го приспаднат при обработката на поръчката или им се обаждаш да го изговорите и да го направят на момента.

Пс. Има и вариант като завършваш поръчката да им напишеш като коментар, че искаш да платиш с депозит, но пак разчиташ, че ще го видят коментара.

# 697
Почти винаги го приспадат .

# 698
Четат си коментарите , а приспадат винаги вече.Поне не ми се е случвало обратното.
Качиха едни хубави цветове на стари модели.Обаче саво кроп топове.Ментата е много яко,но не нося такива .Защо само кропове пускат. 😬😬😬

# 699
Да си ги носят те . Тези модели не са за разходка по улицата , прекалено разголени , пазарувам все по- малко от тях вече .

# 700
Аз се чудя кой ги поръчва тези рокли. За жена с малък бюст може , но не са подходящи за голям . За 20 годишни става , но за над 30 не върви . Познавам една жена на 50 , може да тренира , но на тази възраст не отива да се носят къси панталони според мен .
Очаквам съвсем скоро да няма нищо за нормални жени .
Дънките станаха и те 200 лв .

# 701
Аз откакто намалих покупките си спестих не малко пари и съм много доволна и знаете ли какво, като съм затрупана от дрехи и си мисля, че нямам какво да обличам, примерно хващам един потник, който възнамерявам да облека и след кратко ровене в гардероба почвам да мрънкам, че нямам с какво да го съчетая надолу, влизам в алесата и почвам да ровя и да поръчвам! А реално открих толкова комбинации, които мога да си правя, просто чак бях почнала да забравям какво имам от по-отдавна купените неща, защото постоянно пристигаха нови и нови.

# 702
И аз гледам да си избирам основно дрехи, които лесно се съчетават, а и обикновено имам няколко любими за сезона и постоянно ги нося. Миналата есен / зима така се получи с евридейките на Алеса, имам 3-4, много практични изкязоха. Но тези кроп-топове взеха да ми идват в повече. Дано есенно / зимната колекция да има повече плат Grinning Иначе да, с възрастта има една много фина граница, след която младежкото облекло има обратен ефект и състарява още повече. Много е гадно, особено ако все още влизаш в любимите къси панталонки и ти стоят прилично, обаче е факт за съжаление... Казвам го от личен опит, колкото и да ми е мъчно и да го приемах доста драматично в началото Grinning

# 703
Кога идва тази възраст 😀? Аз все още си нося късите панталони (без кроп топове) и съм 30+ (да не казвам колко точно 🙃). Иначе такива рокли никога не бих облякла. Фен съм на потниците с дантела и почти всички разцветки имам, тей като талията ми е проблемната зона, а с тях тя не е на преден план 😊

И аз гледам да си избирам основно дрехи, които лесно се съчетават, а и обикновено имам няколко любими за сезона и постоянно ги нося. Миналата есен / зима така се получи с евридейките на Алеса, имам 3-4, много практични изкязоха. Но тези кроп-топове взеха да ми идват в повече. Дано есенно / зимната колекция да има повече плат Grinning Иначе да, с възрастта има една много фина граница, след която младежкото облекло има обратен ефект и състарява още повече. Много е гадно, особено ако все още влизаш в любимите къси панталонки и ти стоят прилично, обаче е факт за съжаление... Казвам го от личен опит, колкото и да ми е мъчно и да го приемах доста драматично в началото Grinning

# 704
Ако краката са стегнати, красиви и поддържани, възрастта не е кой знае какъв фактор - Джей Ло е над 50, но се облича с клинчета и къси панталонки и изглежда добре. Аз съм над 40 и все още си нося същите къси панталонки, както през последните 10-15 г. Е, вече избягвам кроп топовете и то не защото корема ми не е плосък, просто ме връщат в 90-те и не ми харесват Simple Smile та, възрастта е просто цифра, ако дрехата седи добре и тялото го позволява - всеки може да се облича както се харесва. Харесвайте се, момичета! Аз засега няма да пенсионирам панталонките  Wink

Общи условия

Активация на акаунт