Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 12 тема

• 51 870
  • 788
  •   1
Отговори
# 720
В края на лятото , много хора ще се въздържат да я поръчат , на мен също ми харесва как изглежда .

# 721
Мда, трябваше с нея да започнат Grinning

# 722
Аз я поръчах, точно защото имам предната и ми харесва, до догодина сигурно ще е изчерпана, а и вече рядко пускат такива сполучливи модели, та като ги видя - поръчвам. Даже май и аз напоследък все “стари” модели поръчвам, от новите все греда…

# 723
Аз я поръчах, точно защото имам предната и ми харесва, до догодина сигурно ще е изчерпана, а и вече рядко пускат такива сполучливи модели, та като ги видя - поръчвам. Даже май и аз напоследък все “стари” модели поръчвам, от новите все греда…
И аз така все стари търся  Sad Еми ако е изчерпата здраве да е,ама не искам  да седи в гардероба цяла година.Иначе те преиздават по няколко пъти едни и същи модели,стига да има търсене,та сигурно и с полата ще е така

# 724
Хубава е, ама и аз не поръчвам така неща за другата година, защото не знам изобщо ще я искам ли тогава. Вярно, че може да се върне дори след година, ако е с етикетите, ама не ми се занимава. Аз вече с есенно започнах да се запасявам.

# 725
Момичета, харесва ли ви новата пола в сайта? На мен ми хвана окото. Но са я съчетали кофти, за мен с кубинките е грубо. Аз я виждам с нещо такова или с по-малки бели сникърси, не нещо толкова обемно, все едно кракът ти е 40ти номер. 😅

# 726
Аз видях полата, но нещо не мога да си се представя с нея. Море, тази пола на твоята снимка е доста по-хубава. Иначе този принт Love Power Beauty ми харесва и като видях, че са пуснали две блузи с него, реших да видя тази с 3/4 ръкава как е. Светкавично ми я пратиха, днес я поръчах и вече имам известие от Спиди, че утре ще ми я доставят Laughing И предните две поръчки ми ги пратиха така, не знам защо напоследък са така точни, дали нямат поръчки или просто си подобряват работата.

# 727
Тази пола е направо трагична. Не знам ако това е новото модерно какво ще се носи.
Надявам се на денимни модели, но нещо по-интересно.
А тези евридейки направо гърмят с цена.

# 728
Аз видях полата, но нещо не мога да си се представя с нея. Море, тази пола на твоята снимка е доста по-хубава. Иначе този принт Love Power Beauty ми харесва и като видях, че са пуснали две блузи с него, реших да видя тази с 3/4 ръкава как е. Светкавично ми я пратиха, днес я поръчах и вече имам известие от Спиди, че утре ще ми я доставят Laughing И предните две поръчки ми ги пратиха така, не знам защо напоследък са така точни, дали нямат поръчки или просто си подобряват работата.
Пиши утре дали си заслужава. Предполагам и тя е вталена?

# 729
Що бе, аз преди няколко дни гледах сходен модел при тая рускинка и ми хареса 😃

# 730
На мен новите ризи ми де сториха интересни, по-специално бялата, но мноого къси за мен.

# 731
Цитат
Пиши утре дали си заслужава. Предполагам и тя е вталена?

Ще пиша, да. Струва ми се доста вталена на снимката, даже малко прекалено, те имат склонност да ги правят твърде тесни. Дано само така да изглежда на снимката.

# 732
Море, имах същата пола от деним, със същата странична цепка (но не чак толкова дълбока), като на Алеса, само че бяла преди много много години. Беше ми любима и много я носех. Направо съм ужасена как се повтаря модата, от като бях на 15-20 г.: първо кроптоповете, после чарлстона, а сега и това Grinning

Последна редакция: чт, 31 авг 2023, 23:38 от *Emerald

# 733
То това не е даже цепка, а някакво странно изрязано отстрани. А моделът е почти едно към едно с този, направо изкопиран, само дето цената е много различна Grinning

https://www.bershka.com/bg/%D0%B4%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0-%D0%BF … .html?colorId=428

# 734

и при мен така , чак се учудих Laughing нямам търпение вече да я меря блузата хаха

Общи условия

Активация на акаунт