Отговори
# 105
Нали преди време стана скандал с "онази", която намекваше че турски актриси поддържат връзки с продуценти(не било режисьор), за да си осигуряват роли, на което Демет много остро реагира. Поиграх си ,но го намерих. Не претендирам за достоверност.
https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Turska-aktrisa-s-BG-ko … va-lyubov-1679750

# 106
Демет, след като е прочела българските медии:

# 107
Florale Hands Plus1

Hrrisss, смесваш нещата. Твърдение 1 беше за натискане с режисьор в каравана. Твърдение 2 е за режисьор, преследващ известните актриси. В нито един момент не е ставало дума за продуценти. Засега Joy

# 108
Какъв трей само!
Агата е бесен на Фара, защото отклони Тахир от "правия път"
Любовта прероди Тахир, доброто излезе на показ.
Али Галип това не го устройва.
Той иска да върне Тахир в тъмнината, затова докладва на Бехнам, че има син.
Големи битки се очертават за Керимшах.
В крайна сметка, възможно е Фара  да убие Бехнам, този път наистина...
Затрупват ни, в края на сезона, със събития и въпросителни, с които да ни държат в напрежение цяло лято... Confused
Но ни подаряват романтика и то каква Heart Eyes   

Благодаря на Марияна и екипа за преводите Flowers Bouquet

# 109
Отрезвяващ душ сутринта. Вече и аз намразих Орхан. Двете агънца използват осиновените си деца за собствени цели. Има нещо, което не ми дава мира. Али Галип доста натърти на Орхан и жена му, че той също е платил цената на онази нощ, а не само Орхан, който е лежал в реанимация дълго време. Какво ли имаше предвид?
Интересно, едва ли е имал предвид съвестта си. Joy  Да, Орхан дори му е сложил опашка на Мехмет, не разчита само на това да му разказва, ами трябва да бъде следен и докладван отблизо, и постоянно спъван. Сигурно го е направил полицай, само за да има отблизо връзка с полицията и след пенсионирането си. Ако не беше убил колегата и приятеля си нямаше да кажа, че е психопат, а най-обикновено мръсно ченге, но тук нещата са много по-дълбоки!
Радвам се, че не залитнаха в клишето синът на Вера да е от Орхан, и да има опасност младите да са брат и сестра.

Според вас кога Тахир се влюби във Фара? Той каза, че отначало не ги е харесвал, на мен това ми допадна. Имам предвид, не би ми било логично, нито допаднала идеята да се влюбят от пръв поглед или от втори предвид обстоятелствата. Толкова добре го бяха направили в началото, че аз усещах нейния страх, когато някой чукаше на вратата и после отчаяната й безизходица. На мен ми стана много мъчно и се разплаках, когато онзи човек я обра... една напълно сама жена в целия свят с болно дете и прав, здрав, хубав мъж просто я обира и навсичко отгоре я блъска на земята и тя си удря главата, а детето вижда всичко това ...... потресаващо наистина, защо трябва някои жени да се справят сами с всичко и да страдат толкова много!
Иначе за мен Фара е много красива жена, аз я харесах и с шала и с широките, стари и раздърпани дрехи, хубавият кон и под скъсан чул се вижда. Мисля, че тя се влюби в него първа, нормално е, все пак той направи доста неща за тях и се яви като единствен спасител на фона на всичките й проблеми и тежки ситуации. Да не забравяме и помощта на Гюлюн де, въпреки резервите ми към нея, тя е направила страшно много. Та Тахир кога започна да я харесва? Мисля, че всичко между тях се случи постепенно, но и бързо. Хареса ми, че не се правиха дълго на луди и да си остане брака фиктивен след 20 епизода. Много джентълменско от негова страна, когато разбра, че тя е пияна. Сякаш първо му допадна идеята за семейство покрай момченцето, защото на него му е травма това и му е липсвало. Дали не хареса Фара първо като майка и после да я видя като жена? Малко би ми развалило романтиката, но пък това показва, че е сериозен мъж, жените също понякога се влюбваме в мъж, който изглежда сериозен и стабилен баща за децата ни. А и видно я харесва вече като жена. Уникална коса, ролята на иранка много й пасва.
Любима сцена ми е, когато тя го прегърна слизайки от автобуса, тогава намразих Мехмет, мислих че е лош, а Орхан добър, всъщност.... именно Орхан уреди да спрат депротирането. Колко многопластови образи са създали, още веднъж браво на сценариста!

Последна редакция: вт, 23 май 2023, 13:29 от T.Valcheva

# 110
Демет все неподходящи ги избира. И все една лоша дума не казва.
Продължава си по пътя. Ролите й говорят вместо нея. Нито "либидото" я събори, нито инсинуациите с режисьори и продуценти. То се вижда на практика кой работи актьор и кой - закачалка за потници.

# 111
Lilims, появи ли се бащата на момчето,ако го дадат ми докладвайте готин злодей ли е,ако е много лош няма да си развалям представите за Феяз, като го гледам.🤔

# 112
Докато чакаме резюмето и снимките към 13 еп., да донеса малко красота от 12 еп.:

Колкото повече се опитват да ѝ извадят очите, толкова повече ѝ изписват веждите Kissing Smiling Eyes

Днес за пореден път двете свраки, Мюге и Гюлшен от "На втора страница", съвсем небрежно бяха поканили певицата Айше Динчер, за да напомнят времената, в които Демет е била танцьорка и е изакрвала по 50 лири на седмица... само че Айше се скъса да я хвали и да казва колко ѝ се възхищава, как каквото и решение да е взела, е правилно, колко дисциплинирана, трудолюбива и добра е била още тогава (2009-2010 г.).

# 113
Кате, в последните дни имаше съчинения на тема и за Умут Евирген, и за Енгин. Докато не излезе роман, няма да четем. Laughing
T.Valcheva, Тахир каза пред проверяващите брака им, че е видял Фара за първи път в кухнята на клуба, описа шала и как се е спускала къдравата й коса, колко ядосано е гледала и как е щяла да подпали клуба с очи, а той бил омагьосан от този поглед.

Последна редакция: вт, 23 май 2023, 14:31 от Florale

# 114
Имаме вече картинки:

# 115
"Казвам се Фара"- Риад, Саудитска Арабия Blush

# 116
На час по лъжичка ще ни дават Animal See No Evil

Обаче няма как да не изкоментирам, че Демет е на 10+ см. токове, Енгин е леко приклекнал и пак имат една педя разлика Joy

---------------------------------

Появи се и резюмето за 13 еп.:

Фара ще бъде на тръни, след като научава, че Бехнам е жив. Добрите намерения на Тахир, възможността за спасението на Керимша и разръчкването на неизвестното в Иран, събудиха спящия гигант. Кой е този Бехнам, каква е силата му? Какво ще направи, когато разбере, че има момче наследник? Каква съдба очаква Тахир и Фара, които мечтаят за нов живот?

Писалката, която Фара поставя в къщата на Али Галип, ще даде плод и Мехмет ще научи за физическата среща на Бялото и Черното агне. Без да знае, че черното агне е началник Орхан, какво ще се случи с Мехмет, докато тича към срещата? Баде и Фара ще бъдат главните заподозрени, когато се научи за пробива в сигурността. Какво ще направи Агата, когато разбере за това предателство? Сега Фара е на радара както на подземието, така и на бащата на детето си.

Последна редакция: вт, 23 май 2023, 16:53 от super_katia

# 117
Мюге и Гюлшен и Бирсен сами от най-неприятния вид жени - които нападат собствения си пол незаслужено. Много ми хареса информацията как са се насади ли на пачи яйца 😀

# 118
Красота! 💜💕💜💕

https://www.instagram.com/reel/Csl3sC8ob6T/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Може да съм го пропуснала някъде назад в темата,  ама да му се порадвам тук. 😂

# 119
Пуснаха ни и откъс:

Фара ще пее на Тахир Kissing Smiling Eyes В каста има много по-добри певци от Демет, обаче браво, че не е ползвала чужд глас.

Пепелче, писали сме едновременно Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт