Отговори
# 165
Много готин Феяз, набор ми е, сигурно затова така го харесвам.
Значи в него ми е надеждата да е интересен втория сезон на сериала, интригата там е голяма. Обаче не разбрах как не е успял за толкова години да се добере до Фара, като е толкова влиятелен?  Behram: "Опитах се да я върна, но някакъв ми попречи."  Тахир му каза, че това е бил той.

# 166
Flo, Бехнам изобщо не е знаел в коя държава е избягала Фара (нали първоначалната ѝ цел е била Франция). След като се стигна до депортацията, турците са известили иранците, че ще им върнат лицето Фара Ершади, което веднага е стигнало като информация до влиятелното семейство на Бехнам и така става ясно Фара къде е... Обаче с изпращането на адвоката си в Иран и разпитването за Бехнам, Тахир директно го дръпна за опашката и го насочи как да ги намери, а Али Галип му даде още един сериозен мотив, онзи да дойде и да се разправи лично Grin Поне аз така ги разбрах нещата.

МЧ е написал, че ще му липсва Heart Eyes Всички обичат Демет Kissing Face

# 167
Марианка, благодаря много Revolving Hearts

П.С. Струва ми се съвсем възможно Али Галип да даде фира - в американската версия е така, а и на негово място влезе още по-голям играч (в нашия случай Бехнам). В предния епизод и Орхан намекна, че той е по-важният от двамата, защото без него и лук не може да прекара през границата... Да видим Kissing

Привет... Blush
И аз ...Благодаря! Hug
Май ще познаеш ,Кате...Четох у фейсо... Казвам се Фара 14. Част 1. Трейлър (Финал на сезона) | "Али Победоносен Рейдър ще умре! "   Малко нескопосан превод ,ама най важното се разбира... Hands Plus1 Да видим. Worried

# 168
Кате, твоят човек направо не знам как се е озовал в мафията Laughing Обаче Адил взе нещо да се върти около Сепидето ми се струва.

И "Двойката на годината":

# 169
Обаче Адил взе нещо да се върти около Сепидето ми се струва.
Дааа, прехвърчаха някакви искри между двамата и май само Керимшах ги забеляза Wink

Иначе днес Демет е отново на изборна вълна:

Напоня колко е важно да се гласува и че не отнема много време. Милата, надява се до последно... Като излезат резултатите обаче е по-вероятно да влезе в режима на Тахир...

# 170
# 171
Днес с Мортеза снимат нещо в дома ѝ Kissing

Отново говорят на фарси >>> https://www.instagram.com/p/Csy0OyCoye9/

Мортеза: - Здравей!
Демет: - Здравей!
Мортеза: - Как си?
Демет: - Добре, благодаря, ти как си?
Мортеза: - И аз съм добре, благодаря. Демет, имам един въпрос към теб. След като така добре научи фарси и от толкова дълго време работим с теб - кои са трите ти любими персийски думи?
Демет: - Zan (жена), zendegi (живот), azadi (свобода).

Няма да се изненадам, ако утре ѝ припишат връзка и с Мортеза Satisfied

Напомнят ни, че остават 3 дни до финала на сезона Sunglasses

Да идва срядата!

# 172
Цитат
Демет: - Zan (жена), zendegi (живот), azadi (свобода).
Ех, че хубавооо  Blush Purple Heart Hands Clap

# 173
Значи фамилията на Вехнам означава свобода, явно е метафорично избрано Simple Smile
Браво на Демет, че е научила фарси Simple Smile

# 174
Научила е основни думи и изрази, но важното е, че не се страхува да говори на език, който не знае или пък да пее, щом такива са нуждите на сериала. Което ме подсеща, че онзи ден си размениха много хубави думи с Айтекин Аташ - отговорникът за музикалното оформление на сериала:

Айтекин: - Толкова хубаво пресъздаваш Фара, че всъщност аз ти благодаря за вдъхновението Hands Pray

# 175
Епизод 13 запазва високото наложено ниво на сериала до момента! Ах кара кузу, как само го преследваше синът му и той трепери зад тъмните стъкла хахаха
Този супер директен намек на Гюлюн на коментара на Фара, ако се появят деца, че било невъзможно... а по-късно коментарите и реакцията на семейството за Гюлюн направо си стана ясно, че тези двамата не са консумирали брака си. Нямам думи, ще кажеш, че някой е омъжил Гюлюн насила за непознат, за старец, а не самата тя да го поиска и след като не го обича защо се омъжи! Страшно ме дразни, явно не само не го обича, а направо той я отвращаа и изобщо няма и помен от първоначалното й влюбване в него. Някой писа да не са наистина брат и сестра, но освен че те вече се целуваха, което пак е гнусно, ако бяха, но най-вече ако имаше дори съмнение за такъв вариант родителите им щяха да направят всичко възмжоно, дори да им кажат, за да не се омъжат. Няма как Вера да не знае кой е баща на детето й, дори да предположим, че Орхан баба не знае. Майката винаги знае, ако е имала съмнение дори само пак щеше да спре сина си.
Поправям се за Сепиде и онзи с мустаците, който прилича на мексиканец, мака че много ме забавлява като започна да блъска и тръшка куриера и да вика ''ама йенгеее'' хаха, няма да е той, още като влезнаха Сепиде и по-слабият си разминиха по един поглед и стана ясно накъде биха отишли нещата.
В другия епизод за пръв пъ Фара ще бъде с права коса, надявам се само за кратко, защото е уникална с тези къдрици.

# 176
Наговарят се. Laughing Подозирам ги в леко колегиално флиртуване, направо се забавляват кой ще е по-добър в пасовете. Късмет е да гледаме професионалисти.

И още за любителите на статистиката:
Скрит текст:

# 177
За момента още нямаме снимки, резюме, втори фраг или откъс за 14 еп., но ни обещават да бъде вълнуващ

Докто чинно си изчакваме съдържанието, Демет се хвали с новата книгата на Енгин:

Също така вчера защити Мерве Диздар от нападките срещу нея след реча ѝ от награждаването в Кан:

Много добре разбирам, че искате успеха на жените да минава през вашите ръце! Но имам една лоша новина за вас - жените вече са успешни и ще продължат да бъдат жадни за успехи! ЩЕ СЕ НАУЧИТЕ да им ръкопляскате!

# 178
Благодаря за превода! Казват му на Хайдар да охранява, без да се усетят Керимшах и Фара, той като заблъска куриера Laughing .
Интересно ми е, ако загине Вера, какво ще се случи с партньорството на агнетата? Другото ми предположение е, че ще загине Агата, той е със специално участие във филма. И най-последното, всички замесени в онази нощ, да си платят.

# 179
Надявам се, че Вера няма да загине! Нито някое от агнетата, защото искам да ги разкрият и да продължат да ни разплитат постепенно цялата интрига между тях. Тях тримата не трябва да ги пипат, те са златни агнета Grinning
Всъщност не искам никой да загива... за момента, може би някой охранител само или примерно майката на Гюлюн, с нея се помириха и ще е най-добре да не открие и какъв е бил съпругът й, защото това ще я съсипе, тя някак си успя да се реабилитира изцяло като образ, така че би било един драматичен, но приемлив финал за образа хаха другите никак не са изчерпани. Надявам се, че няма да е Бааде.....! Захарната ябълка и Бекир със сигурност няма мисля. Сигурни ли е, че ще убиват някого?

Общи условия

Активация на акаунт