Отговори
# 150
Може турските зрители да са скандализирани от сцените между Фара и Тахир в предишната серия. Laughing
Но киноиндустрията им вече е ориентирана сериозно към международния пазар, така че дизи правилата се променят.

# 151
Може турските зрители да са скандализирани от сцените между Фара и Тахир в предишната серия. Laughing
Но киноиндустрията им вече е ориентирана сериозно към международния пазар, така че дизи правилата се променят.
Където скочиха в леглото и тя беше пияна? Или когато тя го покани? Те бяха в техен стил перфектно изиграно и снимано.
Всъщност нещо, което страшно много харесвам в турското кино е тяхната невероятна способност да показват  страст, любов и всякакви емоции без изобщо да вкарват сексуалност в сцените, без да събличат актьорите, понякога дори няма особено целувки. Смятам, че това се дължи на добрите актьори, на химията между тях, на добрия сценарий. Докато има филми, в които всичко е само сексуализирано и няма нищо друго.

# 152
Козленца, отдавна не съм влизала да ви чета и сега като видях рейтинга ми стана тъжно Sad

Според мен Нетфликс трябва да вземат сериала за следващия сезон Simple Smile

Така го правят това дизи, че си е за международния пазар и ако Нетфликс го вземат веднага ще вдигне рейтинга!!

# 153
Спадът в рейтинга е доста неприятен, но в момента Фокс е една от малкото опозиционни телевизии (всъщност не знам дали има друга с национално покритие) и докато пускат рекламите на обединения блок от 6 партии, не мисля, че ще видят високи резултати за който и да е техен сериал. Забранената ябълка и Фара са им най-добре представящите се продукции, а ден сряда е труден и по още една причина - тогава редовно се излъчват футболните мачове, които традиционно са най-гледани. Като добавим, че Фокс имат и най-дългите озети, които продължават, когато другите канали вече са започнали с новите си епизоди, картинката не е много розова.

Нооо, в крайна сметка рейтингите са само количествен ориентир, който отдавна е показал, че няма никаква връзка с качеството (поне по нашите разбирания) и всичко е в ръцете на договорките между канала и продуцентите. Ние може да сме спокойни, че имаме гарантиран втори сезон и с повече или по-малко епизоди, ще може да се насладим на историята на Фара, Тахир и компания и наесен Kissing Smiling Eyes

Има и много други метрики, в които сериалът редовно е на първо място (Somera, Adba, MevcutBilgi и т.н.), който се интересува, може да си ги провери. Да не говорим, че на повторенията Фара също държи винаги един от най-високите резултати, което значи, че дори и да не гледат сериала в сряда на директното излъчване, след това зрителите си наваксват с повторението Nerd

Стига да държат нивото, което ни показват от еп. 1 до момента, аз лично нямам никакви други желания. Все пак говорим за художествено развлечение, а не за спортно състезание, където да се гледа кой кого е натръшкал Hands V

# 154
# 155
Страшни сте, момичета Heart Eyes Barisea, Мариана Flowers TulipFlowers Tulip

Това е днес от италиански фенове за екипа на сериала, но и вие заслужавате подобна почерпка Hands Pray

Когато момичетата от техническия екип на Фара се забавляват и Демет минава без да се усети пред телефона, който ги снима Animal See No Evil

Има ли песни, музика и танци - няма как да не се включи People DancersStuck Out Tongue

Отбор Rocket

# 156

Цитат
"Казвам се Фара", епизод 13 на български.

Прекрасен екип по преводите, БЛАГОДАРЯ
Изгледах серията с кафето Blush

Тахир завеща семейството си ... на брат си!!! Много трогателен момент! Дано
 разберат , че са братя, още този сезон. Защото във втори сезон се очертава тежка битка със могъщ враг .

Стресиращ финал на серията. Дано тази кръв върху телефона не предвещава смърт, а само рана.
Фара, то е ясно, ще е жива. Ще ми е мъчно за Бааде. Тя, Бекир и Тахир не са имали шанс да растат в здравословна среда, и все пак доброто в тях надделя.

# 157
Благодаря за бързия превод, аз нали чаках "Tahir ve Behram"! Даже любезен ми се стори този разговор, макар и да се заплашваха, сега ще чакам срещата им.

# 158
Привет ,къзлар! Hug
Благодарско на преводачките!

Преди малко прочетох в темата на Енгин ,че ни чака погребение и сватба...ужас...дано да не е Баде...дано...Hands Pray

Последна редакция: сб, 27 май 2023, 20:02 от Svet_sz

# 159
Благодаря за бързия превод, аз нали чаках "Tahir ve Behram"! Даже любезен ми се стори този разговор, макар и да се заплашваха, сега ще чакам срещата им.

Много готин Феяз, набор ми е, сигурно затова така го харесвам.

# 160
Пак съм аз....изгледах серийката и мисля ...тоест ,сигурна съм ,че хората на Агата стреляха по Фара и Баде....тоз дебелия Ферхан я чакаше и нарочно и даде ключовете за колата на Бекир....или пък Агата се обадил на Орхан и неговите хора...офффффффффффффффф....пак се раздвоих....Rolling Eyes JoyJoyJoy
Когато Баде каза ,че ги следят спомена ,че май е една от техните коли...така ,че... Thinking
Ей,кръвта вода не става...брат, брата се доверява...и....Баде покри Фара....кръвта в/у телефона сигурно е нейнаа....Disappointed Relieved

Последна редакция: сб, 27 май 2023, 22:28 от Svet_sz

# 161
Имаме фрагман за 14 еп.

Отново нищо от това, което очакваме не се случва Animal See No Evil

И аз си изгледах епизода с превод от край до край и най-голямо впечатление ми направи това, че и Гьонюл, и Агата намекнаха, че бракът им с Каан не е изконсумиран Rolling Eyes Тези като нищо ще се окажат брат и сестра и затова сценаристите ги пазят от кръвосмешение. Друго не ми хрумва за момента Nerd

# 162
Кате...мерсаж  Heart ...оф,радвам се ,че Баде е жива....и май Тахир разбра ,че Агата е убил родителите му....щом грабна автоматЯ... Misc Gun
ААААА,за Гюнюл и Каан и аз се очудих ...и нищо чудно ...минавало ми е през ума тез двамката да са брат и сестра....от две майки ,но от гадния Орхан....уфффффффффф....

Последна редакция: сб, 27 май 2023, 22:52 от Svet_sz

# 163
  • Пловдив

"Казвам се Фара", трейлър 1 към еп. 14 на български:

Тук: https://vk.com/id223680451?z=video223680451_456239564%2Fce3a5c73 … pl_wall_223680451

И тук: https://videa.hu/videok/film-animacio/14-1.mp4-yZcXEFbq0CS56YB0

# 164
Марианка, благодаря много Revolving Hearts

Едно е ясно - тези двамата пак ще се раздават на max Sob

Баде не се шегува Kissing Face Естествено, че като Акънджъ се разхожда с електрошок в чантичката Joy

А тук Фара/ Демет направо убива с поглед:

(Колието ѝ ми харесва много, както и на другите кадри се вижда, че вече е с хубав маникюр Hands Nail Care)

П.С. Струва ми се съвсем възможно Али Галип да даде фира - в американската версия е така, а и на негово място влезе още по-голям играч (в нашия случай Бехнам). В предния епизод и Орхан намекна, че той е по-важният от двамата, защото без него и лук не може да прекара през границата... Да видим Kissing

А Демет винаги ще е Демет - честити наградата за най-добра женска роля от фестивала в Кан на Мерве Диздар Hands Clap

Общи условия

Активация на акаунт