Отговори
# 135
Svet_sz, адвокатът каза, че е бил до Бехнам, когато се обади на Тахир и че не знае какво точно му е казал, но че е бил много ядосан след разговора. Искал да дойде в Истанбул. Тахир му се извини, че го е поставил в трудно положение.

Агата каза на Ферхан да чакат нареждания, но още преди да подслуша Баде, знаеше, че Фара е замесена, щом Баде се обади на нея... След това звънна на Бехнам, за да му каже, че има син от Фара... В този смисъл повече клоня към Орхан, Иляс и компания, за да сплашат Бекир, които се оказа, че знае твърде много Rolling Eyes

Пълна лудница е отново Animal Hear No Evil Поздравления за сценария, режисурата, всички актьори, техническия екип и т.н. Просто всяка седмица се надскачат, а за следващата пък изобщо нямам съмнения Kissing Smiling Eyes

# 136
Екстра си прекарвам с този сериал! И аз се присъединявам към поздравленията на Катето към целия екип на Фара, майстори!
А за партньорството с Енгин - магнетично! Не съм го гледала другаде, но тук е направо огън, много ми харесва!

# 137
Добро утро Coffee

Вчера най-много ме озадачи дали Фара каза на Тахир кои са убийците на родителите му Rolling Eyes Останах с впечатлението, че само го проигра в главата си и се усети, че няма как да го направи, без да каже за писалката, за Мехмет и най-вече, без това да провали плановете за Франция...

Лошото е, че някак си цял епизод ни подготвяха, че Тахир този път ще пострада сериозно. Сънищата на Фара и Керимшах не вещаят нищо добро Grin

# 138
Май добре сте се забавлявали снощи. 😉 😜

https://www.instagram.com/reel/CsozHuJNTYY/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Нямам търпение за превода! ❤️

# 139
Чакам си тъпреливо превода Blush
Благодаря за коментарите Purple Heart

Много хубаво, не е на хубаво, казва народа.
Много набързо ги влюбиха Фара и Тахир , мисля, че ще преживеят и раздяла след красивата романтика.
Бехнам ще ги раздели.
Най- мрачният сценарий е да отвлече Фара и Керимшах.
Или само Керимшах.
Тахир да ги издирва и спаси, но във втори сезон.
Ей така - да се мъчим цяло лято.
Сценария е раздвижен, не вярвам на дълга раздяла...
Или така ми се иска. Grinning

# 140
Кате, Фара не е казала още на Тахир за родителите му, дилемата я мъчи, видяхме я и как се държа на вечерята, но тайната е взривоопасна за всички. 
Този нов ирански играч е ясно, че влиза, за да ни опъва нервите.
Сцената с поисканите пет минути за разговор от Фара в 12-та серия беше много силна, искам да видя Тахир срещу Бехнам, сблъсъкът между тези мъже ще е направо титаничен. Специално чакам превода на телефонния разговор.

# 141
Гледах го, защото нямах търпение, но ще се изкажа, когато дойде преводът. Simple Smile Но много ми хареса, дори без да разбирам имаше много вълнуващи моменти.
Фара изобщо не знае как да запази самообладание... още на вечерята се разкри, че нещо я тормози. И защо гледа толкова лошо Вера, тя е жертва, просто е оцеляла също като нея...
Все повече ми харесва баш Комисар, искам да чуя както точно чу докато подслушваше. Интересно такива хора защо нямат камери навсякъде и точно в този офис, където се водят такива тайни разговори трябва и да е заключено винаги. Но все пак бързо откриха химикалката подслушвател. Това момиче, което е в колата при Мехмет от къде я намери, явно вече не може да се довери дори на Иляс, нито пък споделя на баща си какви ги върши. Естествено беше, че няма сега да разкрие самоличността на черното агне, но все пак беше напрегнат момент и много готино го преследваше. Този Орхан много деца има, много нещо... и Иляс и той татко му вика. Бекир и той вече е на мушката.

Онзи, който стреля по Фара и Бааде носеше часовник на ръката, онзи в колата до Иляс също носеше. Иляс снима номера на колата на Бекир след разговора им на пътя вечерта, а на другия ден Бааде взе тази кола със същия номер и онези, които ги нападнаха започнаха да стрелят още отзад без да виждат кой е в колата. Предполагам че това са те опитвайки се да убият Бекир по заповед на черното агне.

# 142
Фокс вече официално потвърдиха, че Феяз Думан ще влезе в ролята на Бехнам:

Пожелавам му летящ старт в сериала  Flowers Four Leaf Clover

Очакваме и тези тримата да обединят силите си Joy

# 143
# 144
Така бяха подбрали посланика- копие на Керимшах Flushed. Бях уверена, че това е бащата.

# 145

И от днешните снимки:

# 146
За радост на феновете си, Демет вече 10 години снима неуморно, не й дават дъх да си поеме.

Аз чакам и коментар на Енгин за работата с нея, извън задължителните любезности между колеги.

# 147
Момичета, това възможно ли е?

# 148
Аз хич не ги разбирам тези рейтинги, има филми буквално и 3 мин не се издържат с рейтинг 8-9, а други които са имали логика в сюжета, красива игра от актьорите биват сваляни поради нисък рейтинг 🤕
Момичета, това възможно ли е?

# 149
Спаднал е много рейтинга ли? Странно... дано го завършват с логичен финал, не претупано, дори малко епизоди може да стане. Само да не го спрат в никъдето...

Общи условия

Активация на акаунт