Отговори
# 255
Добро утро, момичета! 💕❤️💕❤️
Благодаря за превода, довечера е моята Фара вечер. 😂

Цитат
Тактиките...главния нещо ...не го понасям,но не е късно...лятото...може ,би. Thinking...грешкаааааааа  Rolling EyesSatisfied...М/у света и мен не съм гледала...а Тактикитееее ги изядоххххх...

Свет, 😍 тъкмо да ти зашия една голяяяма 🌑 точка и ти се поправи.
Шюки е МЧ (моят човек), понякога го отстъпвам благородно на групата. ❤️💕❤️💕

Надявам се турците да не убият Мехмет, знаем как видоизменят оригинали, за да накъдрят стотина серии.
А в "моята практика" има случай, когато направо от гроба извадиха герой (доста неубедително впрочем), за да направят още един сезон (несполучлив според мене).
Става въпрос за Пойраз Карайел, сериалът на всички времена 😉 😜 , но с този акт истински ме разочароваха и подцениха, защото обяснението беше съшито с бели конци.
Освен това сега виждат и вълната от негодувание на безутешните фенове 😟 заради Мехмет, така че все още имам малка надежда да оцелее.

Хубав ден и да живее комисарят! 😉 😜

Последна редакция: пн, 05 юни 2023, 08:33 от pepel_ot_rozi

# 256
Привет!🤗

Приключи анкетата на Tv Mühendisi, в която се състезаваха 36 телевизионни сериала, продължи в 5 тура и гласуваха общо 36 434 човека. Като елиминира всичките си опоненти, "Казвам се Фара" стана шампион за най-добрия сериал за сезона. Честито!

# 257
Определено е един от най-добрите сериали, които изобщо съм гледала! Надявам се, че актьорите и целият екип знаят за тази номинация и признателността на феновете.

# 258

Привет!🤗

Приключи анкетата на Tv Mühendisi, в която се състезаваха 36 телевизионни сериала, продължи в 5 тура и гласуваха общо 36 434 човека. Като елиминира всичките си опоненти, "Казвам се Фара" стана шампион за най-добрия сериал за сезона. Честито!
Браво Hands Clap Hands Clap Hands Clap

# 259

Едно нежно букетче Виолетки за победителите! На есен - още много награди!

# 260
Добро утро 
Любовта на феновете ражда изкуство Blue Heart

# 261
Включване днес:

# 262
Демет и Енгин Blush

# 263
Еха, супер ваканция, дано да качи повече снимки Демет, аз съм фенка на острова.
Скрит текст:
Cavo Tagoo Mykonos

# 264
Продължават:

Хапват си стридички малко. И аз ги обичам Stuck Out Tongue

А Дисни напомнят за Илкин & Толга:

# 265
# 266
Disney + с две нови рекламни:

Халит Ергенч, Аслъ Енвер, Джансу Дере, Енгин и Ханде Ерчел:

Демет, Бурак Дениз, Арас, Пънар Дениз, Една Едже и още една дама, която не ми е известна:

П.С. Според мен това е нещото, което Мортеза снима в дома на Демет Nerd

П.С. 2 Сега, като се загледах, не у тях.

Последна редакция: вт, 06 юни 2023, 21:46 от super_katia

# 267
# 268
Сама да си отговоря, че дамата, която не знаех как се казва в клипа по-горе е Гюлсе Бирсел.

А за снимките на Демет и Енгин имахме тези подсказки преди време, само че тогава не знаехме какво точно правят:

Почивката май вече приключва. Горе в дясно има текст: Докато слънцето залязва зад хълмовете, смърфовете са дошли да се сбогуват. (Някакъв цитат е това, сменя се само сбогуващият се)

# 269

Общи условия

Активация на акаунт