Отговори
# 240
Коктейлите им си ги бива. Laughing
Скрит текст:
The Margi Hotel, Vouliagmeni Athens
Сетих се за Аслъ и виното Laughing

# 241
В периода 19-22 юни в Будапеща ще се проведе събитието NATPE, където среща си дават купувачите и дистрибуторите на медийно съдържание от нашата част на света https://budapest.natpe.com/2023/ Има доста силно българско участие. Calinos, които държат правата на Фара също ще са там Sunglasses Дано да се харесат Kissing Face

# 242
Добро утро!

Последна редакция: нд, 04 юни 2023, 09:48 от azisiq

# 243
# 244
Изобщо не я слуша главата. Винаги има тематична песничка за фон Satisfied

# 245
Изобщо не я слуша главата. Винаги има тематична песничка за фон Satisfied

Русалка  Blue Heart Purple Heart Green Heart Yellow Heart Heart

# 246
# 247
Атаките продължават Kissing Smiling Eyes

От Фокс питат с кой герой бихме тръгнали на път:

И едно готино видео, което разказва историята на Фара и Тахир с фокус върху ръцете им:
https://twitter.com/selinvy/status/1665348537213677568?s=20

# 248
О уау какво красиво и секси тяло има Демет! Красива... много женствена! Гърдите естествени ли са? Как успява да поддържа такова тегло...

# 249
Гърдите естествени ли са?
Не, някъде преди 3 г. си ги направи. Преди това беше така: https://www.instagram.com/p/B-__UbGDv_n/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

# 250
# 251
Опитах се да гледам внимателно изстрела от Орхан, не мога да разбера кое ми е странното, като че ли стреля малко високо и настрани, той е по-нисък, не виждам къде точно е влязъл куршума и как стана изведнъж локвата кръв, Мехмет падна настрани..Има ли ясни снимки? Малко напомня за убийството на Алп - виждаш изстрела, но звукът....
Хафсанур Санджактутан започва да снима с Керем Бурсин,  май няма да я видим в Между света и мен 2?

# 252
Първо да доотговоря на T.Valcheva, че се отплеснах Stuck Out Tongue
Как успява да поддържа такова тегло...
Докато снима май никак не поддържа теглото си. Иначе от време на време спортува и танцува. Всички, които са я виждали на живо казват, че е много фина.

Flo, за снимките на Между мен и света 2 май ще трябва да изчакаме. Дисни + си надцениха възможностите и сега на глобално ниво имало ревизия на стратегията им, така че не е ясно какво ще се случи с нашия сериал, този на Ханде Ерчел и на Йълмаз Ердоан с Къванч, които бяха на ред за снимане... Аз още миналата година носих статии, когато върнаха стария си изпълнителен директор и писах, че нещо не им е като хората. Много агресивно се хвърлиха да завладяват пазари... Както и да е, скоро предполагам ще се разбере. Метин и Хафса така или иначе отпадат от втория сезон. Двамата имат други проекти.

Надявам се поне Нетфликс да ни пуснат Тактиките 2 през лятото, защото доколкото имаше снимки зад кадър, точно за сега си е филмчето - сцени с хидроплан, плажен бар и т.н. Cupid

# 253
Добра вечер ,момичета! Hug
Хиляди благодарности за превода!
Серийката беше супер ,с изключение на края...пак се вбесих на тоя катил Орхан...
Както и предположих...Баде няма да може да има деца...и другото ,което ми направи впечатление ,че Тахир доста добре познава Агата...Каза и ...отсече...Агата не би убил собственната си племеница....и е прав...и позна....убиеца е друг...който пък ....уффффффф...няма да го напиша .... Disappointed Relieved И все пак имам надежда ,че Мехмет ще оцелее...М/у другото някъде ,у фейса,бях чела ,че артиста ще се присъедини към екипа на ...филм или сериал...не разбрах точно....т. е. не си спомням... ThinkingJoy и...ако е филм,супер...значи има надежда. Hands Pray
Както и да е...първи сезон свърши и всички имат право на почивка...и на есен с песен... Hands Plus1 People Dancer

А...що се отнася до фигурата на Демет...тя винаги си е била слабичка...гледах я за първи път в Ягодите с Юско...много ги харесах ...и оттам...таааааа,чак до сега.Признавам си ,не съм гледала само Тактиките...главния нещо ...не го понасям,но не е късно...лятото...може ,би. Thinking...грешкаааааааа  Rolling EyesSatisfied...М/у света и мен не съм гледала...а Тактикитееее ги изядоххххх... JoyJoyJoy

Последна редакция: нд, 04 юни 2023, 22:11 от Svet_sz

# 254
Вчера са питали Фърат дали Мехмет е умрял, на което е отговорил дипломатично, че за съжаление не знае как продължава сценарият нататък:

Т.е. може да е умрял, може и да не е. Не иска да каже, а със сигурност знае, защото най-малкото е въпрос на график предвид другите му снимки.

За мен ще е доста интересна реакцията на Керимшах, който е свидетел на ужаса в очите
на майка му при вида на Бехнам... Дали ще се сети, че е баща му Rolling Eyes Фара може и да се опита да излъже, че Тахир е бащата на детето, но първо, че Бехнам знае истината от Али Галип и второ, самият Керимшах няма как да не се издаде, че Тахир му е само "аби"...

Докато разсъждавам тук, локацията се смени от Атина (по-точно Вулиамени) на Миконос:

Общи условия

Активация на акаунт