Отговори
# 225
Това гледахте ли го вече, че малко изоставам?

https://www.instagram.com/reel/Cs_SioAuurY/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

# 226
  • AMS

Благодаря за споделеното и реакциите!!! 

Благодаря специално и за отделеното внимание на поста ми!!!

AdımFarah

# 227
"Eccho Rights подписа договори с най-големите телевизионни оператори Mediaset в Италия, Imagen в Мексико и Telefuturo в Парагвай за показване на турската драма „Моят дом, моята съдба“ с участието на Демет Оздемир, Ибрахим Челиккол и Енгин Йозтюрк. Лицензиран в над 70 държави."

Аз и едни Тактики чакам.

# 228
  • София
В серията Бехрам се е справил и с охраната .Дано не е пострадал и МЧ на Катето,че много ще ми липсва.Сега си повтарям отделни откъси от тук от там,е той е личност която разведрява атмосферата.Трудно биха го заменили с някой ,такъв сладур е.
Определено съм се подредила в първите редове на чакащите .

# 229
На мен точно това ми приличаше на сън.

# 230
Още малко разпускаща и красива Демет! ❤️ 💕 ❤️

https://www.instagram.com/p/Cs_uTP4IhWa/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

# 231
Пепелче, извинявай, че ще те повторя малко, но нека и така да си ги имаме фотките:

По всичко изглежда, че Демет почива с приятелката ѝ от детските години - Аря някъде из Гръцко (поздравяват се с "калимера", Аря коментира снимките на Демет с откъс от Зорба и хапват нещо, което прилича много на вариация на хориатики )Mag

За DEK се радвам изключително много, защото въпреки всички трудности, сериалът постигна невероятен успех - над 70 държави са си мнооого висока летва Hands Clap (и продължават да се прибавят нови територии) Sunglasses

А екипът на Фара продължава да споделят снимки:

И сутринта не знам защо забравих да пусна тези снимки от архива на Мортеза, сега ги видях в галерията си Kissing Smiling Eyes

# 232
# 233
  • София
Благодаря за превода.Филмът ми харесва,но без вашата работа ,не би бил  напълно завършен за мен.Вие сте тези които карат картините да  оживяват с емоции,и светлосенките,на тази приказка,Пожелавам ви добра почивка,а ние ще ви чакаме за втория сезон. Вие сте нашите бардове.

# 234
Прекрасна Демет с красива усмивка.

# 235
Цитат
"Казвам се Фара", епизод 14 на български - финал на сезон 1:
Благодаря за превода
На прекрасния екип пожелавам здраве, щастлива и релаксираща лятна ваканция  Blue Heart  

Сервираха ни тройно шокиращ финал.
Орхан е най- хладнокръвният убиец
След като Мехмет падна, беше все още жив, дано не е смъртоносно ранен.... И ако има навременна помощ... надеждата умира последна...
Тахир ли стреля, камерата фикусира само пистолета...
И... Бехнам на хоризонта!....

Да бяха ни пуснали и тийзърза 2 сезон Joy

Много готини лафчета си пускат Тахир и Мехмет, преди нахлуването при иранците и след, бяха много забавни когато си подаваха Grinning и не си подаваха Grinning ръце .
Каан е мамин глезльо, който си мисли, че светът се върти около него, няма никакво чувство за отговорност!
Да изневеряваш на сватбата си?!

Демет, нашето цветенце в заслужена ваканция!!! Sunglasses
Дано си почине пълноценно и...наесен с песен! Heart

# 236
Благодаря за превода! Тази сутрин с кафето имах какво да гледам, макар че финала си беше за нещо по-твърдо вече...
Серията беше много добра, дори започна с хубав хумор, разговорът между двамата братя, които никога няма да разберат, че са братя... шегичките за ръката, която до момента само белезници му е слагала, устата му, която се разтягала до ушите щом чуе името на Баде, Перихан вика на Баде подстригана си на паница хахаха, и шегите в болницата с Гюлюн за Red wedding, явно са решили да избиват героите като в Троновете щом направиха и такава шега. И там братята и сестрите никога повече не се видяха. Cry
И продължи с признанието на Мехмет към Баде, явно затова имаха толкова много сцени заедно... за сбогуване Cry Страшно много ми е мъчно за Мехмет и Баде CryCryCry но какви хубави разговори и разкрития между тях.

Какъв разговор само между Али Галип и Фара, на нея й личи в погледа, че го мрази, а той заобиколно й каза, че всичко знае.
И така Бекир е умен, веднага се досети накъде духа вятърът щом са нападнали Баде в неговата кола, Фара и Баде заради шока от преживяното и страха от Али Галип не могат да се сетят за колата и веднага мислят, че е той, нормално. А Тахир какво се учудва от реакцияа на Али Галип, та той предаде сина му на полицията... Само че Бекир доста глупаво си мисли, че може да иде да го наръга с нож край басейна или да го заплаши, да му признае още веднъж, че знае, че той седи зад нападението... какво си мисли, че ще му се размине ли.

Не мога да гледам противната усмивчица на Орхан, този човек е пълен психар! Ясно защо той е черното агне, това е цял демон, че даже се мислел за по-добър от Али Галип. Али Галип никого не е заблудил, той е открит и си признава какво иска, убедена съм, че той не би навредил на собственото си семейство, може да накаже, но няма да убие дори Тахир, още по-малко племеницата си. А Орхан си отглежда армия, той си каза, били негови деца, а не служители, които ще го предадат за пари. Мислих, че Мехмет е нещо повече, но уви... Мисля, че Бекир заедно с Гюлюн оттук нататък ще го разкрият, интересно дали би посегнал и на нея? Искам тя да разбере, че той уби Мехмет, уби брат й!

Последна редакция: сб, 03 юни 2023, 17:11 от T.Valcheva

# 237
Благодаря за превода! Flowers Hibiscus
От Демет:

Започнала е да използва английски за коментар към снимките.

# 238
# 239
Почивката продължава:

Аря е по-щедра на кадри:

И от Демет:

Пак в свои води Animal Whale

Благодаря много на Марианка и Barisea за превода на 14 еп. С българските буквички ми се стори доста по-добре отколкото в сряда. Сега ще си изчакаме чакането, докато разберем как ще продължи историята Nerd

Едно е ясно - с Фара и Тахир, Демет и Енгин ни направиха голям подарък Gift HeartHands Raised Hands
(както и целият екип)

Общи условия

Активация на акаунт