Отговори
# 210
  • София
Гледайки разбирам ,че независимо къде си израсъл е важно и каква кръв носиш.От Орхан ,на всяко пръстче по злина.Държавата го е изучила за полицай,става служител под прикритие,но краде жената на шефа.Избягва при добри хора с деца , ,знаейки  че хванат ли ги за тях ще е зле.Излиза ,че не само Мехмед който е отгледал,той просто се е заобиколил от сирачета като Иляз и другите,тренира собствена армия на игрището.Благодарността към човека протегнал ти ръка е много по силна отколкото към този който те е наел,затова и онзи се самоуби,за да не го издаде.Винаги съм чакала с нетърпение превода ,но този път не.НЕ,защото когато осмисля точните думи и действия на Орхан,ненаситната му жажда  за власт,липсата му на каквато и да е любов към друг освен себе си,ще почне да ми се повдига,Дали не насочи и Фара към Вера за помощ,очаквайки от благодарност да я направи свой информатор за собствения си партнъор Али Галип.А Тахир и Мехмед  разсли при различни условия  притежават чувство за чест и справедливост,да се чудиш от кого са я научили,значи им е вродена.Досега винаги успяваха да свършат серия така,че да си любопитен за продължението,но с този финал ,чието продължение е след месеци,с изстрела и свлеклия се Мехмед с падащите портокали от обезумялата Фара,чакането ще ми се стори двойно.

# 211
Leddel-че, май доматки беше купила Фара, че щеше да готви някаква иранска манджа на Тахир, обаче с неканения гост вечерята най-вероятно ще се отмени:

Хареса ми как стои на екран Феяз. Имам чувството, че Бехнам дойде в Истанбул не толкова, защото разбра от Агата, че има син, а след като Тахир му каза за нападението над Фара... 3 пъти го попита дали тя е добре, както и нея първо това я попита Rolling Eyes Да видим какъв наклон на отношенията им ще дадат сценаристите.

Заедно на снимачната площадка с 10 години разлика:

Вчера снимките, които фризьорът Рамазан Юрегил беше споделил с екипа, бяха придружени от следния текст за Демет: Всеки има хора, с които от сърце и душа би искал да работи... Ето, намерих я... Благодаря ти за всичко, Демет Heart Hands PrayHands ClapFlowers Bouquet
Демет му отговаря: - Всъщност аз ти благодаря, Рамо! Работата с теб е песен. Много си талантлив. Скоро отново ще се видим. Почивай си добре. Обичам те!

# 212
  • София
Leddeа l-че[/

Хареса ми как стои на екран Феяз. Имам чувството, че Бехнам дойде в Истанбул не толкова, защото разбра от Агата, че има син, а след като Тахир му каза за нападението над Фара... 3 пъти го попита дали тя е добре, както и нея първо това я попита Rolling Eyes Да видим какъв наклон на отношенията им ще дадат сценаристите.

Мисля,че отношението което Бехнам ще прояви ,ще е на собственост.За него Фара е негова,може да се е изплъзнала от ръцето му но е негова,първо него е заобичала,Няма лесно да приеме факта ,че е заменем от Тахир,а когато разбере че замената не е само външно ,но и в сърцето и,когато разбере че синът му сляпо се доверява на Тахир,първо,ще покаже величието си на себе си и семейството срещу сиротата на Тахир,а след това  силата да получава това което поиска.

# 213
Не разбирам това с Вехнам и Фара, нали той я е изоставил и то бременна, започнал е да я тормози, не  е искал да се оженят.
В Иран, ако се роди дете без брак това дете не може да има гражданство, нито да ходи на училище, нито му се полага здравна грижа... тоест един несъществуваш човек без никакви граждански права. Там не може да се признае дете без брак от бащата, нито може детето да вземе името на майката и съответно да има граждански права, няма нито лична карта, нито нищо.
Така че как така тя ще му е собственост.. мисля, че я е търсил, защото тя се е опитала да го убие, един вид за отмъщение, а не защото я обича, иска и т.н.

# 214
Този Behram /така го изписват от FOX/ знаел ли е, че Фара е бременна?

# 215
Изненадаха ни на финала!
В началото не приемах комисаря,  а сега съм в шок, че го убиха.
Той беше най- колоритния и провокативен образ в сериала...
Най- вече не съм съгласна със сценаристите, че братството остана неразкрито!
Защо изобщо вкараха тази идея, ако не я доразвият?
Но ще замразя разочарованието си до есента.
Защото в турското кино героите възкръсват от гроба.

Очаквах на финала да  разкрият Али Галип и Орхан.
И във втори сезон да се фокусираме към Иран.
Възможно е Орхан и Бехнам да продължат заедно с нелегалните доставки и борбата да е с тях.
Искам възмездие, Орхан трябва да си плати.

Не съм разочарована от сериала, напротив. Много е различен от другите, липсва клишето.
И втори сезон ще продължи с нови герои и истории, не очаквам разводняване.
Дори рейтингът да не е уау, струва си гледането Hands Ok Hand

# 216
# 217
Много е красива Демет Gift Heart

Нека сега заслужено да си почива Sunglasses

# 218
А парти няма ли да има?

# 219

Благодаря за преводите и коментарите!!!
Не ми провървя да харесам този сериал.
В началото имах надежда, че може този път да ме изненадат,
но на финала на сезона видях, че съвсем няма да ми се получи.
Много критики имам, но ще ви ги спестя.
Само Демет не е достатъчна!!!
И по ирония на съдбата точно на кофти финала,
рейтингът се е покачил >>>

И аз благодаря, че ни спестихте критиките!
Все пак нещо ви е изненадало щом на този кофти финал рейтинга се е вдигнал?! Grinning
Хубаво е човек да не се мъчи и да признае на себе си, че нещо не му се получава, не му харесва, и да спре да си губи времето със гледането на този сериал!
Има толкова много други в мрежата които могат да ви допаднат! Flowers Hibiscus

# 220
Започнах сериала в понеделник, тази сутрин приключих 13-ти епизод.
Впечатлена съм от играта на Демет, не я харесвах особено в онзи сериал с Джан Яман, но за пореден път съм изумена от решенията на режисьори и сценаристи - не си представям Фара изиграна от друга актриса.
Енгин е чудесен, особено много му приляга образът и на мафиот-главорез, но и на ранима и чувствителна душа.
Като цяло кастинга е страхотен, не виждам нито един пропуск или актьор не на място.
Харесват ми обратите, непредвидимите обстоятелства, всичко е с мярка и не се натрапват ничии отношения (поне за момента).
Няма го досадното "иди си, ела си", което обикновено се случва с двойките в сериалите - имаше градация на отношенията между Фара и Тахир, нищо драматично и натрапващо се. Очаквах след случката с падането на детето в болницата чувствата им да претърпят голям катаклизъм и 5 епизода тя да не може да преглътне грешката му, а той да е супер надменен. Спестиха ни го и проблемите между тях не продължиха дълго.
Керимшах е много сладък, с Фара ми напомнят малко за Шехерезада и Каан от 1001 нощ. Майка, която напълно сама се бори за здравето на детето си на всяка цена и едно прекрасно дете оценяващо майчината любов.
Гюнюл за съжаление ще претърпи доста неволи с тоя нейния льольо, за кратък период от време си мислех, че може би нейният наистина не е боклук, но след като ми се мярна целувка с Ясемин - май вече и Бурак ми е симпатичен.
Перихан в началото беше доста отблъскваща за мен, особено след казаното на Гюнюл, но пък когато човек е системно нараняван и унижаван от човека до себе си няма как да е другояче.
Орхан ми е антипатичен  още от началото, не очаквах да е черното агънце, но пък и не му вярвах особено на добронамереността към Фара. Тъкмо се запитах какво ги е правил парите през всичките тези години и Бурак точно това попита Иляс - откъде пари за игрище?
Не знам дали ще развият малко образа на Сепиде, дето се казва дори за охранителите на Тахир знаем повече, отколкото за жената, която гледа сина на Фара. По едно време ми стана неприятно как Тахир и каза да разчисти масата за кафе или каквото и да беше там. Последно слугиня ли е, близка приятелка ли е?
Мехмет и Тахир си приличат много, без да го осъзнават. И двамата за да се предпазят са придобили доста груби черти, но всъщност и двамата са безкрайно гладни за любов и подкрепа. Дано да видим двама братя рамо до рамо в разчистването на сметки.
Другият път повече, че ме заболяха очите.
Лека нощ!

# 221

Благодаря за преводите и коментарите!!!
Не ми провървя да харесам този сериал.
В началото имах надежда, че може този път да ме изненадат,
но на финала на сезона видях, че съвсем няма да ми се получи.
Много критики имам, но ще ви ги спестя.
Само Демет не е достатъчна!!!
И по ирония на съдбата точно на кофти финала,
рейтингът се е покачил >>>

И аз благодаря, че ни спестихте критиките!
Все пак нещо ви е изненадало щом на този кофти финал рейтинга се е вдигнал?! Grinning
Хубаво е човек да не се мъчи и да признае на себе си, че нещо не му се получава, не му харесва, и да спре да си губи времето със гледането на този сериал!
Има толкова много други в мрежата които могат да ви допаднат! Flowers Hibiscus

Дива, 😍 благодаря, че ни информира за мнението си.
Много ми беше важно. 😂 😀 😀

То и аз не харесах например Семейство още от първите минути, но нито го гледам, нито влизам в темата, да чета или да занимавам момичетата с моите "терзания".
Защото все още живея с остарелите разбирания, че трябва да се уважаваме взаимно, особено, когато не се познаваме.

А всякакви мнения за сериалите, от които съм възхитена или не, изказвам спокойно в темата "Общи приказки", като се старая да спазвам добрия тон.

Но пък, ако имаш някаква специална мисия да влизаш във всички теми, за да ни ограмотяваш, не се притеснявай за нас тук. 😂
Събрали сме се мислещи и възпитани хора и добре си прекарваме.

Всъщност исках да бъда по - рязка, защото зная, че стреличките са насочени не точно срещу филма, а срещу Енгин и отчасти Демет, но няма да си, развалям петъка, пък и ти няма да влезеш повече в темата, защото си изпълни задачата. 😉 😜
И вероятно ще рапортуваш и на модератор. 😂

Хубав ден, момичета! ❤️ 😘 ❤️

Аз ще си чакам превода на тоя ужасно тъп, отвратителен и скучен 😉 😜 сериал и ще си направя усилието да го изгледам.  
И много ще се мъча, да знаете. 😂 😀

# 222
  • София
[

Хубав ден, момичета! ❤️ 😘 ❤️

Аз ще си чакам превода на тоя ужасно тъп, отвратителен и скучен 😉 😜 сериал и ще си направя усилието да го изгледам.  
И много ще се мъча, да знаете. 😂 😀

Ще имаш пълна зала в чакането и мъченето за гледане на преведения от бързите  ни преводачки филм,и още повече чакащи за продължението. Приятно чакане на всички нас,а аз  като човек получаваш информация от групичката,ще очаквам и нови факти за нашите   любимци.

# 223
Добро утро от Демет:

Изпълни обещанието си да сподели малко снимки "зад кадър" от сериала:

Вчера и Енгин пусна Тахир в почивка:

И Мортеза отвори архива си:

# 224
Демет откри плажният сезон 🏖️

Общи условия

Активация на акаунт