Отговори
# 285
Много ми хареса как снимките от вчерашното събитие на Вог, организирано по повод финала на Шампионската лига в Истанбул, отново изкараха на повърхността скритото и не чак толкова скрито лицемерие сред феновете на турските актьори. Сега проблемът им е как можело Демет да се снима с Бурак Дениз, защото бил агресор... Не следя конфликта му с Нилпери, но каквото и да се е случило, дайте да линчуваме Демет за нещо, към което няма никакво отношение Rolling Eyes Да не би това да е първата снимка на Бурак от миналата година до сега, че толкова разбуни духовете?!

Реклама на новата песен на Керимджан:

Страхотни думи за Демет от Енгин от днешното подписване на последната му книга:

"Много съм щастлив да работя с Демет. Уловихме хубава енергия и мисля, че това се отразява в снимките. Тя е човек, който върши работата си добре и играе Фара много добре според мен. Ще видите доста по-различна и по-добра работа през следващия сезон."

Много ми е свеж и готин с тази прическа Heart Eyes

Демет си гледа Аватар 2 за не знам кой път. Обзавела се е и с градинско кино.

И Феяз се показа:

# 286
Аз имам проблем само с аутфита й. Много лош избор. Но какво да очаквам от моята "бляскава любимка", която се изживява като стилист.

# 287
Много е красив Енгин с новата прическа Blush

https://www.instagram.com/reel/CtUcTJ5I8N5/?igshid=MzRlODBiNWFlZA%3D%3D

Назаем от ФБ

Днес Барисеа/ преводачката на "Казвам се Фара"/ е взела автограф от Енгин! Blush

# 288
Аз пък така се зарадвах още на снимките им от Дубай, нали искам Демет и Бурак някой ден да играят заедно. Излезе му име на човека и това е.
За роклята се позачудих...сетих се за една спортна коментаторка, Руткай имаше по-добри идеи.

# 289
# 290
Очаквах нещо по-конкретно от Енгин за работата му с Демет освен обичайните любезности, но пък много ми хареса как ги каза.
Скрит текст:
Например - имаме си фен №1 завинаги, който иска само с нея да снима и половината от наградите му са за нея.  Smile

# 291
Очаквах нещо по-конкретно от Енгин за работата му с Демет освен обичайните любезности, но пък много ми хареса как ги каза.
Скрит текст:
Например - имаме си фен №1 завинаги, който иска само с нея да снима и половината от наградите му са за нея.  Smile
Сякаш да приемем по-скромен изказ от партньорите, отколкото пълната версия на  излиянията на фен N 1...

# 292
Като Мара Подробната да изкоментира всичко Stuck Out Tongue Winking Eye

Енгин по принцип никога не говори за партньорките си, така че думите му за Демет вчера на събитието, което нямаше нищо общо със сериала, нито пък с нея са невероятно признание и още едно потвърждение на прекрасното им партньорство Revolving Hearts

Пу, да не им е уроки!

Много се радвам за Barisea, че е успяла да види Енгин, знам каква радост е подобна среща, а тя го заслужава мноогооо Hands Clap

Относно облеклото и Руткай vs. Парлак. На мен винаги ми е правело впечатление колко разголени се носят турските знаменитости. След всяко събитие можете да видите поне няколко жени, които са изкарали всичко на показ. Дойде ли лятото пък се състезават коя ще се появи с по-изрязан бански. Не е по моя вкус това, защото границата между секси и вулгарно е тънка, но явно когато нещо ти е забранявано, му се нахвърляш повече.

Наскоро ми се мерна, че Руткай беше стилизирал Мирай Данер за нещо и си помислих "добре, че Демет го смени". Общо взето марките, с които ги обличат са едни и същи, така че дали стилист ще е Драган или Петкан няма голямо значени. Зависи от колекциите на модните къщи, които са актуални сред звездите в момента (разбирай, които ги спонсорират).

Хубава неделя пожелавам CoffeeFlowers Cherry Blossom

# 293
  • София
С всичките си партъори Демет  изгражда прекрасни взаимоотношения.Най ощетен е Шокрю ,просто момента на общата им работа съвпадна с началото на живота и с Огузхан,и нейната подкрепа за него като колега бе сдържана.Но пък филма е добър.Не е ли сега време вече да ни заредят с лятно настроение и да видим ,,Любовни тактики  2,, поне ще се насладим на любимката ни ,а и дългото чакането за Фара ще се   накъса.

Последна редакция: нд, 11 юни 2023, 11:25 от Leddel

# 294
Нови снимки от почивката в Гърция Blush

# 295
Още от събитието на Вог:

Мерт Видинли съобщава, че утре ще представят новата серия на Пантен. Демет ще бъде там. Обещават да има музика и танци People Dancers

Ранини е пуснала сесия с въпроси отговори. Питали са я за Любовни тактики 2 и за Фара:

За Тактиките не казва нищо. Прехвърля въпроса на Нетфликс. За Фара въпросът е дали сериите ще са общо 26. Отговаря, че продажбите в чужбина вървели блестящо, така че сериалът щял да продължи най-малко до март 2024. Това малко ме съмнява, но както и да е, важното е да държат досегашното ниво, пък колкото епизода се получат - толкова Hands V

# 296
# 297
Градинско кино с кака Деря и братовчеда Самет. Като гледам, че филмът е хорор, ясно кой го е избирал Kissing Smiling Eyes

Все още пуска снимки от почивката си, така, както и Фокс не могат да се разделят напълно с Фара Kissing Smiling Eyes Въпреки че тази седмица не бяха на екран, пак са номер 1 в социалните мрежи:

От събитоето на Вог:

Пънар Дениз и Ураз казват, че са гледали "Между мен и света" и го похвалиха >>> https://twitter.com/i/status/1667941483066847234

И поредната доза похвали от страницата fenomenlernegiymis:

На въпроса какъв човек е Демет отговаря - О, вижте, чувствам, че е мой дълг да го кажа и искам да кажа, че тя е може би най-искрената знаменитост и единствената, която се обърна към мен без грам его. Беше толкова загрижена за мен по време на земетресението, че направо ме трогна. Ако стигна до някъде, винаги ще казвам, че тя е вероятно най-прекрасната знаменитост в света. Влюбен/а съм в нейната искреност и красивото ѝ сърце!

Айде, стига толкова за днес, че умря цигнката, дето я хвалеше Stuck Out Tongue Winking Eye

# 298
  • Пловдив

Помагам, като няма кой да те покрие.
Повече новини около събитието от super_katia.

# 299
Марианака, много ти благодаря Flowers Bouquet

Карам в хронологичен ред. Сутринта с кака Деря, комшийските котки в градината и новата ѝ любима песен на Керимджан Kissing Smiling Eyes

След това приготовления с феята на грима Алев Кая и останалите разкрасители:

Водещ на събитието е Мерт Видинли, точно в 21 ч. ще пусне предаване на живо в инстаграма си >>>https://www.instagram.com/mertvidinli/

Ще има още доста материал Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт