Отговори
# 300
Мариянче  Purple Heart

Прелестна Демет Purple Heart
С много интересен тоалет Blush

https://www.facebook.com/100000714930727/videos/pcb.526593059564 … 0/274799068258928

Кате Purple Heart заедно сме публикували Blush

# 301
И още:

Със Саадет, Деря и Самет Hug

От Мерт >>> https://www.instagram.com/p/CtZkaQlIgqt/

И пак двамата Joy

Марта отново твори Heart Eyes

# 302

Последна редакция: вт, 13 юни 2023, 14:29 от azisiq

# 303
# 304
Благодаря ви за всичко споделено, момичета HugHeart

Деметчето се раздаде вчера People Dancer Доста е пластична и има много хубав рисунък на ръцете Hands Open Hands Така като я гледам да танцува, се сещам, че арабите скоро бяха писали за някакъв нов проект за първата турска шпионка, която се подвизавала като танцьорка на ориенталски танци... Масово в коментарите искаха Демет да я играе Kissing Face

С мениджърите ѝ Гьозде Йълмаз и Али Кесер:

И още една снимка от купона на Вог с Бурак и Айча:

На компютъра са ми всички други клипчета и снимки, довечера може да понарежа малко gif-чета.

Хубав ден на всички Kissing HeartFlowers Four Leaf Clover

-------------- допълвам се ----------------

Появи се информация, че на 14 юли ще пуснат Любовни тактики 2 Cupid

Чакаме официално потвърждение. А Деметчето пак заминавала на почивка. Вчера го каза.

Последна редакция: вт, 13 юни 2023, 09:04 от super_katia

# 305

След развода по се освободи, забавлява се,  абе радва се на живота.

# 306
Здравейте, момичета. Изгледах за отрицателно време всички серий на Фара. До сега не бях попадала ма толкова интересен и завладяващ турски сериал. Харесвам много и двамата актьори поотделно, но между двамата има страхотна химия и им се получиха много хубави роли. Чакам с нетърпение новия сезон.
Някой да знае как се казва песента, която  Фара изпя на Тахир за рождения ден?

# 307
# 308
Да, точно тази е песента. Благодаря от Heart

# 309
# 310
Sylvette, радвам се, че сподели впечатленията си от Фара с нас Hug За себе си знам, че не съм съвсем обективна по отношение на Демет, но когато други хора хвалят сериала, в който участва ми е много приятно Kissing Face

Вчера пуснаха това интервю с нея:

Има няколко интересни момента:

Movie Camera снимките на Фара вървели много дисциплинирано, научила е доста нови неща тази година;

Surfer за първи път от 12 г. ѝ се очертават два месеца и половина почивка през лятото (което за съжаление потвърждава слуховете, че Дисни са замразили всичките си нови проекти и не е ясно какво ще се случи с "Между мен и света" 2);

House With Garden вярно е, че си е купила имот в Гърция. В пресата са излезли различни информации, но предпочита да запази детайлите за себе си. Покупката е направена много преди ходенето ѝ сега за почивката. Ще ваканцува и на други места, защото вилата ѝ така или иначе не е съвсем завършена...

Hands Clap отново похвали успеха на Мерве Диздар в Кан, с който е показала, че няма невъзможни неща;

Misc Thought Balloon накрая я питаха дали би искала и тя да участва във фестивални филми - отговори, че за целта трябва да си почине малко от телевизионните сериали, но ако се появи хубав проект, за който да е подходяща, защо не.

Тези снимки също са от вчерашната ѝ активност:

Имам още доста материали, но ще си ги оставя за по-късно Sunglasses

# 311
Ехх Гърция, завидях й, искам и аз имот там. Красива жена, косата е уникална. Онзи тоалет наистина беше доста неподходящ и смущаващ, радвам се, че не само на мен ми се стори такъв. Там явно са по крайностите, или забраден от глава до пети, че и увито около врата..... или почти гол.

# 312
В тази връзка - подсещаш ме за облеклата от вчерашните награди на Elle:

Явно наистина е тенденция.

# 313
Първото не е ли просто бельо? Последната рокля е красива и стилна.
Ето моята любимка от наградите.

Какво ще гледаме докато започне втори сезон, дайте някакво предложение, но да има субтитри? Може да пуснат трейлър още август или поне каста, за да разберем има ли шанс за Баш Комисаря.  Изгледах онзи ден един филм с танци с Демет, не беше зле, макар че не обичам точно такъв тип филми, но става докато човек хапна нещо, сега не може всички филми/сериали да са на нивото на този за Фара..

# 314

Общи условия

Активация на акаунт