Прелестна Демет

С много интересен тоалет

https://www.facebook.com/100000714930727/videos/pcb.526593059564 … 0/274799068258928

Кате
заедно сме публикували

заедно сме публикували

Доста е пластична и има много хубав рисунък на ръцете
Така като я гледам да танцува, се сещам, че арабите скоро бяха писали за някакъв нов проект за първата турска шпионка, която се подвизавала като танцьорка на ориенталски танци... Масово в коментарите искаха Демет да я играе 

За себе си знам, че не съм съвсем обективна по отношение на Демет, но когато други хора хвалят сериала, в който участва ми е много приятно 
снимките на Фара вървели много дисциплинирано, научила е доста нови неща тази година;
за първи път от 12 г. ѝ се очертават два месеца и половина почивка през лятото (което за съжаление потвърждава слуховете, че Дисни са замразили всичките си нови проекти и не е ясно какво ще се случи с "Между мен и света" 2);
вярно е, че си е купила имот в Гърция. В пресата са излезли различни информации, но предпочита да запази детайлите за себе си. Покупката е направена много преди ходенето ѝ сега за почивката. Ще ваканцува и на други места, защото вилата ѝ така или иначе не е съвсем завършена...
отново похвали успеха на Мерве Диздар в Кан, с който е показала, че няма невъзможни неща;
накрая я питаха дали би искала и тя да участва във фестивални филми - отговори, че за целта трябва да си почине малко от телевизионните сериали, но ако се появи хубав проект, за който да е подходяща, защо не.

Препоръчани теми