12. КЛАС - МАТУРИ И ИЗПИТИ

• 56 027
  • 780
  •   1
Отговори
# 405
  • На планетата Земя
Слънчева! Satisfied Имаше една облачна преди време Simple Smile

Каква е интригата с този мърльо, че нямам кого да питам? Затворен въпрос ли е бил това? И другия вариант е бил вишист/висшист????

# 406
Моят младеж е писал за П.Дубарова, което ме учуди, но той знаеше много неща за нея  от уроците.Общо взето се прибра доволен, чакаме резултатите.Утре ни е семейния бал, да отдъхнем малко🙂

# 407
  • София
Дидева, и аз ти благодаря безкрайно за разясненията с анулирането. При нас мастилото е шльопнало баш в едно от полетата за отговори🙁
Лошото е, че се е замотал покрай този казус…

# 408
Аз да питам,вярно ли е, че Ноевия ковчег не се изучава в училище?
    Айде давайте отговорите!

# 409
  • София
Mileto, някои неща от миналото остават за цял живот. Wink

# 410
  • В светлината на слънцето
И наборката е писала есе. Ядосва се, че не й стигнало времето да го прехвърли на беловата, та го посъкратила - иначе били 4 страници. Набързо сподели, писала за национал социализма, Железният светилник и др. Явно не мрежата като интернет. Доволна е. Но си забрави водата и е карала без вода през цялото време.

# 411
Пратете ги😁

# 412
  • На планетата Земя
Mileto, някои неща от миналото остават за цял живот. Wink

Това беше една мила/незабравима/седмокласна трансформация! Blue Heart

Постовете с ключа към отговорите са достъпни само за потребители с над 10 мнения Nerd Не знам защо така са го направили от маммата Thinking

# 413
Ко каза,Ко?

# 414
  • тук-там
Ко речИ?

# 415
  • София
Еее, ама прекаляват вече с бавенето на теста. Не че наборката си е вкъщи, за да си провери, ама ей така, да си го имам. Joy

# 416
  • тук-там
В заматура ме кара да платя 6 лв

# 417
  • София
В МОН има вече отговорите
https://www.mon.bg/bg/1

# 418
# 419
  • София
Наборът взе да се кахъри, че се броят на пръсти момчетата, които са писали ЛИС и проверяващите ще ги сравняват с къде-къде “по-префърцунените любовни разсъждения” на момичетата. И казва: поне да имаше поле, в което да отбележа “момче”😄, за да са по-благосклонни.

Общи условия

Активация на акаунт