Отговори
# 30
Не ,не съм ползвала ,не съм знаела за нея,иначе щеше да ми е от голяма полза.

# 31
Не съм използвала нито една от двете възглавници. Сега ми е първа бременност и тепърва се оглеждам за тези удобства.

# 32
През бременността си не съм ползвала. Кърмех една година детето си и тогава имах нужда от такава възглавница, особено в началните месеци.

# 33
Не съм използвала, но това е пропуск от моя страна, тъй като имах доста болки в гърба.

# 34
Да създаваше ми комфорт и удобство.

# 35
Да си призная не съм чувала преди за подобно удобство.

# 36
Не съм използвала възглавница за бременни, учудващо си спях добре. Ползвах доста обаче възглавница за кърмене. Беше спесение от болки в ръцете и кръста, общо 2г. беше част от отглеждането на децата ни.

# 37
Да, и са много удобни. Най-полезна ми беше по време на кърмене.

# 38
Уви, по мое време не бях запозната, че съществуват такива възглавници. Сега бих си купила, за да си я гушкам докато спя.

# 39
Да, използвах възглавница за бременни и ми беше много удобно да спя с нея. Използвах я при сън, докато лежах на лявата си страна.

# 40
Когато бях бременна не съм ползвала, отскоро я имам и не я заменям.

# 41
Да, използвах за сън

# 42
При първата ми бременност нямаше такива удобства( или поне аз не съм знаела за тях), а при втората- струваше ми се висока цената и затова не съм ползвала. Сега с напредването на годините и появата на чести болки в гърба и кръста го отчитам като грешка.

# 43
Не съм използвала, но се надявам да се наложи.

# 44
Да, ползвала съм през първата ми бременност и само с нея можех да спя. Най-добрата ми покупка беше.

Общи условия

Активация на акаунт