Отговори
# 60
Да, използвала съм. Изключително полезни ми бяха, макар че в началото бях скептично настроена. С възглавницата за бременни спях чрез цялата бременност, а след раждането и тежката епизиотомоя тя ми беше единственото спасение в първия месец. Възглавницата за кърмене използвах доста дълго, тъй като бебето беше изцяло на кърма. Беше изключително удобно за мен, понеже не усещах тежестта на бебчето и не ми се изморяваха ръцете. А на него му беше изключително комфортно Simple Smile Сега, тъй като очаквам второ бебче и знам от опит колко са полезни възглавниците, вече съм в търсене на подходящи Simple Smile

# 61
  • Бургас
През бременностите не съм ползвала. Кърмех по една година децата си и тогава имах нужда от такава възглавница, особено в началните месеци.

# 62
До момента не съм ползвала, но мисля, че би била много удобна и от полза както при бременност и кърмене, така и при проблеми с гърба и кръста.

# 63
  • София
Не съм ползвала. Като прочетох колко предимства има, малко съжалих, че не съм имала след секциото.

# 64
Първа бременност ми е и все още не съм използвала възглавница за бременни. Но имам огромното желание да ползвам, защото започвам да усещам дискомфорт по време на сън, а имам и дискови хернии на кръста. Харесва ми, че е мултифункционална и е от полза и за мама и за бебчо.
Ще се радвам да я спечеля!😊

# 65
  • София
Не съм използвала възглавница за бременни, но съм чувала добри отзиви от приятелки.

# 66
Не си купих възглавница за бременни, не знаех , че се продават. Но ползвах за тази цел дунапренена възглавница, която продължавам да ползвам и до сега за болките в кръста.

# 67
Не съм използвала, но най-близката ми приятелка да и е изключително доволна

# 68
Възглавницата за бременни е революционен продукт. Хем поддържа коремчето , хем става за гушкане по време на бременността. А след раждането на бебето тя е също така необходима за опора и забвни игри.

# 69
Не съм използвала подобни възглавници, но мисля, че скоро време ще са ми необходими.

# 70
Не съм ползвала, преди 6 г. не бях виждала. Иначе изглежда много практична.

# 71
Не съм използвала такава възглавница, но имам огромно желание да опитам. Надявам се да бъде удобна и много полезна.

# 72
Не съм използвала възглавница за бременни, но обмислям да пробвам възглавница за кърмене.

# 73
Не съм използвала възглавница за бременни все още, но бих желала.

# 74
Не съм използвала, с малко бебе съм, но като бях бременна ми беше много трудно да си намеря удобна поза за спане. Предполагам, че с възглавница за бременни би било много лесно, но за жалост до преди 3 месеца не знаех за възглавницата.

Общи условия

Активация на акаунт