Отговори
# 75
  • Горна Оряховица
да, иначе не можех да спя...

# 76
Когато бях  бременна-използвах възглавница , която считам за изключително полезно нещо при намиране на удобна поза при спане и лежане докато си почивам!

# 77
  • Бургас
Използвах по време на бременност . Всичко ми тежеше, всичко ме болеше , имах зверски киселини и не можех да си намеря удобно място за сън. Открих възглавницата и се преродих. За кърмене не използвах , но като се гушкахме с бебето ми беше опора и спинкахме и двамата сладко.

# 78
Все още не съм използвала възлгавница за бременни, но когато ми се наложи много искам да имам една. Simple Smile

# 79
Здравейте, все още не съм си закупила възглавница за бременни, мисля, че ще ми е от голяма полза, защото сега използвам една олекотена малка завивка за тази цел. Разглеждам сайтове, сравнявам цени и не мога да реша.

# 80
Докато бях бременна, много исках такава възглавница, но така и не стигнах до закупуването, тъй като се страхувах дали ще успея да се “разбера” с нея. Сега, докато все още кърмя, бих се радвала да усетя този комфорт от употребата ѝ.

# 81
Използвала съм възглавница за бременни, от около 5 месец до последно спях само с нея. Беше ми много удобно така да спя и успявах да си почина цялата вечер. Използвала съм и възглавница за кърмене. За мен и двете покупки са необходими.

# 82
Не съм използвала възглавница за бременни все още, но бих желала.

# 83
Не съм ползвала възглавница за бременни. Много бих искала да пробвам, изглежда комфортно и удобно.

# 84
  • Ловеч
Ползвам възглавница, подарък ми е, но е много удобна

# 85
Не съм използвала, тъй като не съм имала досега.

# 86
Не съм използвала възглавница за бременни все още. Но с удоволствие бих.

# 87
През първата ми бременност използвах възглавница за бременни. Много ми помогна за облекчаване на болките в гърба и кръстта.
Сега, вече в напреднала бременност, мисля отново да си взема.

# 88
Не съм ползвала възглавница за бременни досега. Изглежда удобна и практична и със сигурност осигурява комфорт.Бих я изпробвала с удоволствие, особено щом е подходяща и за кърмене☺️

# 89
Не съм ползвала възглавници за бременни или кърмене. Изглежда много удобно. При кърмене използвах обикновена възглавници и исках да си купя такава. Бих се радвала да я пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт