Отговори
# 90
Не съм използвала възглавница за бременни, но винаги съм искала да имам, смятам, че е нещо много полезно и удобно, не само в периода на бременност.

# 91
Не съм използвала, защото съм бременна за пръв път и съм в 3 месец, но обмислям покупката на такава възглавница, тъй като отзивите от мои приятелки са много добри.

# 92
Не съм използвала възглавница за бременни все още, но бих желала.

# 93
Аз от години използвам и без да съм бременна.

# 94
За първи път достигам до 10 г.с. с растящо бебенце и силно тупкащо сърчице. Heart След дългогодишна борба и няколко загуби, силно вярвам че този път бебчето ми ще се роди и ще мога да го гушна.
Не знам какво точно да очаквам от бременността (като болки и неприятни усещания) и за първи път ще използвам възглавница за бременни. Затова и нямам наблюдения за нейната полза, но от мои приятелки знам, че са използвали такава и че им е помогнала за болките в краката и гърба, дискомфорт предизвикан от неудобството на леглото, осигурила им е по-удобно разположение на тялото и много по-качествен сън.

# 95
За първа бременност в 33 седмица все още не съм използвала възглавница за бременни, но определено вече се замислям, тъй като започна да ми натежава и усещам дискомфорт при спане на лявата страна. Чувала съм много положителни отзиви за възглавниците, както и за широкото им приложение и след раждане Simple Smile

# 96
  • София
Аз съм още в трети месец, но мисля по-нататък да използвам възглавница за бременни, тъй като имам болки в кръста от стара травма от ски и смятам, че възглавницата, която предлагате определено ще ми е от полза и за по-късния етап на бременността и за бебчо по-нататък!

# 97
Не съм ползвала, но снаха ми сега роди секцио и би и свършило добра работа

# 98
Използвала съм и с двете бременности. Облекчаваше ми напрежението в кръста.

# 99
Да, използвала съм, даже и сега си я ползвам. Помага ми при болки в гърба.

# 100
Все още не съм ползвала, но съм чувала добри отзиви. Със сигурност би била много полезна и удобна за бременни, кърмещи и бебчета.

# 101
Не съм, но планирам бременност и бих искала

# 102
  • София
Не съм използвала такава възглавница. Реших, че мога да купя нещо по-необходимо с тези пари и използвах обикновени възглавници. Бих пробвала.

# 103
От години използваме различни видове възглавници за бременни с мъжа ми 😆 Всъщност той ме запали по тях и сега експериментираме, но не сме ползвали от извитите, а само дълги стандартни. Като цяло са незаменим помощник за почивка и сън. Не мога да си представя, че някой веднъж е пробвал да спи с такъв вълшебен помощник, а сетне е минал обратно в безвъзглавчев режим.

# 104
  • Дупница
Не съм използвала такава възглавница.

Общи условия

Активация на акаунт