From / Отвъд

• 54 874
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
И аз това помислих, че се е телепортирала при падането и затова е леко очукана.

За какви четворки и седмици говорите?

Начи на другия сезон излизам от темата, да не ме изкушавате да чета и като излезе всичко, ще изгледам и ще вляза тогава.

# 601
Даже мисля да изчакам целия сезон, после да гледам. Че много разпокъсано ми идва. Докато излезе новия епизод, забравям какво се е случило....

# 602
Да, и аз така ще направя, защото се дразних на това чакане и че нищо не се случва.
А като изгледах накупи първи сезон ми беше много яко.

# 603
Аз нямам нерви да чакам,а и обичам да обсъждам с някой.Малко сме обаче явно феновете и Дяволо рядко се включва в дискусиите само за анализите.

# 604

За какви четворки и седмици говорите?

- В с1еп.6 Отец Катри говори за 73-те книги на Библия и за вярването му, че хората във Фромвил може би живеят във времена, в които се пише допълнителната 74-а книга. Това е донякъде и във връзка с липсата на Библия в целия град.
- В с2еп.9 числото 47 премигваше на счупеното радио в караваната, когато започна да се чува мелодията от музикалната кутия. Този епизод е дълъг 47 минути.
- Тили споменава, че има 4 деца и 7 внучета. Също така е събрала 7 души в кръг за молитва.
- Децата от последния епизод също са 7.
- При рисунките в пещерата се виждат 7 правоъгълника под Символа. (Над него обаче има още един и стават 8. Тук се гадае дали са лодки или каменните блокове, на които видяхме децата в последния епизод и дали 8-я правоъгълник е отделен, защото символизира Момчето в бяло или Итън, който трябваше да бъде убит, за да се присъедини към останалите 7 деца)
- Стаята на Табита в болницата е номер 2225 (2+2=4 и 2+5=7)
- Сребърните куршуми, предложени от Елджин - атомния номер на среброто е 47
 - В последния епизод картите на стълбите са 4 и 8, под 8-цата казват, че има 7-ца, но аз не успях да я различа
- Двете последни (хронологично) години, които Табита видя, имат 47г. разлика (1931 -1978)

Сигурно има и още. Четворки, седмици и тук - таме осмици. Някои нещата съм забелязала, други ги открих във ФБ групата. Също така някои са малко изсмукани от пръстите, но пък хората се вживяват - гледат, търсят, сравняват. Определено повечето не са случайни и са вмъкнати умишлено, но дали ще доведат до нещо смислено, предстои да разберем.

В групата предполагат символика с Четирите конника на Апокалипсиса и Седемте печата. Четиримата конници са първите от печатите, които са серия от наказания - смърт, глад, война, завоевание. Това се отнася за времена, в които Господ ще съди Земята и ще даде възможност на хората да се покаят, за да бъдат спасени преди да умрат.
Тъй като те се изобразяват като Блед, Бял, Червен и Черен конник съм склонна да видя връзката, тъй като в пещерата това са трите основни цвята, с които са изобразени рисунките - червено (фара), черно (символа) и бяло(хората).

# 605
И колко готино би било, ако наистина се окаже, че има връзка. Но за мен пък има прекалено малко библейски препратки. Не знам.

# 606
Благодаря. Хич не съм обърнала внимание на числата.

# 607
  • София
Честито!
Преди малко сезон 3 бе официално потвърден!

😎

# 608
  • Somewhere far away
Супер. Бях сигурна че ще има трети сезон!

# 609
Видях и аз тази сутрин. Сега оставаме само да го дочакаме Simple Smile

# 610
  • София
Надявам се да са си взели бележка от този сезон и да ни чака един вълнуващ и динамичен 3-ти сезон, с много отговори!

# 611
Ех, какви сте мечтатели Stuck Out Tongue Winking Eye

# 612
Докато чакаме отговорите, кажете какво ги е сполетяло в Манифест? Нещо ми е много ала Хейвън, не знам дали ще го продължавам, прекалено много епизоди са. Не са ми и симпатични.
Довечера ще пробвам и Сило.

# 613
Хейвън си беше готин, ама го забравих вече.
Виж Манифеста не изтърпях и един цял епизод.

# 614
  • Разпиляна във въображението
Изгледах най-накрая и аз финала Simple Smile

Защо някои смятат момчето в бяло за лошо? До момента не е направило нещо такова - спаси Виктор и Джули, спаси Бойд и Сара. Сега бутна Табита, но не знаем дали отново не е за добро. Не вярвам и да е "живо". То и кучето изглеждат константа.

Общи условия

Активация на акаунт