From / Отвъд

• 54 941
  • 743
  •   2
Отговори
# 270
Да и при нас го няма още,което е странно.Явно има някакъв проблем,ще го търся в пиратите.Дано да не трябва да чакам hbo 😝.

# 271
Никакъв го няма епизода. И в чуждите торенти гледах. Пфу, айде да го качват вече.

# 272
В сайта Филми123 седми епизод е даден с днешна дата ,но още не е качен и предполагам от утре ще можем да го гледаме.

# 273
Да, трябваше да е днес, но явно заради забавянето и тук ще дойде по-късно
Някое спойлерче няма ли

# 274
В сайта Филми123 седми епизод е даден с днешна дата ,но още не е качен и предполагам от утре ще можем да го гледаме.

Много тъп сайт. Уж гледай филми безплатно, после иска регистрация, после ти казва, че трябва да си платиш, щото сайта бил само премиум.

# 275
Много е тъпо, наистина и мен също ме дразни това. Обаче това съобщение стои 30-40 мин. и после се "оправя", т.е. може пак да се гледа. Има някои филми или сериали, само там ги намирам. Откакто спряха филми7..... Иначе си беше супер, гледаше се прилично с малко изкачащи реклами и богата колекция със субтитри.....амаааа, вече не е така.

# 276
Аз намерих един друг сайт замундатв,там също го има.Не новия епизод де,но рекламите не са толкова дразнещи и няма премиум период.
Чакам си епизода да се появи някъде 🤣

# 277
Излезе при пиратите. Жалко, че няма да мога да гледам сега, ще остане за утре.

# 278
Време беше. Ама сега ще чакаме букви Grinning

# 279
  • София
Вече е качен и в Замунда, и в Зелка. Чакат се субтитрите.
(Под единия релийз в Замундата коментатор го окачествява като слаб епизод.)

# 280
  • София
Аз вече го изгледах (има вградени английски субтитри). Малко по-късно ще коментирам в спойлър.

# 281
Аз довечера ще мога,че уви имам днеска работа.Спойлнах се от групата обаче...
Не за днешния епизод,а за символа,който вижда Джейд.
Скрит текст:
Оказва се че това е градът,улиците които се пресичат са вътрешните линии.Доста наблюдателни хора има и подсказки в епизодите.

Последна редакция: пн, 05 юни 2023, 11:18 от лещичка

# 282
  • София
Впечатления от епизода:

Скрит текст:

След ударния финал миналата седмица, цял епизод сценаристите се чудеха как да не се занимават с чудовището. Не натрупва съспенс това, а става вече мнооого досадно. Няма лошо да проследим някакви лични истории, даже е необходимо, но не трябва там да е фокусът и 90% от екранното време.

Къдрокоска е бременна (Нещо не мога да им запомня имената Joy). По-интересното обаче е, че преди не е могла да има деца. Мислех си даже, че ще каже, че е с хистероктомия, което щеше да направи бременността й истински невъзможна, но поне засега, не е казала такова нещо. Теорията, че градът по някакъв начин ги лекува обаче, става все по-актуална. Дали има връзка с това защо са там?

Както предполагахме, изглежда чудовищата някога са били хора. Щеше да ми е по-интересно да са дружки по съдба на хората, които са вкарани в капана на града, но явно това е положението. Надявам се скоро да има повече разкрития в тази посока. Сериалът отчаяно се нуждае от по-високи обороти.

Пълничкото чернокожо момче се потопи във ваната... и станахме свидетели на поредното клише... Мъртвешки дух го натиска във водата. Отново си мисля, че мястото е сборище на паранормална активност, но как и защо?

В същото време, чрез Джим продължават да бутат теорията за експеримент. На мен такъв сценарий ми е изключително скучен и се надявам да е само за отвличане на вниманието. Подвигна се въпросът, обаче, ако е така, има ли хора, които са част от експериментаторите? На мен лично никой не ми е съмнителен, но могат да обърнат кой ли не при нужда. Какво мислите вие за това? Аз пак повтарям, наистина се надявам да не отидат в тази посока.

# 283

Много тъп сайт. Уж гледай филми безплатно, после иска регистрация, после ти казва, че трябва да си платиш, щото сайта бил само премиум.
Имам регистрация от няколко месеца и ми излизат значително по-малко изскачащи  прозорци,но със сигурност не съм плащала нищо. Нямам идея защо Ви иска пари и кога са го направили платено Rolling Eyes

# 284
  • София
Ооооо има втори сезон..... Останал съм назад с информацията. Започвам го.

Общи условия

Активация на акаунт