From / Отвъд

• 54 929
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
Да,това е първия познат,който идва след това и каза че просто е изчезнала преди 6 месеца и тя затова е почнала пак да се дрогира.Явно Кристи си знаеше че и преди е,и е ходила на рехабилитация.
От групата 🤣

# 256
Ахахха, вярно е той! Горкият актьор, ще го свързват с тази му роля, както Майкъл от Лост.

# 257
  • София
Прегледах по диагонал последните публикации във ФБ-групата. Три писания ми направиха впечатление.
Един споделя, че не мисли, че героите ни там са мъртви, но „забелязах, че Джейд току-що беше продал бизнеса си, Бакта току-що се беше дипломирала. Джим и Табата бяха загубили детето си, а Мариел ще започне рехабилитация. Те или са постигнали целите си, или са преминавали през нещо, което показва сила.” И човекът се пита дали това, все пак, не е игра и тези хора да са специално избрани?
По този повод, друг пише, че ако правителството разполагаше с такива възможности/технология – да ги затвори там, да пусне ток по кухите кабели, едва ли щеше да се занимава точно с такъв експеримент. А извънземните направо биха превзели Земята, вместо да си пишат техни дисертации върху човешката психология. (С което аз малко не съм съгласен, понеже „те” вероятно са ни намерили още преди хиляди години – палеоконтактът с конспирациите, че са древните ни богове, или генните ни инженери – но не са ни превзели в смисъла на Денят на независимостта, нито ние пък сме ги изловили като в District 9.)

И по повод езерото. Друг там пита "къде е рисунката на езерото, и лодките, и хората наоколо"? Ако е имало такава рисунка (сред онези на Виктор?) в С01, пропуснал съм я. А фенът предполага, че по някакъв начин са в пресъхнало езеро. Което, може би, обяснява фара. И спекулира, че водата [също] е портал.

ПС. Във версията, че там са мъртви, се включват и предполагащи, че са общество от катастрофирали и самоубийци - напр. приятелката на Докторката Кристи, когато тя изчезва за нея, се е предозирала. (Иначе, напоследък обсъждат повечко Джейми МакГуайър, т.е. Смайли.)

Последна редакция: чт, 01 юни 2023, 12:40 от EmBrother

# 258
Не знам, ама в групата има трейлър за следващия епизод и е много як Simple Smile
Иначе тия кухи жици не ми дават мира. Наистина, кой би си правил труда да направи такъв декор,но да остави кухи жиците. Кухи жици, кухи хора, които приличат на хора, но не са...
Както казахте назад, някое дете, което не знае от къде точно идва тока, само знае какво прави. Но пък защо колите не вървят без бензин тогава.

# 259
  • София
Може ли линк към трейлъра, че не го намирам?

# 260
  • София
И аз не го откривам. Но ви репоствам една снимка от там:

# 261
# 262
  • София
Благодаря, Хепи Hug Изглежда обещаващо Grin

# 263
  • София
Не помня дали някой по-напред в темата е информирал, че за сериала има Youtube канал(и) и там пускат по нещо преди всеки отделен епизод. Ето - за онези, които гледате хроноактуално в момента - за 7-я, дето го чакате:
https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&ca … p3zOPDV5H18cwgnDI

А на сайта на MGM+ има още кратки видеа (аз поне отворих 2-3, не са платени), вкл. Овървю и Зад кулисите:
https://www.mgmplus.com/series/from

Последна редакция: чт, 01 юни 2023, 13:08 от EmBrother

# 264
Интересен трейлър,Смайли си е мъртъв,но дали ще се събуди през нощта?Дано го заключат някъде и ще видим.
Не знаех за ютуб канала,ще го разгледам,благодаря.

# 265
Не ми изглежда интересен трейлъра.
Но ще видим епизода какъв ще е.

# 266
Ние кога ще можем да гледаме 7 епизод?

# 267
Днес май излиза или в понеделник. Не съм сигурна.

# 268
Излязъл е,в групата е лудница,но се пазя да не се спойлна,ще го гледам и аз довечера 🤪.

# 269
Тя групата е лудница, защото имат проблем с гледането на епизода през Амазон, Ма аз дето в хбо макс ще се появи след още една седмица какво да кажа
Ще търся по торенти и тракери

Общи условия

Активация на акаунт