From / Отвъд

• 54 976
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
Аз клоня към друго измерение.

# 316
MGM са публикували не-спойлващи снимки от 8 еп., всички са от през деня. Аз се надявах на повечко екшън през нощта, може и да има, всъщност..

# 317
Не ми допада, че е под въпрос подновяването на трети сезон
Иначе не ми пречи заплитането

# 318
Хич не обичам недовършени сериали.
Ако няма да го продължават, поне да го приключат от елементарно уважение към гледащите го.

# 319
Мисля че рейтинга му е добър,и в imdb е доста добре оценен,не вярвам да не го завършат и да има поне още няколко сезона.В групата повечето са за паралелна вселена също.Също така има хора ходили в градчето,закусвалнята и къщата на колонията.Казват че не се снима в момента там,градът е празен и безлюден,някаква охрана само имала за декорите.

# 320
  • Sofia
Изгледах и 7-ми епизод, но отново нищо  (т.е разплитане), а нови въпроси и загадки.
 Елджин взе да споделя и да търси начин да възвърне спомени или нещо което знае за това място.
Най-вероятно чудовищата са били хората на това градче, но защо/как са мутирали в зомбита...
Кога излиза 8-ми епизод?

# 321
На 11.Странно е че рядко се говори за живота им навън,щеше да е интересно.Елджин или е бил преди в града или има някакви видения,но със сигурност ще разкрият нещо и покрай него.И аз си мислех,че няма какво още да навържат,ама ей го още оплитат кълбото.Тъкмо четох една теория,от снимките в подземието.Че е имало потоп с радиоактивна вода,всички са измрели и са мутирали,децата са станали добри и не могат да се появявят когато искат защото са заключени в подземието,както момиченцето което видя Табата като бяха там с Виктор.Ето и една от рисунките от чудовищата.Има река,хора в лодки и покрай тях дърветата,тоест гората.Значи символите на камъка който ги пази са дърветата,един вид ако излезнат от гората,може и да има по голямо зло,както Бойд намериха фара със силния звук и огромните паяци.Другите символи ги разгадахме хора и слънце и луна.

# 322
  • Sofia
Кога излиза 8-ми епизод?
В неделя.

# 323
Изгледах. Малко ми е "Хъъъ". Първи сезон беше доста по-динамичен и интересен, може би защото го гледах наведнъж...

# 324
  • София
Епизод 7
Belly of the Beast

https://www.imdb.com/title/tt19815572/

Изгледах сега в HBO Max.
Разбирам, че ще има доста недоволни и че ще го определят за поредния филър епизод, но на мен ми хареса.
Аз нямам този проблем непрекъснато нещо да се случва. Ето например в Манифест, който гледам в момента във всеки епизод се случва нещо, но точно този тип сериали леко ме дразнят, защото са 'ту мъч' И не съм фен на сценария тип, дайте да напишем нещо само и само да има нова опасност или разкритие или каквото и да било. Не стои добре. Добрите сериали се развиват бавно и постепенно, но само ако има ясна идея за финала.
Трети сезон ще има със сигурност, няма от какво да се притесняваме.

Най-важното от епизода / Щрихирам важните акценти:
Скрит текст:
Фатима е голямата мистерия в епизода. Не може да има деца в реалния свят. Ново доказателство, че градът лекува??? Идън го каза на майка си още в сезон 1, а сега официално е потвърдено от факта, че Фатима може да има бебе. Елис получи сериозна прободна рана, но много бързо се оправи. Остава сега и баба Тили да влезе в ремисия...

Фатима майката на Елджин ли е??? Защото онзи 'японски дух' който се надвеси над Елджин във ваната имаше рокля с цветчета, такава каквато носи Фатима. А и чисто визуално, скелета на главата, очните кухини, абе приличат си. Елджин също прилича малко на Бойд и има косата на Елис!
Но това ако е така, имаме и сериозна заигравка с времето. Може да са в червеева дупка или както вече писах в измерение със съвсем други действащи физични закони.

Тогава този старец Мартин дето предаде кръвта на Бойд може да е всеки. Например онова малко детенце, което е добро (уж) и не се е показвало от сезон 1? Мхм?

Смайли е бил човек (чек). Познахме масово тук.

Жълтата жлъчна течност ще убива ли зомбитата? Предстои да видим...

Интересно ми е този дрон на Рандъл как работи без GPS?!

Нещо в почвата убива растенията! (ново)
Няма да бъде вече и лято (вче го знаем, повтарят се)

Музикалната кутийка с балерината се видя от Мари и Елджин + Бойд и Мартин за които знаехме.
Интересно...

Има ли къртица в градчето. Някой, който работи за силата контролираща това място??? 😮
Това ми дойде като идея след репликата на Рандъл към Джим, когато тръгнаха за антената.
Първо, ако изобщо има къртица, то това трябва да е човек, който да отговаря на следните критерии:
1) Да всява раздор под една или друга причина.
2) Да има контакт с всички хора. Т.е. да има ключова роля в градчето и хората да му се доверяват и споделят. Но в същото това време не трябва да е активен в търсенето на изход от ситуацията и да не е обединителна фигура.

Ако ще има къртица, то има голяма вероятност тя да е дошла с автобуса, защото е нещо ново и понеже нещата излязоха леко от контрол (Бойд, с-во Матюс и Джейд много се активизираха) и 'Силата' изпраща своя агент да въдведе ред.

И така моите заподозрени:
1) Самият Рандъл. Най-малкото, защото той пръв повдигна темата. Т.е. автоматично става заподозрян.
2) Майката на Кени. Тя държи бара и закусвалнята в едно. Ключова позиция както споменах и знае всичко.
Други кандидати:
Тили (болната от рак) и Мари (наркоманката).
За други подходящи за къртица не се сещам. Хм, може и Елджин ама той е толкова добричък и някак си не ми се вярва.

Ето една снима, която е официална. От Епикс е. Тя е като реклама/промо за сезон 2.
Отговаря на въпроса, кога се развива действието и че семейство Матюс е в неизвестност и се издирва.

# 325
Мда
Само не съм съгласна, че в манифест нещо се случва
Голямо разочарование за мен

# 326
  • Sofia
Ако изобщо се окаже, че има къртица, за мен това може да е единствено Дона. Прекалено оправна ми е, има контрол и в същото време не търси изход. Никой освен нея не е видял нападението на сестра й. И изобщо целият й начин на мислене на мен ми намеква, че на нея й харесва да живее в колонията - вече не си спомням кога, но май беше в първи сезон на излизане от бара може би, като ми направи това впечатление. Имаше странно изказване от нейна страна, но не се сещам какво точно каза.
Скрит текст:
А в последния епизод тя направо грееше заради бременността на Фатима, като й казваше, че това е чудо. Аз лично бих била ужасена да бременея на такова място и бих реагирала като Кристи при тази новина - сдържано и притеснено.

Последна редакция: пт, 09 юни 2023, 21:05 от Brin de muguet

# 327
  • Somewhere far away
А защо не и виктор. много ми е любим , обаче има теории че може би и той има червейте, затова винаги носи дълги ръкави, за да не може  никой да знае и никой да не ги вижда.

# 328
А какво се оказва все пак,....че Смайли си е умрял,  нали?

# 329
За момента уж да.Всякви откачени теории се въртят в групата,но за мен си е мъртъв.Не вярвам и през нощта да стане,дано има файда от жлъчката.
Според мен няма вътрешен човек,трябва да е пълно психо.

Общи условия

Активация на акаунт