Отговори
# 180
Да типам - мъжа ми го пратих да вземе прополисова тинктура, но са му казали че няма и са му дали клеева тинктура. Едно и също ли е? На нея пише, че ехрантелна добавка.

# 181
  • Димитровград
Май е едно и също,ама нека и Есприт да каже де.
Почна грипната епидемия,дето още миналата седмица педито ми каза за нея.

# 182
Мисля, че е едно и също - клеят е по твърдата консистенция (даже мисля, че съм виждала на бучици, тъмен), а прополисът - течна, т.е. разтворен клей. Дано не говоря глупости!  Embarassed

симка, почти 100% съм сигурна, че Юлиана няма да иска адаптирано мляко, а и биберон не знае какво е. Въобще с шише не бих могла да и дам каковто и да е, вода пие вече от чаша и то по малко. Задължително ли трябва непосредствено преди заспиване да й дам нещо!? И мляко ли трябва да е? Може ли да й е достатъчна вечерята към 7-8. Доста ми е объркано.
Ще се радвам да чуя мнения, а и клара питаше същото.

Последна редакция: вт, 16 яну 2007, 21:47 от Sisssi

# 183
мдаа, и в русе за грип се говори. амада ви кажа, по-добре грип, отколкото пневмония, ако изобщо може да се степенува злото.

сиси - и петра вечеря в 7-8 и с това приключва храненето за деня. тя също не приема течности от шише с биберон, а само от чаша или със сламка. поради тази причина и адапте не е опитвала никога. добре ми изглежда детето. 

# 184
  • Димитровград
Абе пазете се от стълпотворения на много хора.Аз поне така правя и не събирам малката с такива,които са ми съмнителни дали са здрави.Днес една позната говори с мен и ми се навира и накрая каза,че е хремава.Добре,че бяхме навън.
А Едита освен вечерятя си пие и АМ.Може вече и кисело мляко да се дава.И сутрин преди закуска пак си пие АМ.Така че аз бих избрала вечерно кърмене преди заспиване,отколкото АМ.

# 185
Поля, много хубаво сънуваш, ще си спомням, като се обезсърча Simple Smile

канеста като спомена кръщаване - наскоро случайно наблюдавах голямо кръщене на 3-4годишно момиченце, което очевидно беше подготвено и се държеше много адекватно и с искрен интерес. Детето беше и много красиво, брейй, рекох си, дали ще ми дойде до главата такова хубаво нещо Simple Smile

вивита, ти съвсем ме ошашави, пък чист памук, пък етикети....

ако щете вярвайте, яслената директорка и днес отсъстваше, в приемното за родители време. Симка, не знам как е успял твоят познат, но е парв само принципно, а иначе е имал късмет  Laughing, защото
1. на мен не ми харесва никак, че от самото начало трябва да лъжа и мажа защо искам да пусна детето на ясла/ама изобщо не дължа обяснение, а ми задаваха и такъв въпрос/, за местоработата - моята и на мъжа ми, и т.н. И да не ми се поставят условия за памперси, хранене и алабала.
2. Дори не говорим за елитни градини, а за най-простите квартални такива.
3. И аз съм портив яслите, но  не искам да наемам гледачка, което също може да е нож с две остриета, пък и ми е неоправдано скъпо. Това дете има нужда от контакти с други деца. А аз имам нужда да си намеря някаква работа. Как да стане?
Ако не стояха тези проблеми, изобщо нямаше да ми дреме Simple Smile

# 186
  • Sofia
Да типам - мъжа ми го пратих да вземе прополисова тинктура, но са му казали че няма и са му дали клеева тинктура. Едно и също ли е? На нея пише, че ехрантелна добавка.

Същото е.

# 187
тези ревящи нощем деца да не би вече да сънуват кошмари?

забравих да кажа, че опитахме фините овесени ядки на Никола и съм много доволна. Бубу-то май спомена за тях - наистина много ми харесаха, и на дечко също.

# 188
майче, благодаря ти за успокоението, при нас случаят е аналогичен по отношение на пиенето. Иначе и на мен така ми се вижда най-логично - яденето за деня да приключва с вечеря, независимо каква е тя. Просто няма как да я накарам да пие адаптирано. Засега все още си я кърмя вечер, но искам до месец, най-много 2 да отбивам, най ще се радвам, ако тя се отбие сама, за да не ми е съвестно, но едва ли! Simple Smile

тити, и аз съм чела нещо за кошмарите, но не си спомням точно от кога започват, може би с първите впечатления, вълнения, т.е. нашите вече имат!
А фините овесени ядки и Юлиана много ги кльопа - най-много със сирене и масло или с настъргана ябълка.  Peace

# 189
всеки ден четя но не пиша все не мога да се включа в темите.ние сме си още с седем зъба вече се катери сама на спалнята ,сама се пуска на пързалката(аз само я качвам) днеска една бабка ме издразни дава на Вики пуканки аз няколко пъти и намекнах да не и дава ,а пък тя ми отвръща "защо да не давам на детето ,то иска" идеше ми да и врътна един шамар ,а пък Вики много обича пуканки и седи до нея като просяче и не мога да я помръдна.страх ме е че ще се задави от пуканките и и казах на бабето ,но тя продължава накрая и се узъбих и тя прибра пуканките.ех ,неразбрани хора колкото и да искам да забавя яденето на тия боклуци все се намира някой който да им бутне в ръцете на децата.

# 190
гледай лошо и бъди твърда от самото начало. На менъникой не смее да ми предложи зрънчо или солети. даже в Русе като бяхме  с майчето на една пейка, се приближи едно дете със зрънчо, майка му го накара да предложи на петра и деян, ние отказахме и тогава майката помоли детето си да се отдалечи, за да не дразни нашите деца.

# 191
  • Карлово
А пък Мартина различава кон от магаре Mr. GreenСериозно. Уча я аз как казва магарето, кон знае отдавна. Казах преди няколко дни "иаа", ама хич не си го сложих, че ще ги различава. Обаче днес ме изуми като изимитира правилно и двете животни.
Иначе нищо ново.
Този гаден грип. Има ли някакъв начин да ги предпазим? Нещо за пиене?

# 192
Този гаден грип. Има ли някакъв начин да ги предпазим? Нещо за пиене?
ракийка и зелева чорба  Joy
шегичка. днес 6 се чувствах супер свежа, така че не съм крива задето петра ме е вдигнала по тъмно, та и затуй пускам битови шегички /а то верно навън дори и сега още е тъмно Laughing/.

и аз да метна един комичен въпрос. снощи цяла вечер се чудих след като петра вече може да върви сама защо вечер на излизане от банята я нося на ръце. вашите деца сами ли си влизат и излизат от банята  newsm78 hahaha и в тая връзка с какви хавлийки ги завивате/обличате - с кърпа ли ги омотавате или ги обличате с детско халатче  newsm78

# 193
  • Пловдив
Майче, ние пове4е от месец сме с халатче, че в бебешките хавлийки с качулките не мога да го загърна, а и Росен прояви голям интерес към ръкавите на халата Mr. Green
Относно яслите и гледачките - от нашите знам, че са имали проблеми с мен и яслата ( та нещата явно са от преди поне 30 години -имам предвид гледането на децата ), а след това помня и със сестра ми разни неразбории ( бях на 10г ), но и а аз се задържах прекалено дълго вкъщи  с тези болници през бременността, а за работата ми не е добре Sad
относно гледачките - нещо не ми се иска да пуска непознат човек вкъщи, още пове4е да се занимава с детето, като имам предвид няколко гледачки в парка, където ходим - направо яслата ми се вижда по- добрият вариант, а и социалният контакт е нужен на децата

Денят е хубав -само за разходка

# 194
  • Пловдив
забравих - днес е буден от 6.00, изпратихме тати на работа и сега го сложих да спи Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт