Ошашкват се малко всички като ги гледат и се чудят какво става. По възможност не давай питка да яде, че съвсем ще се залиса в нея и няма да отиде към целта (затова казват, че детето трябва да е сито). 
Успех! И ще чакаме да разказваш!
Ошашкват се малко всички като ги гледат и се чудят какво става. По възможност не давай питка да яде, че съвсем ще се залиса в нея и няма да отиде към целта (затова казват, че детето трябва да е сито). 
. Сердика ама имаш око за тия работи!
Оправи ми настроението! А с тълкуването на прощъпулника на Тити ме разби
Е после защо е беден българина
Извинявам се, но още ме тресе и сега незнам и какво да правя- от утре съм без жена вкъщи, а съм на работа и няма да смогна с всичко 
Яна отдавна се нарича Нана и ние вече така сме свикнали, че детето ще отрасне с ясното съзнание, че се казва така! Всички и казват Нана......внимавайте да не свикнете и вие така
а иначе аз точно от това търся спасение- някой да ми оправя гардеробите. честно казано, кошмар са ми всичките тези дрехи
че тя жената, ако не ми оправя дрехите, за какво ми е. съгласна съм и с това, че българинът е беден, защото е все с претенции.
аз му обяснявам- нали трябва навсякъде да видят. - а, че видат. ако сакат....да не пипат. че ми развалат прозорците
Днес пък какво си хареса въпросния Коко, толкова боклуци събра от земята и с такава обич му ги подари, но пак не се получи особен контакт.

. Сега даже е малко по нисък отколкото на годинка, а всеки ден яде месо и през ден жълтък ама май не помага. Чудя се дали да давам един сироп, който ми изписаха, но разбарах, че от него се дразнело коремчето и аз за това така и не го давах до сега.