Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 91

• 25 300
  • 760
  •   1
Отговори
# 150
pinitos, Yan25, тихичко честито и от мен! Пожелавам ви щастливи и спокойни бременности, тупкащи сърчица, ритащи крачета и по един пухкав финал за всяка от вас! People Baby People Baby

# 151
  • Sofia
Момичета, тази сутрин наистина направих тест и е положителен!
През нощта много ме сърбеше едната гърда,също и ми е горещо нон стоп. Много се развълнувах ,но сега почва и филма "всичко наред ли ще е".. на колко дни закъснение да запиша час за Аг,за да се види пулс направо... Днес ми е датата за цикъла...
Ох,направо не мога да повярвам все още
Yan, честито миличка Hug! Сигурна съм, че този път всичко ще е наред. И аз съм на мнението на Мацето, че е хубаво с ЧХГ да пуснеш и прогесетрон.
Значи и теб те е хванал моят ранен симптом преди закъснението - жегата Grinning.
С риск да ме линчуват (както винаги по този въпрос), но аз пак ще си го кажа, защото смятам, че е важно.
Защо да чакаш направо пулс? Идеята на първия преглед е да се види, че бременността е вътрематочна. И този ранен преглед е също толкова важен, колкото и всички останали. Аз всеки път си записвах час около 10 дни закъснение. Да, все още не се засичаше пулс, но винаги се виждаше плодното сакче. След този преглед вече АГ ще ти каже кога да отидеш и за пулс.
Аз лично не бих била спокойна да чакам толкова дълго, без да знам, че бременността се развива където трябва.
Не търся спор или да плаша някого. Пиша го съвсем добронамерено.
Каквото и да решиш - Успех ти желая!

Последна редакция: пн, 22 май 2023, 10:12 от Brin de muguet

# 152
  • София
Напълно подкрепям Brin!  Според мен прегледите са 5-7-9-12та , в началото, като всички е добре да са +3 дни за да се вижда хубаво

# 153
Ехааа, честито, Yan! Прекрасни новини! Дано всичко е наред до финал:smiley:

# 154
  • Замък сред облаците
С успешната Б симптоми чак 8-9гс, освен липсата на МЦ де.

# 155
И аз подкрепям Брин. Имам приятелки, които също нарочно чакат чак 8-9 седмица. Аз първата бременност отидох да се види дали поне е вътрематочна, и при следващата мисля пак така да процедирам.

# 156
pinitos, Yan25, тихичко честито, момичета! Страхотно е да има повече такива новини в тази тема. Бъдете здрави, спокойни и с възможно най-леките бременности водещи до прекрасни дечица накрая. Аз познавайки себе си, нервността и нетърпението си, най-вероятно след положителен тест веднага бих отишла на преглед, точно, за да се види къде е сакчето. Повече нерви и стрес ще си причиня, ако не отида, но всеки познава себе си най-добре.

# 157
Много ви благодаря за палчетата! Единствения час при моята АГ беше на 29, тоест ще съм 8 ден закъснение
 Днес се пада 4гс, на прегледа ще съм точно 5гс. Аз винаги преди тичах още на + тест на преглед и само се стресирах повече. Бях си казала,че сега ще пускам чхг, но нещо се чудя.... Имаме само Рамус в града и не знам колко ще са надеждни и без това и мисля,че каквото и да излезе,ще ми е под съмнение заради самата лаборатория.... Та не знам какво да правя, май ще чакам на 29 прегледа ..

# 158
Много ви благодаря за палчетата! Единствения час при моята АГ беше на 29, тоест ще съм 8 ден закъснение
 Днес се пада 4гс, на прегледа ще съм точно 5гс. Аз винаги преди тичах още на + тест на преглед и само се стресирах повече. Бях си казала,че сега ще пускам чхг, но нещо се чудя.... Имаме само Рамус в града и не знам колко ще са надеждни и без това и мисля,че каквото и да излезе,ще ми е под съмнение заради самата лаборатория.... Та не знам какво да правя, май ще чакам на 29 прегледа ..

Относно Рамус, предишната ми АГ каза, че там резултатите наистина не са верни и не ми ги препоръчва. Аз там пуснах в началото чхг и прогестерон и бяха супер ниски, особено прогестерона и се стресирахме. След два дни пуснах в бодимед и вече всичко си беше наред. Та, ако имаш възможност пробвай с друга лаборатория.

# 159
  • София
Пускай, задължително. Направо много яд ме хваща когато не се пуска, особено след загуби, много е важно да се проследи, да се види прогестерона, дали трябва да се взима допълнително, а не да се чакат зацапвания и подобни. Отделно пишеш че цапаш, какво цапаш? Даже бих съветвала, да пуснеш утре, заедно с ТСХ +ФТ4 на гладно и след това да повториш четвъртък, че сряда няма да можеш да пуснеш. Връзвай гащите силно, тази трябва да е до финал, ще се правят допълнителни неща, на природата само няма да разчитаме я!

# 160
  • Sofia
Yan, по-добре Рамус, отколкото никакви изследвания. Точно в Рамус съм пускала ЧХГ и прогестерон, защото манипулационната ми е най-близко и отскачах в почивката. Аз бих ги пуснала, все ще се види ориентировъчно какво е положението. След загуба и при наличие на зацапване аз не бих оставила нищо на случайнoстта.
Вече ако са някакви по-специфични или важни изследвания бих избрала определена лаборатория.

# 161
  • София
Yan ,бях сиииигурна,че ще имаш +.
Хайде леко да ти е и до пухкав финал ❤️

АА ,ти как си,кога смятате да подновите опитите?

Маце кога си пак на преглед,как се чувстваш?

За прегледите  ,аз ходих на 10 дни закъснение за сакче.

# 162
Аз набързо по ваш съвет идвам към София в момента да пусна в Цибалаб . Прогестерон сигурно трябва на гладно тъй че няма да стане за днес... Но поне чхг. Зацапването беше в четвъртък и петък вечер го нямаше. Тоест май е било имплантация.... Сега всичко е чисто
А дали толко рано ( 4гс точно ) е ок за прогестерон или трябва да изчакам още малко ? Ще покаже ли адекватно ниво толко рано, кога се пуска точно? Много ми е объркано

# 163
  • Замък сред облаците
Глупости. Половите хормони не се влияят от храна. Пускай и него. Сега да покаже достатъчно високо ли е нивото. Трябва да е високо при нормална бременност.

# 164
Глупости. Половите хормони не се влияят от храна. Пускай и него.

О,супер. Почти пред лабораторията съм. Но дали толко рано е добре да се пусне?

Общи условия

Активация на акаунт