Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 91

• 25 299
  • 760
  •   1
Отговори
# 135
Значи не съм сама с изпъчването. На мен ми е 38ми ден след кюретажа и още не идва, но имам силен ПМС от седмица. Тези пъпки са ужас, даже на дерматолог ходих, защото по принцип ми е чисто лицето. Изписаха ми локални мазила. Много ми е тежко на организма вече и съм доста нервна, чакам и аз да ми олекне.
Pinitos тихичко честито и успех, Господ да е с вас.

При мен пък това си е индикатора за МЦ, при мен са по тялото предимно. Отделно косата ми става супер суха и почти нищо не мога да я направя(с къдрава коса съм). та, сега същото и чакам с нетърпение да видя дали ще има някакви аномалии след медикаментозния или ще си дойде по календар, може би за пръв път ще се зарадвам, че ми е дошло 😅

# 136
Значи не съм сама с изпъчването. На мен ми е 38ми ден след кюретажа и още не идва, но имам силен ПМС от седмица. Тези пъпки са ужас, даже на дерматолог ходих, защото по принцип ми е чисто лицето. Изписаха ми локални мазила. Много ми е тежко на организма вече и съм доста нервна, чакам и аз да ми олекне.

При мен пък това си е индикатора за МЦ, при мен са по тялото предимно. Отделно косата ми става супер суха и почти нищо не мога да я направя(с къдрава коса съм). та, сега същото и чакам с нетърпение да видя дали ще има някакви аномалии след медикаментозния или ще си дойде по календар, може би за пръв път ще се зарадвам, че ми е дошло 😅
По принцип на мен също ми е индикатор опъпчването, но сега ми бяха излезли десетки ситни пъпки като кокоша кожа и не можех да се гледам. Дерматологът каза, че доста ми играят хормоните в момента. Вече овладявам ситуацията и започват да се махат.

Със сигурност и 2та вида аборт са си стрес за организма, но съм чувала, че уж след медикаментозен 1вата менструация се бави още повече отколкото след кюретаж, но пък плюсът е, че можете да си подновите опитите много по-бързо, когато вкараш изследванията в норма.
Дръж ни в течение, и аз ще ви държа. Междувременно нали пуснах основен пакет тромбофилия в Геника и се оказах хомозигот PAI 4G/4G и MTHFR хетерозигот, та им се обадих да ми пуснат още 5 фактора, за да ида при хематолог с "по-пълна картина" и да имам адекватна терапия при бременност. Отделно ми предстоят и други лекари, затова го чакам с нетърпение, да тръгвам по тях и да си реша проблема, за да започнем скоро пак опитите. Heart

# 137

По принцип на мен също ми е индикатор опъпчването, но сега ми бяха излезли десетки ситни пъпки като кокоша кожа и не можех да се гледам. Дерматологът каза, че доста ми играят хормоните в момента. Вече овладявам ситуацията и започват да се махат.

Със сигурност и 2та вида аборт са си стрес за организма, но съм чувала, че уж след медикаментозен 1вата менструация се бави още повече отколкото след кюретаж, но пък плюсът е, че можете да си подновите опитите много по-бързо, когато вкараш изследванията в норма.
Дръж ни в течение, и аз ще ви държа. Междувременно нали пуснах основен пакет тромбофилия в Геника и се оказах хомозигот PAI 4G/4G и MTHFR хетерозигот, та им се обадих да ми пуснат още 5 фактора, за да ида при хематолог с "по-пълна картина" и да имам адекватна терапия при бременност. Отделно ми предстоят и други лекари, затова го чакам с нетърпение, да тръгвам по тях и да си реша проблема, за да започнем скоро пак опитите. Heart

Стискам палци и при теб всичко да е наред и да се възстанови организмът и тялото в най-скоро време. Да, и аз четох, че се бави, но при повечето идва уж след 30 дни, да видим при мен как ще е. Да чукна на дърво за сега възстановяването върви доста добре. Иначе, да,  след контролния преглед АГ-то каза, че матката е перфектна и ме чака скоро време с + тест, но ще видя първо хормоните на щитовидната след МЦ и тогава ще действаме, ако всичко е Ок. Много добре с направила с допълнителните показатели, аз пуснах направо пълния пакет, както бях писала вече. Хубаво е да се знае, не само при бременност.  И аз другата седмица вече съм на хематолог 🙏❤

# 138

Стискам палци и при теб всичко да е наред и да се възстанови организмът и тялото в най-скоро време. Да, и аз четох, че се бави, но при повечето идва уж след 30 дни, да видим при мен как ще е. Да чукна на дърво за сега възстановяването върви доста добре. Иначе, да,  след контролния преглед АГ-то каза, че матката е перфектна и ме чака скоро време с + тест, но ще видя първо хормоните на щитовидната след МЦ и тогава ще действаме, ако всичко е Ок. Много добре с направила с допълнителните показатели, аз пуснах направо пълния пакет, както бях писала вече. Хубаво е да се знае, не само при бременност.  И аз другата седмица вече съм на хематолог 🙏❤

Благодаря, аз също ти желая съвсем скоро и при теб всичко да е наред и скоро да се похвалиш с положителен тест.😊 Да, задължително провери хормоните. Аз също ще ходя на ендокринолог, защото забременях с тсх 4,6 и никой не ми каза да го смъкна Rage сами трябва да се учим от форумите...
Лека полека ще се наредят нещата, всяко нещо с времето си. Успех и да споделиш какво става с лекарите. Дано бързо да ти дойде и знаете нататък как да действате Laughing

# 139
  • София
Yan , ти направо си си за тест!Вземи утре препишкай един ...

# 140
Момичета, моля ви, когато има много цитати, слагайте в скрит тест. Много е трудно четенето през телефон.

Ян, прави един тест и пожелавам да ни зарадваш с + резултат.

# 141
Момичета, тази сутрин наистина направих тест и е положителен!
През нощта много ме сърбеше едната гърда,също и ми е горещо нон стоп. Много се развълнувах ,но сега почва и филма "всичко наред ли ще е".. на колко дни закъснение да запиша час за Аг,за да се види пулс направо... Днес ми е датата за цикъла...
Ох,направо не мога да повярвам все още

# 142
  • София
Ехаа знаех си! Значи на първо място тичай до лаборатория да пуснеш ЧХГ и прогестерон, да се види как е, в сряда пак. Първи преглед 5+3 дни най-рано.

# 143
  • Замък сред облаците
Тихичко честито Simple Smile

# 144
Ян, прекрасна новина. Желая от сърце всичко да е наред, безпроблемна бременност и здраво и пуФкаво бебе на финал. Първият ми преглед с последната бременност беше в 5+6 г.с. и се видя само плоден сак и жълто тяло, втория беше в 8 г.с. и вече имаше пулс. Предполагам за по-сигурно може в 7 г.с. да запазиш час за преглед със сърце. Ама ще ти изтърпи ли търпилото до тогава?

# 145
Ян честито пожелавам ти пуФкаФ финал. Всичко ще бъде наред.
Аз още преди да разбера, че съм бремена бях записала час за 28, тогава ще съм точно 5 г.с. дано се види нещо. Аз обаче съм във филма днес съм точно 4г.с и нямам никакъв симптом, има ли някоя от вас която не е имала симптоми  Simple Smile

# 146
Ех, колко хубавооо. Много се радвам, че този месец има все повече добри новини.
Ян, честито и спокойно до щастлив и пухкав финал.
Стискам палци на всички момичета 🙏❤

# 147
  • София
Ян честито пожелавам ти пуФкаФ финал. Всичко ще бъде наред.
Аз още преди да разбера, че съм бремена бях записала час за 28, тогава ще съм точно 5 г.с. дано се види нещо. Аз обаче съм във филма днес съм точно 4г.с и нямам никакъв симптом, има ли някоя от вас която не е имала симптоми  Simple Smile

Първи симптоми, чак 6та седмица, преди това нищо нямаше

# 148
pinitos, Yan25, тихичко честито, момичета! Най-силните палци са стиснати за вас и ви пожелавам до финал и леко бременеене без излишни стресове! Heart

# 149
ох...ами дано да ме почнат и мене симптомите Grinning
Среднощно Слънце, дано чул те Годпод този път всичко да е наред, че страха е многоо голям

Общи условия

Активация на акаунт