Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 91

• 25 293
  • 760
  •   1
Отговори
# 120
Аз бях с candida krusei и добре, че имаше антимикограма, защото много малко лекарства бяха подходящи,  към съставката на микомакс беше резистентна.

# 121
Плахо и тихо да се запиша с положителен тест за бременост, последната ми МЦ на 23.04. ЧХГ на 17.05. е 288, на 19.05.-725. За сега нямам някаква кой знае каква изписана терапия натаспин Х вечер х1 и фолиева х1. Онзи ден ходих до ендокриноложката каза ми да продължавам с глюкофажа 1500мг вечер след вечеря и да внимавам с килограмите. Л-тироксина го пия едн ден 50мг на дръгия ден 75 кг след 4седмици ми каза да си пусна ТСХ и да направя пак обременяване ....... и така на 28 съм на преглед при АГ да видим, дали всичко е наред.  Надявам се да се види нещо, знам че за пулс е още рано защото на 28ми ще съм 5 г.с, но много, много се притеснявам Simple Smile

# 122
  • Замък сред облаците
Пинитос, тихичко честито и до финал! Моят съвет е да пуснеш и коагулация сега и след 10 дни, за да видиш как върви терапията с натаспина.

# 123
Пинитос, тихичко честито и до финал! Моят съвет е да пуснеш и коагулация сега и след 10 дни, за да видиш как върви терапията с натаспина.
Ок, ще пусна задължително, мойте тромбофилии не знам до колко са високорискови PAI 4G/5G - хомозиготен носител 4G/4G и VEGFA 9c.936C>T)- хетерозиготен носител C/T, пусках преди 2 седмици точно преди да разбера, че съм бремена

Последна редакция: нд, 21 май 2023, 11:54 от pinitos

# 124
Според мен си за нмх с предишен аборт...аз поне бих се застраховала.Следи си коагулацията стриктно, макар че тя невинаги е достатъчен фактор. Успех този път Flowers Four Leaf Clover

Момичета ,аз да питам случвало ли ви се е да ви сърбят зърната преди цикъл.. онзи ден почна да ми зацапва, но утре ми е датата за МЦ, а тази нощ се будих от сърбеж в зърната и жега ...нали уж пусках хормони и са ок Astonished

# 125
Благодаря Simple Smile със сигурност ще съм на нмх просто доктора иска да изчакаме докато се види нещо, до тогава съм на натаспин

# 126
  • София
Pinitos тихичко честито и до финал да е !

Ян ти що не опукаш един тест ми се чудиш тук. Аз правих теста на 2 дни преди датата за цикъл

# 127
  • Замък сред облаците
Благодаря Simple Smile със сигурност ще съм на нмх просто доктора иска да изчакаме докато се види нещо, до тогава съм на натаспин

Аз с предната Б имах страхотно сгъстяване първата седмица закъснение още въпреки НМХ. Няма какво да чака АГ….

# 128
Терапия се почва от + тест, докато се води ембрион и пулс може да е късно. Не знам кой доктор е решил да чака, дано имаш късмет.

Аз имам симптоми на идващ цикъл,затова не правя тест .. просто са малко странни ,иначе си ме болят яйчници , опъпчих се, жега ми е....ама нещо само цапа ..

# 129
Момичета, март месец ми беше абразиото след мисед аборт, като първият цикъл след това беше на 38 ден и малко по-обилен от обичайното. Сега вторият отново е на 36 ден, но значително по-оскъден. Бихте ли споделили дали и при някоя от вас е било така?

# 130
Плахо и тихо да се запиша с положителен тест за бременост, последната ми МЦ на 23.04. ЧХГ на 17.05. е 288, на 19.05.-725. За сега нямам някаква кой знае каква изписана терапия натаспин Х вечер х1 и фолиева х1. Онзи ден ходих до ендокриноложката каза ми да продължавам с глюкофажа 1500мг вечер след вечеря и да внимавам с килограмите. Л-тироксина го пия едн ден 50мг на дръгия ден 75 кг след 4седмици ми каза да си пусна ТСХ и да направя пак обременяване ....... и така на 28 съм на преглед при АГ да видим, дали всичко е наред.  Надявам се да се види нещо, знам че за пулс е още рано защото на 28ми ще съм 5 г.с, но много, много се притеснявам Simple Smile

Честито и успех и спокойствие до финал! Дай боже все повече такива новини да се виждат тук🙏😍

Ян, и аз чакам с нетърпение първия МЦ след аборта, малко да ми олекне, че поне ми е дошло. И аз цялата се изпъпчих и си чакам😅

# 131
  • Замък сред облаците
Момичета, март месец ми беше абразиото след мисед аборт, като първият цикъл след това беше на 38 ден и малко по-обилен от обичайното. Сега вторият отново е на 36 ден, но значително по-оскъден. Бихте ли споделили дали и при някоя от вас е било така?

При мен беше така след първия аборт. След няколко месеца забременях.

# 132
Значи не съм сама с изпъпчването. На мен ми е 38ми ден след кюретажа и още не идва, но имам силен ПМС от седмица. Тези пъпки са ужас, даже на дерматолог ходих, защото по принцип ми е чисто лицето. Изписаха ми локални мазила. Много ми е тежко на организма вече и съм доста нервна, чакам и аз да ми олекне.
Pinitos тихичко честито и успех, Господ да е с вас.

Последна редакция: нд, 21 май 2023, 16:53 от Flower31

# 133
Благодаря момичета за пожеланията, надявам се този път да е до пуФкаФ финал Simple Smile

# 134
pinitos, лека бременност и щастлив финал! Честито и от мен! 🍀

Общи условия

Активация на акаунт