Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 91

• 25 308
  • 760
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Пускай прогестерона, сега се пуска, да се види как е, не е рано

Бъбъл на 29ти съм на лекар на ФМ, добре съм горе долу, почти изчезват симптомите, ама е ок вече че гоним 12та.

# 166
  • Sofia
Yan, аз след положителен домашен тест пуснах ЧХГ и прогестерон едновременно.
В момента, в който има жълто тяло (демек след овулацията) прогестеронът започва да се покачва.

# 167
Е,това е . Върнаха ме от лабораторията, защото за 4 Мин мина 12ч и  затварят....

# 168
Ян, и аз няколко дни след положителен пиклив тест пуснах ПКК, тсх, тестостерон и чхг.
Не знам на мен АГ-тата ми казваха прогестерона и чхг да са на гладно 🙈 ти без това си там пускай и двете направо.

# 169
  • Замък сред облаците
Ян, нали каза в София че отиваш? Нито една лаборатория не затваря за обяд в София….

# 170
Понякога взимането на проба е до 12 ч. но опитай в друга лаборатория, в София има достатъчно много. Успех!

# 171
Вече не пускат изследвания след 12, иначе може и да работят за друго,не знам ... Имаше и Синево наблизо и там казаха,че другиден няма да работят и пак няма как да пусна чхг днес .. но утре и в четвъртък ще дойда пак, не ми е далеч,просто ще ми трябва човек да гледа малкия. Поне питах за прогестерон ,него го работят до 11ч. Та така ,днес не стана,но утре ще стане..

# 172
  • Замък сред облаците
Сега видях че малките филиали са до 12ч, аз понеже съм фен на Кандиларов те вземат до 17:30ч в централите и до 14:30 или 16ч във филиалите. Ако ти върши работа, имат и дежурна лаборатория по празниците винаги.

# 173
Утре ще пусна, защото ми казаха прогестерона на гладно. ММ винаги ми сосоли,че като давам зор и бързам нищо не става. И ето,че и днес така Grinning  все ми казва " имай малко търпение,спокойствие, стига си пришпорвала всичко"... Та тъй, ще пускам утре на гладно ,щом така казаха за прогестерона...

# 174
  • Замък сред облаците
Тия са абсурдни. Не ходи в малък филиал, ходи в някоя централа.

# 175
  • София
Абе какви са тия измишльотини прогестерон на гладно... Бъркат го с пролактин според мен. Не се цакай на гладно да ходиш

# 176
Уф, нищо,карай.. утре ще пусна всичко накуп, днес пък съм на зъболекар след малко и трябва да го уведомя за упойките да си знае..
Знаете ли , че в четвъртък когато почна леко зацапване сънувах странен сън... Някаква жена ми прошепна сякаш в съня " ходи пусни чхг" но аз не обърнах внимание. Сега ми стана много странно ,че явно е било имплантационно зацапване и този сън ми го е казал директно.. да не ме помислите за луда,и на мен ми е странно,но факт Grinning
Сега искам знак,че всичко ще е наред, много притеснения имам , благодаря,че мога да пиша тук и да получавам подкрепа . И винаги съвет и помощ Hug

# 177
В Надежда може да се пусне по всяко време, ще излезе резултатът до час.

# 178
  • София
Yan,два дни преди датата ми беше зацапването на мен.И аз мисля, че в Надежда ще си ти пуснат и в по-късно време.

# 179
  • На изток от Ада
Ян браво.  Ти за НМХ ли си ?

Общи условия

Активация на акаунт