Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Някой имал ли е скок на пролактина след аборт? Можете ли да препоръчате ендокринолог?
Кога трябва да се изследва пролактинът? Има ли надежден източник на информация?
Какви изследвания се препоръчват при скок на пролактина след аборт?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Някой имал ли е скок на пролактина след аборт? Можете ли да препоръчате ендокринолог?
-
Кога трябва да се изследва пролактинът? Има ли надежден източник на информация?
-
Какви изследвания се препоръчват при скок на пролактина след аборт?
-
Какви изследвания трябва да се направят при повишена активност на NK клетките?
-
Как се решава дали да се направят вливания на интралипид и дали само НК клетките се вземат предвид?
предния път бях с обикновен и не можа да ме изкара до края
Истината е, че щом сме стигнали до тук, средства няма да се жалят. Но, тъй като в момента фокусът ми е изцяло да стигна до забременяване, някак самата бременност ми е мъглява откъм финанси. А го има и момента, че съм заобиколена от хора които не знаят за състоянието ни и всички имат прекрасни дечица и като започнат да ме навиват, че нямало за къде да чакам, че бременността и гледането на дете можело и с 2 и 200лв. и нямало нужда от маркови неща и скъпи изследвания... та да, просто се радвам, че тук намирам хора които ме разбират и имат опит който се доближава повече до моя и мога да черпя от него.
), кариотипите и на двамата бяха нормални. Абортивен материал изследвахме и там излезе, че плода е бил със Синдром на Едуардс. Знам че в повечето случаи е случайна грешка и доктора (всъщност не знам какви се водят точно), който е правил изследването това ми каза, когато ми се обади, за да ми съобщи резултатите. За съжаление това не ме успокоява.