Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 91

• 25 377
  • 760
  •   1
Отговори
# 270
Мини, прегръдки, миличка 🥰. Всичко ще е наред. Имай вяра и вярвай в чудесата.

# 271
  • На изток от Ада
Вярвай, ама и страх има аз като съм с доста аборта...
Иначе успех на Мини на Ян и на всички бременни .

# 272
И моята черта беше точно същата. За сметка на това имам няколко без дори такава, така че нямах съмнение, че това е положително. Успех, Мини! Heart Стискам палци силно!

# 273
Minnie.Mouse, честито и от мен! Нека всичко да бъде наред този път и да приключи с щастлив финал! Успех! Flowers Four Leaf Clover

# 274
Момичета,плаче ми се.... Чхг е увеличено ( беше 384) но не е баш двойно ... А прогестерона пада много... Това е доста нисък според мен. Не ми се чака до понеделник прегледа, представете си за два дни щом падна до толкова,какво ще стане .. но изобщо според вас как вървят нещата , щом чхг не е двойно.... Да почна ли утрогестан днес и по колко? Моля някой да ме посъветва, много кофти ми стана като видях резултатите Cry

# 275
  • София
Ех,Ян не е добре това че не е увеличено двойно,нали на 48 часа го пускаш?

# 276
  • Замък сред облаците
Момичета,плаче ми се.... Чхг е увеличено ( беше 384) но не е баш двойно ... А прогестерона пада много... Това е доста нисък според мен. Не ми се чака до понеделник прегледа, представете си за два дни щом падна до толкова,какво ще стане .. но изобщо според вас как вървят нещата , щом чхг не е двойно.... Да почна ли утрогестан днес и по колко? Моля някой да ме посъветва, много кофти ми стана като видях резултатите Cry

Срока за удвояване е до 72 часа, не мисля че за момента има нужда от притеснение. Недейте да я плашите излишно! Даже прогестеронът е спаднал леко, ако имаше конкретен проблем щях да очаквам по-голям спад. Бих те посъветвала и събота да провериш нивата и тогава да видиш за утрогестана.

# 277
А дали да почна по двечки примерно за всеки случай? Нали няма да ми навредят? Много ме е страх, изпотих се и ми се реве .. миналия път кървях с прогестерон 110 ....

# 278
  • София
Няма да навредят, от мен имаш даже за 2*2 одобрение за почване.

# 279
Стискам палци всичко да е наред, Ян! Hug

Благодаря ви момичета! Heart Ще пиша утре като излязат резултатите от чхг и прогестерон.

# 280
  • Sofia
Ех, Minnie, честито! Стискам палци 🤗. Този път ще е до финал.

Yan, успокой се! Стресът повече ще ти навреди. Аз на твое място бих започнала Утрогестана. Не мисля, че ще навреди. Поне до прегледа да ти е една идея по-спокойно.
Наистина ЧХГ се удвоява на 48-72 часа. Засега изглежда добре.

# 281
Ще пробвам да звънна на АГ,но почти никакъв шанс да я открия.
А защо пада тоя прогестерон да му се невиди.   .

Мини,честито! Извинявай,толко се спекох ,че изключих!

# 282
Когато имах позитивен тест, пуснах прогестерон, след като прокървих в 6-та седмица пуснах 2-ри път прогестерон. Ходих при 2 АГ-та и им показвах резултатите, защото прогестерона втроия път беше паднал (с 10-20 единици) и те ми казаха, че си давам парите на вятъра. Изследването за прогестерон не давало никаква информация - за справка моето беше високо и въпреки това пак ми изписаха 2х2 утрогестан.

Но интересното беше, че двете независимо една от друга ми казаха, че това изследване при бременност не носи стойност и не могат да се правят никакви изводи на база на него. И даже едната ми каза, че нямало референтни стойности, аз и показах, че на изследването отдолу имаше референтни стойности за бременни в различните триместри и тя каза, че са пълни глупости и че се влияе от страшно много неща. Та, мисълта ми е че ЧХГ-то си ти се увеличава добре, така че гледай да мислиш позитивно и не мисля, че ще е проблем да взимаш утрогестан. При първата ми бременност (успешната) не съм изследвала нищо, но въпреки това АГ ми беше изписала 3х2 утрогестан от самото начало до 12-13 седмица.

# 283
  • На изток от Ада
Почни утрогестан Ян. Повечето приемаме утрогестан даже и без изследвания. Аз например не съм го пускала .

# 284
Katstyr, ти си бременна в момента, нали, или се бъркам?

Yan25, и аз бих започнала прогестерон при такива стойности. 🍀 Стискам палци всичко да е наред!

Общи условия

Активация на акаунт