Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 91

• 25 364
  • 760
  •   1
Отговори
# 255
Благодаря за мненията, аз се притесних от тези антинуклеарни атнитела, че до колкото виждам са завишени спрямо референтните граници, и четох за повтарящи се аборти, които се свързват с тях. Със сигурност ще изчакам и становището от доц. Михайлова, просто първата ми реакция беше и да питам тук.

# 256
  • София
Не мисля че е драма, прати ги по мейла към клиниката и пиши че ти трябва спешно заключение че скоро предстои опит ин витро и ще ти върнат по мейл, мен така миналата година ми назначи терапия по мейла, че бях с положителен тест за Б.

# 257
Момичета, днес ми е 31вия ден от цикъла. По принцип ми е 28 дневен, но заради закъснението предния месец, реших да изчакам 30 дни. Преди малко направих тест. Появи се втора бледа чертичка. На 4тата минута го отворих и беше там. На живо е малко по-видна и си е розова. Да й вярвам ли?

# 258
  • София
Миналият месец с Sure Check-а по - наситена не съм имала (имах бременност). Отивайте на кръвен направо. Стискам ви палци! Simple Smile

Последна редакция: чт, 25 май 2023, 13:17 от Sour Cherry

# 259
Ехаа, Minnie, там е, там е. Hug Тихичко честито, предполагам знаеш какво следва да пуснеш. Късмет!

# 260
Мислите ли, че трябва да пусна кръвен? Прогестерон?
А фраксипарина вечер ли се биеше? Толкова ми е превъзбудено.

# 261
  • София
мини пускай кръвен, + прогестерон

Фракси и вечер и сутрин може, важно е да е в един и същи час

Тихичко честито и този път до финал!

# 262
Благодаря, момичета! Утре сутрин ще ида да пусна.
Хем се вълнувам  в същото време умирам от страх и притеснение.
От 6.06 до 10.06 имаме и едно планувано пътуване до Виена, с кола. Съответно най-рано на 11 06-12.06 ще мога да отида на преглед. Опитвам се да се успокоявам. Май не ми се получава.

# 263
  • Замък сред облаците
Мини ❤

# 264
Тихичко честито, Мини! За месец и нещо откакто съм тук, вече няколко дами се похвалиха. Толкова се радвам, когато видя, че има надежда!! Успех до финал и повличайте крак! Heart

# 265
Мини, тихичко честито и пухкав финал накрая. Всичко ще бъде наред.

Аз вчера сутринта имах лееееко зацапване, такава паника ме обзе направо краката ми се разтепериха. Веднага отидох до АГ-то. Имам изписан дуфастон 2х2. Видя се сакче в матката, каза че за него не е кухо айце и в неделя пак съм на преглед Simple Smile

# 266
  • София
Мини, тихичко честито!

Пътуването няма да му навреди, споко 🍀🍀🍀

# 267
Мини, това си е направо положителен тест 🥰 при тестовете за бременност появи ли се втора черта значи 98% има бременност, след още 2-3 дни ще е по-ярка, при мен беше по същия начин.
 Тихичко честито и бъди смела и спокойна, всичко ще е наред! Стискам палци 🌞
Момичета, много се радвам, че все повече се увеличават хубавите новини. Дай боже все така да продължава. 🥰

# 268
  • На изток от Ада
Мини пускай прогестерон и Чгх.
Ян, пусна ли 2 чгх ?

# 269
Мини, темичката ти беше на късмет.
Хайде до финал. Heart Exl
С подобна чертичка моето чхг беше над 300.

Общи условия

Активация на акаунт