Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 91

• 25 382
  • 760
  •   1
Отговори
# 285
АГ разбира се не я откривам . Ще почна вагинално заради тромбофилията,но се чудя 3*2 или 2*2 ? И колко време се лежи ,защото си спомням,че винаги ми изтичаше колкото и да лежах ...

# 286
  • Замък сред облаците
30-40мин минимум. Винаги ще изтича, има помощни вещества дето не се абсорбират вагинално. Почнала си терапията за тромбофилия, нали? Че без терапия прогестеронът допълнително не е ок.

# 287
  • На изток от Ада
Вечер ги слагай!

# 288
Вечер две,ама другите две трябва сутрин....
Почвам от днес клексана,чаках да видя дали чхг е ок, не знаех ,че има връзка и това с прогестерона...

# 289
  • Замък сред облаците
Прогестеронът сгъстява кръвта.

# 290
  • София
аз сутринта никога не съм лежала, мушкам и тръгвам. Между другото има и по-силно, циклогест, него и с едно ще му наваксаш дозата на утрогестана.

# 291
  • На изток от Ада
Циклогест е по- лесен за употреба.  Той е и 400 мг . А утрогестан е 100мг
Редактор.  Кариотипа ни е добре

Последна редакция: чт, 25 май 2023, 17:41 от nasito8988

# 292
Защо е по- лесно за употреба?
АА,това за сгъстването го знаех,но друго мислех,че имаш предвид. Ще почна клексана едновременно с утрогестан ,за да се " уравновесят".

# 293
  • София
Щото е свещички Simple Smile

# 294
  • На изток от Ада
Да . Свещички . На мен утрогестан ми се лигави излиза докато го слагах

# 295
Има утрогестан 300мг. Аз имам изписани такива мисля. Не съм ги ползвала, но ги купих. 😊 мога да ти снимам на ЛС ако трябва.

# 296
Свещички,но вагинални нали? Намирам в интернет вагинални песари го пише,същото ли е?
Или утрогестан от 300... Ох,хем излязох до аптеката хем сега стоя и се чудя кое да взема и каква доза. Много се ядосвам на АГ, видя,че й пиша и както обикновено нищо...добре че сте вие!

# 297
Вагинални са, да. Ще ти пратя снимка.

Свещички,но вагинални нали? Намирам в интернет вагинални песари го пише,същото ли е?
Или утрогестан от 300... Ох,хем излязох до аптеката хем сега стоя и се чудя кое да взема и каква доза. Много се ядосвам на АГ, видя,че й пиша и както обикновено нищо...добре че сте вие!

# 298
  • На изток от Ада
Как бихте постъпли ?
Скрит текст:
Кариотипа е добре.  Сега трябва да ида в Надежда за лекарство за нк клекти и вече бременност евентуално.
Обаче Мм иска да правим ремонт, да тегли кредит и евентуално да идем в свекървата да живеем или в селото му  . Или аз са ида при майка ми.... Да отложим евентуална бременност ли? То кредита те знам дали ще стане 

# 299
Katstyr, ти си бременна в момента, нали, или се бъркам?

Yan25, и аз бих започнала прогестерон при такива стойности. 🍀 Стискам палци всичко да е наред!

Да, в 13 седмица и няколко дни.

Насито, на колко години сте двамата? Според мен е хубаво да го обсъдите, защото и бременността не е евтина, когато си на терапия, а доколкото помня ти не работеше. Или се лъжа? От друга страна може пък и докато се занимавате с ремонта и мислите ви са заети с него да се получат нещата този път.

Общи условия

Активация на акаунт