Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 91

• 25 383
  • 760
  •   1
Отговори
# 300
  • Замък сред облаците
Наси, за колко време ще е ремонта, ако стане? Иначе може да идете до Надежда за лекарството и клетките, но тогава ще е хубаво да почнете опити след тях.
От друга страна, ако говорим за 3-4 месеца, може една почивка и усилия в друга посока да ви дойдат добре. Все пак ремонтът ще е, за да живеете по-добре заедно Simple Smile

# 301
  • На изток от Ада
Тя уж свекървата ще хомага за бременност.
Аз не работя.  Уж не съм за терапия  с НМХ.  Но ще мина и на Тончев . За години на 30+ сме . Аз съм 4 г по -голяма.
Аа, не знам юли ще се пробва за кредита . Но иска цялостен ремонт  . Без детската . За Надежда 3 м действало лекарството . Той ремонт не е правен отдавна ....

Извинете, че разводних темата!!

Последна редакция: чт, 25 май 2023, 18:48 от nasito8988

# 302
Ян, Мини, тиииихичко честито, момичета ❤️❤️
Изпращам ви цялата си положителна нагласа!

ПС - Ян, дишай! Със сигурност не мога да те посъветвам друго, освен вече казаното дотук, но да побая като дърта свекърва и аз-прави каквото знаеш, че трябва, за да знаеш пред себе си, че си го сторила. Почивка, прогестерон, хидратация и си пускай само хубави мисли в главата.
Много, много силно стискам палци 🌻

# 303
Наси, радвам се, че всичко е наред с кариотипа. За ремонт/бременност, на първо място за мен е важно каквото и да решите да вземете единодушно решение с ТМ, за да няма обвинения след време. На следващо място, да си прецените чисто финансово дали ще се справите и кое ви е най-важно в момента. Дали ремонтът е належащ и колко голям ще е (ако е нещо козметично дори може и добре да ви се отрази)?

На бременните момичета пожелавам позитивни мисли и да вярват, че всичко ще е наред.

Скрит текст:
Ние преди 2 години правихме голям основен ремонт на къща и беше най-ужасното ми преживяване, стрес, разправии и освен, че се забави с около 6 месеца повече от плануваното, и финансово ни излезе почти 30% отгоре на това което бяхме планували. Та много добре премислете нещата, особено ако ще теглите кредит, защото една бременност и изследвания както добре знаеш може да изисква много финансов ресурс, а за съжаление с времето по-здрави и млади няма да станем. Успех каквото и да решите.

# 304
  • На изток от Ада
Основен ремонт.  Ние чакахме кариотип и сега не знам дали ще му отпуснат кредит. Има няколко малки кредита и са до юни включително.

# 305
Насито, аз пред всичко бих избрала опити, защото не се знае колко време ще отнеме. Но вие си преценете..

Момичета, аз четох сега,че повече от 200мг утрогестан не се приема на един път. Но щом има от 300мг, нещо не е така... Реших до понеделник да слагам по 600, нали няма да " предобря" нещата ? За колко време ще се вдигне нивото му, да знам в събота примерно има ли смисъл пак да пускам?

# 306
  • На изток от Ада
То може инсе да е . Ами опити ,но лекарството за нк клетки действало 3 м та опити дали ..  Ох остави . Притесних се!  Преставих си у свекървата да правим бебе или аз бременна Tired Face

# 307
  • София
Ян и аз и АА сме приемали 2*1 Циклогест което е 800мг, демек 400 наведнъж. Споко, то не всичко се усвоява

Съгласна с SGC мен миналата година ремонта вкъщи до нервен срив ме докара...  Не бих бебеправила по време на ремонт, по добре изчакайте малко

# 308
  • На изток от Ада
То реално може би няма да стане.  Той има друг кредит за апартамента.  Който има още 5г. Но кой знае какво ще стане аз нали съм паника

# 309
Момичета изследването на кариотип от НГЛ трябва да получа по електронна поща, но още нищо не съм получила. Онзи ден в бързината видях имейл от непознато за мен лице и го изтрих тотално и сега ме гложди да не е било от там. Тези от вас които са правили кариотип в НГЛ от какъв имейл ви го изпратиха?

# 310
Адриа, ето така изглеждаше подателят при мен: Нац.Генет. Лаборатория <ngl@abv.bg>, а имейлът беше озаглвавен Резултати кариотип. Дали го няма в кошчето след като си го изтрила от главната поща?

Последна редакция: пт, 26 май 2023, 08:41 от S.G.C.

# 311
  • София
Момичета изследването на кариотип от НГЛ трябва да получа по електронна поща, но още нищо не съм получила. Онзи ден в бързината видях имейл от непознато за мен лице и го изтрих тотално и сега ме гложди да не е било от там. Тези от вас които са правили кариотип в НГЛ от какъв имейл ви го изпратиха?

Пиши им на мейла, бавят ги понякога и да, виж в кошчето

# 312
Здравейте на всички от снощи изкървих брутално, отидох в спешния. Бремеността си е още там. Сакчето се виждаше да е малко ниско и леееко намачкано от едната страна, но лекарката каза, че може така да й го показва на монитора понеже има кръв в матката, има в сакчето жълтъчно мехурче и днес съм си в къщи в леглото, каза ми да лежа до прегледа при следящия ме АГ- който е в неделя. Изписаха ми вит К 2х 10 капки, циглогест 2х1, но шна 3х1 и дицинон 3х1, отделно продължавам и с дугастона 2х2. Писах снощи на моя АГ каза за сега да спирам натаспина. Та в този ред на мисли дали е възможно от натаспина да изкървях така.... точно все едно ми дойде ....

# 313
Minnie.Mouse, напълно розова си е, тихичко честито!
Пожелавам ти растящо ЧХГ, висок прогестерон и само хубави новини по прегледите!

pinitos, нека сте овладели положението и в неделя за видите хубаво и здраво ембрионче!

Yan, стискам палци всичко да е наред и следващото ЧХГ да се е удвоило по учебник, успех на прегледа в понеделник!

# 314
  • Замък сред облаците
Пинитос, съжалявам за стреса. Не мога да кажа за натаспина, за него няма клинични проучвания и действието му варира при различните жени. Чела съм тук мисля за жени където е разредил првкалено кръвта. Стискам палци да се наредят нещата!

Общи условия

Активация на акаунт