Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 91

• 25 386
  • 760
  •   1
Отговори
# 480
  • На изток от Ада
Полипа не ,но ще кървиш.

# 481
  • София
Pinitos  силно стиснати и за теб!

# 482
  • Замък сред облаците
Pinitos ❤

# 483
Pinitos, силно стиснати палчета и от мен. Heart

# 484
  • София
Момичета,силно стискам палчета!Вярвам че всичко ще е наред!
Пожелавам ви другия първи Юни да сте с бебоци в ръцете!

Аз утре съм на ваксина,реших да сложа бустера на ваксината с лактобацилите от която ви говорих,че няма ефект,просто за да знам ,че съм минала курса,тя надеждата умира последна 😂 

# 485
Девойки, днес ми дойде Ц след биохимичната. Дали ако в края този цикъл пусна изследвания те ще са реални? Трябват ми ПКК, АСАТ, АЛАТ, ТСХ, ФТ4, витамини, желязо, АМХ. Колко цикъла след БХ трябва да се изчака за ново инвитро (стимулация)? По време и след трансфера съм приемала само прогестерон, не съм имала други хормони. Бях на естествен цикъл, но не знам за колко време се изчиства организма.

# 486
  • На изток от Ада
Смятам при Бх един цикъл ще се изчестиш

# 487
Момичета,и от мен палчета!

# 488
И от мен стиснати палци.
Преди няколко дни писах, че още не са ми изпратили резултати от НГЛ за кариотип. Днес ми се обадиха да ми кажат, че за моя резултат нямало достатъчен рестеж на клетки и трябва да ходя отново да дам кръв. На мъжа ми е излезнал и при него няма проблем, за което се радвам, но след като ми вземат кръв ще трябва да чакам още 1 месец за резултата. Не се сети да попитам дали мога да си пия добавките за подпомягане качеството на яйцеклетките преди да дам кръв.
Освен това на ММ му се заби кърлеж миналия месец. Другата седмица трябва да ходи в някоя лаборатория да провери дали не заразен с лаймска болест. Още не е ходил да си направи спермограма защото пи антибиотик и му казаха да мине най-малко 15 дни от приема му.  Знаете ли колко време трябва да се изчака след приема на лекарства за спрермограма? Чудя се и нещо друго аз имам миома, която след всяка бременност се оказва още по голяма, в момента е 4 на 7 см. и се намира в близост шийката на матката и до дебелото черво. Според АГ при който раждах, не трябва да я махам докато не родя, тъй като е голяма и според него ако сега се оперирам, ще трябва да чакам поне 1 година за нови опити за бебе. Други двама лекари ми казаха да я махна преди следваща бременност. Всички казват, че проблем с забременяване и износване няма да имам. Една докторката каза само, че няма да мога да родя естествено.
Стана дълъг поста ми, а уж само за НГЛ исках да се оплача. Имам усещането, че всичко е против мен и трябва да се откажа от мечтата ми за дете.

# 489
  • София
Салсера според мен един цикъл е достатъчно да си влезне всичко в норма, та след следващия пускай.

Адриа знам че понякога изглежда че всичко е против теб, аз се чувствах така с месеци, години... За взимане на кръв за генетични изследвания не трябва да се приемани лекарства за разреждане на кръвта, в последните 12 часа. За друго не знам да има. С миома нямам опит, не мога да помогна .

# 490
  • На изток от Ада
АРИЯ, съфорумка ми каза същото за същото място вали Майчин дом е ? На мъжа и тъй че 2 път пускали на него .

# 491
Мацето, защо не трябва да са вземани кръворазреждащи в последните 12 часа за генетичните изследвания?

# 492
  • София
За а пръв път за пренаталния ми казаха, прекалено разредена кръв можело да няма достатъчно генетичен материал. Не знам дали важи за всичко, или само за тях, ама по добре да се избягва.

В МД ме предупредиха че се случва това с кръвта, казаха че ще се обадят. Имаше в отчетната със същите проблеми при пренаталния, и там ме предупредиха. За съжаление се случва и то често

# 493
Адриа, относно НГЛ мога само да споделя, че и пробата на ММ не успя да се дели и да се види резултат, та ходихме да дадем отново, така че не се притеснявай, случва се.  Поне не ни карат да заплащаме отново.
Не унивай, просто съдбата обича да си прави шеги с нас и аз много често влизам в такива серии, но просто трябва да продължим някак. Има един цитат, който съм си закачила на бележка да виждам често и да ме надъхва:
"Животът има смисъл само в борбата. Триумфът или поражението са в Божиите ръце. Така че нека отпразнуваме борбата!" Бях го видяла в един много силен филм - Lorenzo's oil (бременните да не го гледат), за майка и баща които толкова силно обичат детето си и намират мотивация да октрият лекарство за болестта му. Този филм винаги ми е бил страшна мотивация да се боря с всякакви трудности като знам, че е по истински случай.

Последна редакция: пт, 02 юни 2023, 08:17 от S.G.C.

# 494
Благодаря за подкрепата на всички.
Мацето кръворазреждащи не пия, но все пак ще ги пропусна сутринта преди да отива в НГЛ.
ПП. Когато давахме кръв в лабораторията се обадиха да един мъж да дойде отново да му вземат кръв и ме успокояваха, че се случвало много рядко

Общи условия

Активация на акаунт