Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 91

• 25 339
  • 760
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Допълнителния прогестерон който приемаш може да прикрие симптомите.

# 616
Маце, това е много интересно. Не знаех. Даже очаквах ,че с покачването на прогестерона ще се усилят симптомите. Сега съвсем съм се филмирала до прегледа, защото преди Коновалова ми казваше,че ако ме болят всичко е наред . Само ги стискам и чакам да ме заболи...

# 617
  • София
Ян, какво да ти кажа, същата откачалка съм и аз, със сина ми като бях бременна, сядам при Коновалова и ме разпитва и вика симптоми-йок, гърдите болят ли те ? Йок... Вика върви да се събличаш, еми ей го, перфектно бебе. Сега имаше цели 3-4 дни поредни дни без никакви симптоми и откачах, такова е, ще те утешаваме че е нормално иначе всеки ден ще си на лекар и пак няма успкоение... Аз дали не си купих фетален доплер а?

# 618
Само тя ме питаше за гърдите, никой друг не обръщаше внимание на това. Като стискам зърната има дразнене. Но не е много. Не знам , ще си чакам петъка.... И аз се замислих тоя утрогестан дали може да се отрази на симптомите някак.

# 619
  • София
Само тя ме питаше за гърдите, никой друг не обръщаше внимание на това. Като стискам зърната има дразнене. Но не е много. Не знам , ще си чакам петъка.... И аз се замислих тоя утрогестан дали може да се отрази на симптомите някак.

Утрогестан се използва за лечение на симптомите, които понякога се появяват преди началото на менструалния цикъл: болки в гърдите или дискомфорт (мастодиния), подут корем и/или подуване на краката, синдром на “тежките крака" и/или силна умора, честа смяна на настроенията, повишена нервност и раздразнителност.

# 620
  • Замък сред облаците
Мда, мен от нисък прогестерон (извън Б) са ме болели много повече гърдите отколкото от висок.

# 621
Ясноо. Дано е от него . Онзи ден имах ПТП , леко един камион не ме видял.... Но се уплаших да не стане нещо и сега явно много се вторачвам...

# 622
  • Замък сред облаците
Всичко ще е наред ❤

# 623
Ян, и двете бременности имах симптоми след 6гс, даже 7гс. Като почна едно гадене и повръщане... чак към 13-4 спря. 🤪
Сигурно няма смисъл да казвам, ама много жени изобщо нищо не усещат нито гърди, нито нищо. Както казва една приятелка "добре че е корема да ме подсеща".

# 624
  • София
На мен единственият симптом до към 6-7гс ми беше, че около 3 след обяд почваха да ми заглъхват ушите. Оказа се, че ми прималява от глад Simple Smile) Към 8-9гс ми ставаше адски тежко от ориз и бобови, та ги спрях. Тогава имах и някакво гадене, ядях краставици на корем Simple Smile И почнах да ям мноооого сирене. И килограми череши.

# 625
  • Варна
И аз знам, че по принцип гърдите болят от нисък прогестерон, поне при липса на бременност.

# 626
Ян, аз с успешната си бременност нямах никакви симптоми, никакво гадене,  нищо специално в яденето, нито някакво усещане в гърдите.

# 627
Честно казано ако липсваше даден симптом нямаше да го мисля. Но да го има и да изчезне -вече това си ме притеснява. Но щом е от утрогестана евентуално ще си повтарям,че няма проблем.

# 628
  • София
Е, нали ти беше нисък прогестерона, и ти почна да слагаш прогестерон - съвсем нормално да изчезне симптома. Хайде споко Heart

# 629
  • На изток от Ада
А гърдите около овулация защъ болят. Туй нещо от 2м ми се получава

Общи условия

Активация на акаунт